Nechápu jak vkládáte ty obrázky přímo na stránku! Mě to jen vždycky oznámí (v tom insert image or link pod komentářem) že žádné obrázky nebyly nahrány. X-(
Odkaz musíš vložit mezi tagy img a /img uzavřené v hranatých závorkách [].
Tohle karosářské provedení se obecně nazývá "Targa".
--
25. Duben 2012 - 17:17
Dejv
mám od: 1.4. 2011
v provozu od: 1.4. 2011
Nechápu jak vkládáte ty obrázky přímo na stránku! Mě to jen vždycky oznámí (v tom insert image or link pod komentářem) že žádné obrázky nebyly nahrány.
--
25. Duben 2012 - 16:24
Dejv
to pepavasa: 1,8 s KERS? Něco mi uniklo z informací kolem C9G?
to Asterix: Docela s Tebou souhlasím. A to i v tom, že osobně pro mě bude zajímavější případný C9G Aerodeck (kombi) a pokud by měl ve výbavě i novou 1,8 DOHC VTEC + VTC (viz.
článek k Earth Dreams Technology) s parametry 110+kW a 180+Nm
Absolvoval jsem zkušební jízdu v novém 9G.
Budu velice stručný:
Design průměr - tuctovka, nic vás výrazně neoslovuje a nepřitahuje jako při pohledu na 8G, kde jsem při prvním průjezdu 8G málem vypadl z auta.
8G je v porovnání s celkovým vzhledem s 9G více sportovní a agresivnější, takže se dá předpokládat, že si 9G najde spíše starší generaci, i když 8G si ji získal také. 9G má menší strop a lépe zpracovaný interiér, ale o třídu jak se všude píše to není. Popelník jsem nenašel, přihrádka u spolujezdce je tak na noviny (oproti 8G, kam se schoval celý karton plechovek) a ruční brzda je také na straně spolujezdce. Odhlučnění oproti mému 8G znatelné je. Osobně jsem si ale zvykl na typicky silný pociťový zvuk motoru mého dieselu nad 2.5tis/otač., takže tohle neberu jako vychytávku.
Pohled na palubovku je více "utopený" a není tak propracovaný, jako u 8G. Celkový interiér je mnohem více konzervativní a přímo z toho dýcha fakt, že to navrhoval 55 letý člověk oproti studentům s dredy, kteří navrhovali 8G. Podle mě, by se neměl jmenovat CIVIC ale jinak, protože tohle je směr alá ACCORD už podle vyladěného komfortu podvozku a neostrého řízení s tlustým volantem. Po 8G člověk čeká podobně sportovně agresivní a designem vyladěné auto, ale tohle je pro "jiné" lidi, které už nebude spojovat jakási "vyjímečnost" za nevšední auto a design.
Také si nedokážů představit, že bude mít 9G tak silnou komunitu jako 8G ale dokážu si představit 9G jako kombi, potom to bude vypadat uplně jinak.
Mám pro vás ale nabídku a příležitost si to vyzkoušet na vlastní kůži.
V případě zájmu o zkušební jízdu (1.8 benzín - 2.2 nafta) volejte:
--------------------------------
Eva Vondráčková
Mobil: 777 720 625
E-mail: vondrackova"zavináč"amservis.cz
(AM SERVIS PLUS BRNO-ŽIDENICE)
Heslo je "8G HONDACLUB" a bude o vás maximálně postaráno!
--
25. Duben 2012 - 14:45
Bubak333
mám od: 27.4. 2010
džulio napsal:
ale su aj ine moznosti napr zenu poslat k vode:-D
No dobre a co potom ked sa od tej vody vrati posles ju do obchodu?
--
25. Duben 2012 - 11:46
džulio
mám od: 8.4. 2009
--
25. Duben 2012 - 10:55
Madrid
majitel jiné generace
Tak ja to mam stejne jako Zitnyp. Bohuzel tok penez smerem od auta k bydleni neni v mych silach zmenit. S zenou toho
moc nenadelas, nezbyva nez poslechnout Ale jinak bych si jej sel koupit hned. Zase diesel, Sport vybava, to by se mi libilo. Horsi, jak bych to pak doma vysvetlil
bývalý majitel
Odkaz musíš vložit mezi tagy img a /img uzavřené v hranatých závorkách [].
bývalý majitel
Tohle karosářské provedení se obecně nazývá "Targa".
5D 1.8 Sport
Nechápu jak vkládáte ty obrázky přímo na stránku! Mě to jen vždycky oznámí (v tom insert image or link pod komentářem) že žádné obrázky nebyly nahrány.
5D 1.8 Sport
Aha? A já vždycky myslel, že "aerodeck" je s vyndavací střechou. Jako třeba tohle.
http://www.cars.cz/xchanger/recenze/438/111/10111438/110722150905530b.jpg
bývalý majitel
to pepavasa: 1,8 s KERS? Něco mi uniklo z informací kolem C9G?
to Asterix: Docela s Tebou souhlasím. A to i v tom, že osobně pro mě bude zajímavější případný C9G Aerodeck (kombi) a pokud by měl ve výbavě i novou 1,8 DOHC VTEC + VTC (viz.
článek k Earth Dreams Technology) s parametry 110+kW a 180+Nm
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007
Proč krok zpět? Ty by jsi nebral 1.8 s KERSem?
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
Absolvoval jsem zkušební jízdu v novém 9G.
Budu velice stručný:
Design průměr - tuctovka, nic vás výrazně neoslovuje a nepřitahuje jako při pohledu na 8G, kde jsem při prvním průjezdu 8G málem vypadl z auta.
8G je v porovnání s celkovým vzhledem s 9G více sportovní a agresivnější, takže se dá předpokládat, že si 9G najde spíše starší generaci, i když 8G si ji získal také. 9G má menší strop a lépe zpracovaný interiér, ale o třídu jak se všude píše to není. Popelník jsem nenašel, přihrádka u spolujezdce je tak na noviny (oproti 8G, kam se schoval celý karton plechovek) a ruční brzda je také na straně spolujezdce. Odhlučnění oproti mému 8G znatelné je. Osobně jsem si ale zvykl na typicky silný pociťový zvuk motoru mého dieselu nad 2.5tis/otač., takže tohle neberu jako vychytávku.
Pohled na palubovku je více "utopený" a není tak propracovaný, jako u 8G. Celkový interiér je mnohem více konzervativní a přímo z toho dýcha fakt, že to navrhoval 55 letý člověk oproti studentům s dredy, kteří navrhovali 8G. Podle mě, by se neměl jmenovat CIVIC ale jinak, protože tohle je směr alá ACCORD už podle vyladěného komfortu podvozku a neostrého řízení s tlustým volantem. Po 8G člověk čeká podobně sportovně agresivní a designem vyladěné auto, ale tohle je pro "jiné" lidi, které už nebude spojovat jakási "vyjímečnost" za nevšední auto a design.
Také si nedokážů představit, že bude mít 9G tak silnou komunitu jako 8G ale dokážu si představit 9G jako kombi, potom to bude vypadat uplně jinak.
Mám pro vás ale nabídku a příležitost si to vyzkoušet na vlastní kůži.
V případě zájmu o zkušební jízdu (1.8 benzín - 2.2 nafta) volejte:
Eva Vondráčková
Mobil: 777 720 625
E-mail: vondrackova"zavináč"amservis.cz
(AM SERVIS PLUS BRNO-ŽIDENICE)
Heslo je "8G HONDACLUB" a bude o vás maximálně postaráno!
5D 1.8 Executive
mám od: 27.4. 2010
No dobre a co potom ked sa od tej vody vrati posles ju do obchodu?
5D 1.8 Sport
mám od: 8.4. 2009
majitel jiné generace
Tak ja to mam stejne jako Zitnyp. Bohuzel tok penez smerem od auta k bydleni neni v mych silach zmenit. S zenou toho
moc nenadelas, nezbyva nez poslechnout Ale jinak bych si jej sel koupit hned. Zase diesel, Sport vybava, to by se mi libilo. Horsi, jak bych to pak doma vysvetlil