Hledat |
Brzdy a destičkyPři podzimní servisní akci jsem byl obviněn z agresivní jízdy - destičky mám sjeté na 6 mm za 11000 km. Tvrdili, že to je asi polovina životnosti. Neřekli někomu z vás, jak jsou na tom ty vaše? Docela by mě to zajímalo. Je fakt, že je asi namáhám víc, než většina z vás, protože cca polovinu mého nájezdu tvoří německé dálnice a tam se necourám... Takže jak jste na tom vy a po kolika km je "normální" měnit destičky? 2bep napsal: Určitě někomu pomůže toto vlákno, hlavně první Danyho příspěvek (popisuje základní TypeR rozměr brzd, tedy 300mm). Vložil Bruure, 6. Listopad 2006 - 11:55
|
bývalý majitel
Ja tiež súhlasím so stretnutím na Chodove.
5D 2.2 Sport
mám od: 28.12. 2007
Ja muzu dorazit na Chodov v podstate kdykoliv, streda je idealni. Ctvrtek nemuzu, to uz budu kostovat od rana nova vina na Morave...
Zrovna dneska jsme se potkali u Pruhonic na D1 s jednim ufounim kolegou - a jeli spolu az na Nuselak. Trochu jsme to prohnali a pozdravili se... Milé.
bývalý majitel
Jasne, jsem pro. A klidne se muzou pridat i ostatni, pro ktery nic nemam. Nakoupil bych aspon bombony nebo tak neco
bývalý majitel
Super, já můžu nejdřív ve středu, případně ve čtvrtek pozdě odpoledne až navečer, tak jestli by ještě někdo přijel, navrhuji mini sraz na Chodově.
Pokud se to samozřejmě bude hodit našemu dvornímu dodavateli 
bývalý majitel
Finalni vyuctovani akce EBC:
Takze jeste o par korun niz. Dokonce jsme dostali slevu na vsechno, nejen na ty mnozstevni predni desky... Koly bude rad
Dostal jsem je (se stestim) na ceste do servisu na jarni kampan (ktera dneska konci), takze jsem si je hned nechal vymenit. Fotodokumentace za chvili.
P.S. Az ted jsem si vsimnul v SZ, ze Tresor chtel i zadni

To se omlouvam - nejsou. Kdyztak sezenu na vlastni naklady
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007
Podle popisu je s ním v kombinaci, ale funguje i při VSA off.
bývalý majitel
Shi: podle tohoto popisu na civinfo.com je brzdový asistent součástí VSA.
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007
Hybrid ano.
bývalý majitel
MY 2008, 1.8 Sport z fabriky taktéž Textar a nestěžuji si. Jenom mám pocit, že jim s teplotou citelně roste koeficient tření, takže nástup je jakoby pozvolný a dobře dávkovatelný.
Nevíte někdo - má Civik brzdového asistenta ?
bývalý majitel
Aktualni informace, desticky se zdrzely u dodavatele dodavatele (nevim ktereho) - pry je to nove zbozi a jeste nebyly na sklade. Ale uz jsou na ceste a snad do patku by mely byt u mne.
A jeste kuriozitka, cena pry byla spatne stanovena (asi tim dodavatelem dodavatele), ale pry uz nam je necha za tu lepsi a plati i ta 10% mnozstevni sleva