Nova honda civic 2012

Goku_SSJ4
Obrázek uživatele Goku_SSJ4
bývalý majitel

Chlapi, toto asi do tejto temy nepatri... Offtopic

--
5. Červen 2012 - 20:24
Bllesk
Obrázek uživatele Bllesk
5D 1.8 Sport
mám od: 29.9. 2011
v provozu od: 29.9. 2011

Dejv napsal:
Bllesk napsal:

nechapem ako si moze niekto kupit auto len preto ze ma komfortny podvozok a nediva sa na to ci je znacka spolahliva no sak ale je to tvoje rozhodnutie a napis ake je spolahlive po rokoch strasne ma to zaujima a ak to mas turbo motor tak na 100% ti ako prve odide prave to. dik

Blesku však psal, že si koupil za cenu jedné nové 9G s přijatelnou výbavou k tomu co měl do teď dvě korejské...to já zase chápu. Že mají i komfortnější podvozek je jen bonus navíc.

no sak nikdy netreba kupovat novinku to je obrovska chyba strasne straca na cene a to rapidne my sme este pred 9 rokmy kupili Megane 2 za este byvalich 750000 SK 1.4 benzin 5 kvalt Jsem nadšenJsem nadšen a o 1 rok nato stal pod 500000 to ma zarazilo ako ze ten megos bol komfortny a to riadne ale ked prejdes po jame tak to necitis vobec ale ten rachot od podvozku je strasny ako keby si utrhol celu napravu no ale necitis to ja mam radsej ked to citit a nepocut aspon na mojom civicu to nepocut

--
5. Červen 2012 - 20:23
Aldamore
majitel jiné Hondy

Dnes jsem si konečně prolezl v Olympii v Brně novýho Civica, vypadá pěkně (jako každý nový auto), trochu mě zklamalo pár detailů, palubovka není to co u 8G, řadící páka vypadá tak usedle, ale když jsem otevřel dveře a usedl tak to dělené ovládaní oken na opěrce na dveřích trčí tam teda hrozně,jak navazuje na palubovku, zlatej náš roh palubky, jak kdyby to normálně uřízli na poslední chvíli a vstup do kufru o 20% vyšší nákladová hrana a o to samý menší vstup do kufru, to když jsem se vrátil ke svýmu Civiku a otevřel kufr tak to je markantní rozdíl. Nejel jsem v něm, slyšel jsem že má lepší podvozek, ale předchozí generace vypadá doopravdy líp a hlavně si myslím, že se tolik 8G neokouká. To se zapijeTo se zapije

--
5. Červen 2012 - 19:41
Dejv
Obrázek uživatele Dejv
5D 1.8 Sport
mám od: 1.4. 2011
v provozu od: 1.4. 2011

Bllesk napsal:

nechapem ako si moze niekto kupit auto len preto ze ma komfortny podvozok a nediva sa na to ci je znacka spolahliva no sak ale je to tvoje rozhodnutie a napis ake je spolahlive po rokoch strasne ma to zaujima a ak to mas turbo motor tak na 100% ti ako prve odide prave to. dik

Blesku však psal, že si koupil za cenu jedné nové 9G s přijatelnou výbavou k tomu co měl do teď dvě korejské...to já zase chápu. Že mají i komfortnější podvozek je jen bonus navíc.
--
5. Červen 2012 - 19:35
Bllesk
Obrázek uživatele Bllesk
5D 1.8 Sport

Bllesk napsal:
TECH napsal:
Dostal jsem super nabídku na novou I30 a tak jsem 8G prodal a za co jsem prodal, za to koupil(bez DPH) a nestálo to ani korunu navíc.Hodím to do plynu a na 5 let pokoj.Všechno je ok, jen ten motor je slabší.Podvozek je ale někde jinde, než u 8G, nic nerachotí, tlumí to, spokojenost.Prostě sem vyhodnotil, že mít za jedno nové i druhé, není špatně.Kapku volba "rozumu", taky šlo o daně v podnikání....

nechapem ako si moze niekto kupit auto len preto ze ma komfortny podvozok a nediva sa na to ci je znacka spolahliva no sak ale je to tvoje rozhodnutie a napis ake je spolahlive po rokoch strasne ma to zaujima a ak to mas turbo motor tak na 100% ti ako prve odide prave to a ze 5rocna zaruka Hlasitě se smějuHlasitě se směju to je len reklamny tach. podla mna kupit si auto s takou dlhov zarukou je poriadna blbost lebo to co stratia pri vimene neakych dielov tak to ziskaju na garanckach kde ta poriadne osklbu

--
5. Červen 2012 - 19:29
Bllesk
Obrázek uživatele Bllesk
5D 1.8 Sport

TECH napsal:
Dostal jsem super nabídku na novou I30 a tak jsem 8G prodal a za co jsem prodal, za to koupil(bez DPH) a nestálo to ani korunu navíc.Hodím to do plynu a na 5 let pokoj.Všechno je ok, jen ten motor je slabší.Podvozek je ale někde jinde, než u 8G, nic nerachotí, tlumí to, spokojenost.Prostě sem vyhodnotil, že mít za jedno nové i druhé, není špatně.Kapku volba "rozumu", taky šlo o daně v podnikání....

--
5. Červen 2012 - 19:25
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

TECH: OK, tak tedy dobře, za těchto podmínek Ti tuto zradu odpouštím. Jsem potměšilýBrečímPalec nahoruTo se zapije

--
5. Červen 2012 - 11:11
niio
bývalý majitel
TECH
bývalý majitel

--
5. Červen 2012 - 8:40
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

TECH: Jsi bývalý majitel? NechápuJsem šokovánWTF! Něco jsem asi přehlídl, nebo to je kvůli 9G? Hlasitě se směju

--
5. Červen 2012 - 1:01

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".