Hledat |
Brzdy a destičkyPři podzimní servisní akci jsem byl obviněn z agresivní jízdy - destičky mám sjeté na 6 mm za 11000 km. Tvrdili, že to je asi polovina životnosti. Neřekli někomu z vás, jak jsou na tom ty vaše? Docela by mě to zajímalo. Je fakt, že je asi namáhám víc, než většina z vás, protože cca polovinu mého nájezdu tvoří německé dálnice a tam se necourám... Takže jak jste na tom vy a po kolika km je "normální" měnit destičky? 2bep napsal: Určitě někomu pomůže toto vlákno, hlavně první Danyho příspěvek (popisuje základní TypeR rozměr brzd, tedy 300mm). Vložil Bruure, 6. Listopad 2006 - 10:55
|
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009
TECH: kupovat ani nic nechci momentálně, spíš mi jde o ty data a porovnání, ale na odkaz juknu, díky
bývalý majitel
Změřené to nemám, ale rozdíl oproti origoši jsem nepoznal.Čihni se na tento velkoobchod (brzdy tam kupovat nemusíš), veškeré originální filtry tam kouúiš za půlku toho co účtují v Hondě servis.Naklikej si Hondu a pak Civic a dej rok výroby.
http://www.autodily-sklad.cz/katalog.info
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009
máte někdo změřenou skutečnou brzdnou dráhu s origo destičkama ze 100 na 0 km/h či s nějakýma alternativníma, co zde spousta z vás kupuje ?
5D 1.8 Sport
mám od: 29.6. 2009
Já řešil sundání Mcgardů u svýho auta,bo jsem ztratil "klíč" a navařením to taky nešlo. Tu horní chromovanou stranu bych musel obrousit a na to tam nebylo místo. Navíc bych si mohl poprskat liťáky.Já měl ještě vypiplanější model,než máš na obr. Ty moje nebyly válcového tvaru a měly po obvodu otočný prstenec. Asi proti povolení stylem klíče na olej.filtr.
Zkrátím to:sundat jsem je sundal,bez poškození,jen nevím jestli mám dávat návod na net. Nejleší je si schovat ten kód,podle kterého lze objednat nový ořech. Když bude někdo v nouzi,samozřejmě rád poradím.
3D 1.8 Sport
mám od: 2.4. 2008
FERRARI fan
5D 1.8 Executive
mám od: 5.3. 2009
Jen jsem upozornil na možná rizika. Pak je to už každého věc. Ale někteří jedinci jsou schopni pouze vulgárnosti a další má angažovanost na tomto fóru končí. Zdar.
5D 1.8 Executive
mám od: 10.11. 2006
tusim s tym mas bohate skusenosti
See I'm the king of the ring ring
5D 1.8 Executive
mám od: 5.3. 2009
Musel bych vyzkoušet. Jeden nápad bych měl, ale záleží na momentu dotažení. No a když by to fakt nešlo, tak jde zajistit, aby je majitele nepoužívali. Takový dobře zaražený ocelový hřebíček bude stačit. Asi se tím začnu živit (v klidu, nezačnu )
5D 1.8 Executive
mám od: 6.8. 2009
Ako napisal Misko, u McGard-ov sa to neda, ani to co popisujes, ani navrtanie Asi aj preto su 3x drahsie ako ine bezp. sruby a matice.
The power of dreams ...
3D 1.8 Sport
mám od: 2.4. 2008
myslim ze sa mylis, u mcgardu sa to neda, ked som mal kosei tam by to islo ale mcgard nie, tam nestrcis nic.
sused raz daval na jednom aute dole bezpecnostne matice, stratili od nich kluc a neslo to nijak inak, len navaril na danu maticu tyc,a tak ztrhol.. inak mu to neslo
FERRARI fan