Nova honda civic 2012

TECH
bývalý majitel

padam napsal:
Jel jsem v obou a nová i30 má opravdu povedený podvozek, ale že by byl lepší než C9G bych netvrdil.
Každopádně budu mít 11.5. půjčenou i30 na týden a pak si od táty půjčím C9G takže to můžu porovnat pořádně.

Super, myslím že oba dva podvozky budou super!!Jen budou oba dva jiné....

--
2. Květen 2012 - 14:29
ice.j
Obrázek uživatele ice.j
majitel jiné Hondy

padam napsal:
Jel jsem v obou a nová i30 má opravdu povedený podvozek, ale že by byl lepší než C9G bych netvrdil.
Každopádně budu mít 11.5. půjčenou i30 na týden a pak si od táty půjčím C9G takže to můžu porovnat pořádně.

Ok super, tak alespoň budem vědět jestli člověk neutrácí za C9G zbytečně, když i i30 a Ceed bude lepší Palec nahoru
A je taky otázka v čem lepší...jestli to odfiltruje lépe díry, ale zase nedá zpětnou vazbu, tak se taky nedá říct, že to je lepší Pískám si

--
2. Květen 2012 - 12:59
ice.j
Obrázek uživatele ice.j
majitel jiné Hondy

TECH napsal:
ice.j napsal:

Teda tvrzení, že má nová Hyundai i30 a Kia Ceed lepší podvozek než C9G je dost odvážné Nechápu Je někdo, kdo to vyzkoušel porovnat?

No to víš, jak to nemá víceprvek, tak to není ono. Vyplazuju jazyk Ten test je kapku zaslepenej, autor porovnává nesmysli a mele páte přes deváte.Ten test měli vyjít někde na blogu a ne na autofóru.Jinak NEW CEED a I30 mají hodně povedenej podvozek, to je pravda, lepší nevím, jen je každej jinej.95 % lidí nepozná rozdíl.

No už jen fakt, že podvozek vychválí do nebe a pak ho na konci úplně shodí je dost divné...taky bych to spíš viděl na blog Směju se

--
2. Květen 2012 - 12:56
padam
Obrázek uživatele padam
Administrátor
bývalý majitel

--
2. Květen 2012 - 12:55
TECH
bývalý majitel

ice.j napsal:

Teda tvrzení, že má nová Hyundai i30 a Kia Ceed lepší podvozek než C9G je dost odvážné Nechápu Je někdo, kdo to vyzkoušel porovnat?

No to víš, jak to nemá víceprvek, tak to není ono. Vyplazuju jazyk Ten test je kapku zaslepenej, autor porovnává nesmysli a mele páte přes deváte.Ten test měli vyjít někde na blogu a ne na autofóru.Jinak NEW CEED a I30 mají hodně povedenej podvozek, to je pravda, lepší nevím, jen je každej jinej.95 % lidí nepozná rozdíl.

--
2. Květen 2012 - 12:32
ice.j
Obrázek uživatele ice.j
majitel jiné Hondy

--
2. Květen 2012 - 12:22
Dadyn
Obrázek uživatele Dadyn
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010

Tak sem narazil na jedno video.
http://www.youtube.com/watch?v=F4Wqn0Wbqec

--
2. Květen 2012 - 9:59
Bllesk
Obrázek uživatele Bllesk
5D 1.8 Sport
mám od: 29.9. 2011
v provozu od: 29.9. 2011

TECH napsal:
Tak odhlučnění jako takové není špatné, ale jsou auta kteří ho mají prostě lepší.Hlavně od kol, jako takových, aero jako takové je v pohodě-otom není diskuze, tam problém není a u 8G v dieselu je prostě motor odhlučněn nic moc, srovnej to s Accordem či CRV.To je holej fakt.Je jasné, že kdo si hned pouští rádio, tak to nevnímá a taky ve vyšších rychlostech to logicky mizí.Tohle bych ale všechno bral, co je ale u Civica opravdu horší je hluk od náprav při přejezdu velkých nerovností.Prostě Civic se cíti dobře jen na pěkných silnicích.Zase na druhou stranu tohle auto má jiné přednosti, takže bych to nehrotil a popis těchto neznamená průšvih, ale jen že některá auta to mají lépe vyřešené.9G je dále, o tom není jediného sporu, jenže 8G pořád vypadá nadherně a nedivím se že spousta lidí by ho za 9G nevyměnila ani za nic.Ber to tak, že se bavíme spíše o technice, než o tom že je něco špatně a něco dobře, tak to není.Prostě jen 9G je v tomto lepší a 8G je prostě hodně dobrej průměr na auto z roku 2006.Každej má ucho taky citlivé jinak a co někomu vadí, jiný nevnímá.Je přeci normální, že nástupce se posunul a samozřejmě auto které má něco najeto, občas skřípne a kapku vrzat bude i 9G.To je dané...vržou Golfy, Focusy a každé auto má své slabiny a přednosti.

aj mne vadia napr. tie pazvuky z pristrojovky apd. ale poviem si, no vrzga mi to ale auto to vynahradi spolahlivostou co sa tyka motora a prevodovky lebo ja nepovazujem za poruchu to ze mi odpadne ten plastovy uzaver v skrinke spolujazca a podobne debiliny. porucha je ze sa nepohnes s miesta a musia ta odiahnut s cim sa casto stretaju majitelia WV Group. Mam kamarata v servise tak viem o com hovorim napr. odchadzajuce turba uz pri 50tkm a preskocena retaz na rozvodoch a popraskane ventyli, mohol by som pokracovat dalej a dalej. nemecka filozofia je musime to vyrobit tak aby ludia nevedeli ze sme na niecom usetrili co znamena interier s perfektnych plastou a no kvalitnejsi taka pozlatka ale usetria tam kde je to najpoctatnejsie napr. motor (sak tam sa ludia nedivaju), robim v nemecku tak poznam tu mentalitu svabov Hlasitě se směju , japoncik to spravi tak ze to bude na 100% fungovat a usetry v interiery kde to neni az take podztatne.
a moja hondicka sa osvedcila uz aj na tahanie zefovho auta mimochodom nemca na BMW Z4 za 80000E Jsem šokován a to nema len jedno BMW sak ako spravny nemec si kupim zase tu nemecku kvalitku (ironicky) a nepoucil sa tak si kupil X6 a ta za samozrejme tiez pokazila a o dalsich dvoch BMW co si kupil potom tak to sa tu ani nebudem rozpisovat. Mimochodom robim na lodi a tu mame samozrejme ze nemecky motor MTU ak niekto poznate a ten je nonstop pokazeny tam je elektroniky jak nadrba.... na sesterskej lodi maju motor Mitsubishi jednoduchy sice nie tak vykonny ale spolahlivy jak hovado tam ide len nafta a olej Palce nahoru

--
1. Květen 2012 - 19:40
TECH
bývalý majitel

Tak odhlučnění jako takové není špatné, ale jsou auta kteří ho mají prostě lepší.Hlavně od kol, jako takových, aero jako takové je v pohodě-otom není diskuze, tam problém není a u 8G v dieselu je prostě motor odhlučněn nic moc, srovnej to s Accordem či CRV.To je holej fakt.Je jasné, že kdo si hned pouští rádio, tak to nevnímá a taky ve vyšších rychlostech to logicky mizí.Tohle bych ale všechno bral, co je ale u Civica opravdu horší je hluk od náprav při přejezdu velkých nerovností.Prostě Civic se cíti dobře jen na pěkných silnicích.Zase na druhou stranu tohle auto má jiné přednosti, takže bych to nehrotil a popis těchto neznamená průšvih, ale jen že některá auta to mají lépe vyřešené.9G je dále, o tom není jediného sporu, jenže 8G pořád vypadá nadherně a nedivím se že spousta lidí by ho za 9G nevyměnila ani za nic.Ber to tak, že se bavíme spíše o technice, než o tom že je něco špatně a něco dobře, tak to není.Prostě jen 9G je v tomto lepší a 8G je prostě hodně dobrej průměr na auto z roku 2006.Každej má ucho taky citlivé jinak a co někomu vadí, jiný nevnímá.Je přeci normální, že nástupce se posunul a samozřejmě auto které má něco najeto, občas skřípne a kapku vrzat bude i 9G.To je dané...vržou Golfy, Focusy a každé auto má své slabiny a přednosti.

--
1. Květen 2012 - 7:30
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Ja nevím, ale pořád tady každej mele o nějakém špatném odhlučnění 8G oproti 9G ale mě přijde v 8G odhlučnění naprosto luxusní a dostatečný, když při 140km/hod. můžu v pohodě poslouchat muziku (což se mě v jiném autě nepodařilo) a hlavně ani nevím podle hluku, že takovou rychlostí jedu. (potvrzeno majiteli jiných značek). CoolPalec nahoruPískám si

--
1. Květen 2012 - 0:34

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".