Nova honda civic 2012

jendosa
Obrázek uživatele jendosa
bývalý majitel

Docela hezká recenze byla v dnešním autosalonu na 9G s motorizací 2.2 i‑DTEC. Tak se můžete juknout (reportáž je až nakonci) Mrk

http://play.iprima.cz/all/240096/all

--
7. Duben 2012 - 10:26
felcar
Obrázek uživatele felcar
majitel jiné generace

tak v britanii je to hlavne samej polak a pakistanec ;D brita aby tam clovek hledal s lucernou Mrk

--
5. Duben 2012 - 16:17
ivohorak
Obrázek uživatele ivohorak
5D 1.8 Sport
mám od: 14.12. 2009

Malý překlep ,ale téma a informace za mě mluví za vše !!!

--
4. Duben 2012 - 22:43
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

ivohorak napsal:
Můj názor je jenom to ,že HONDY CO POCHÁZELI Z JAPONSKA A NE Z ANGLIE NEBUDOU TAKOVÉ JAKO DŘÍVE,PŘECE JAPONCI VĚDÍ CO CHTĚJÍ A TA VÝROBA V ANGLII JE JEN ZISKOVÁ SPOLEČNOST,KDE PAK JSOU TY CHLADNO KREVÍ ATMOSFÉRICKÉ SPECIALI OD HONDY A TA PRECIZNÍ KVALITA ZPRACOVÁNÍ SAMOTNÉ HONDY

Co se v první řadě vykašlat na "křik", CAPS LOCK Informace

--
4. Duben 2012 - 22:33
Bully
Obrázek uživatele Bully
bývalý majitel

Zatimco z Japonska je posilali do Evropy z humanitarnich duvodu Palec nahoru
Jaky nazor mas treba na Civica 6. generace co se vyrabel taky v Anglii? Co rikas na vyrobu Hond v Turecku? Dilu pro Hondu vsude po svete, treba i v CR? Nakolik je Honda z Japonska jeste japonska a nakolik je produktem globalizace? Je britsky delnik lempl jenom proto ze ma britsky pas? Co Japonci pracujici v Britanii pro koncern Honda, prisli tim automaticky o srdce a o dusi? Co na to Jan Tleskac?

Edit- on to pan jeste doplnil Hlasitě se směju Co beres? Chci to taky Palce nahoru

ivohorak napsal:
Můj názor je jenom to ,že HONDY CO POCHÁZELI Z JAPONSKA A NE Z ANGLIE NEBUDOU TAKOVÉ JAKO DŘÍVE,PŘECE JAPONCI VĚDÍ CO CHTĚJÍ A TA VÝROBA V ANGLII JE JEN ZISKOVÁ SPOLEČNOST!!!

Civic Type-R 8G Beruna

--
4. Duben 2012 - 22:28
ivohorak
5D 1.8 Sport

Můj názor je jenom to ,že HONDY CO POCHÁZELI Z JAPONSKA A NE Z ANGLIE NEBUDOU TAKOVÉ JAKO DŘÍVE,PŘECE JAPONCI VĚDÍ CO CHTĚJÍ A TA VÝROBA V ANGLII JE JEN ZISKOVÁ SPOLEČNOST,KDE PAK JSOU TY CHLADNO KREVÍ ATMOSFÉRICKÉ SPECIALI OD HONDY A TA PRECIZNÍ KVALITA ZPRACOVÁNÍ SAMOTNÉ HONDY

--
4. Duben 2012 - 22:20
Bully
Obrázek uživatele Bully
bývalý majitel

Ta porad (nekym) zatracovana torzka je dogma. Uz 2 generace Meganu RS a dlouho uz i Clio RS (etalon malych HH) jezdi vzadu s torzkou a nikdo to nezminuje, protoze to neni takovy vdecny folklor jako u Hondy. Vsechno je jenom vec nastaveni, ne systemu.
Nechci tim samozrejme tvrdit ze je torzka vrcholem podvozkove evoluce, ale da se udelat i tak ze muze jit jako v pripade Renaultu v podstate o nejlepsi seriove podvozky v kategorii HH vubec.

Civic Type-R 8G Beruna

--
4. Duben 2012 - 22:12
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

ivohorak napsal:
Vím co s volantem ,ale ve vyjetých kolejí mě to fakt táhne tam kam já fakt nechci:-(,před Hodou Civic 1,8 8.Gen. jsem měl Mazdu 323f s víceprvkovou nápravou a tam bylo vše v pořádku a to byl model z roku 1984

Trochu Offtopic , ale pokud se nepletu tak označení 323F bylo použito až u 6.generace BG ( 1989 - 1994, 5D liftback - mrkna), pak sedmá BA (1994 - 1998, 5D liftback - bezrámová okna a nejsilnější motor 2,0 V6) a nakonec u celkem standartního 5D hatchbacku poslední, 8 generace BJ (1998 - 2003) Směju se

Teda nevšiml jsem si, že by se v kolejích auto chovalo nějak nepříjemně ve vyjetých kolejích.
Díky té torzce má Civic docela nevídanou vnitřní kapacitu, obvzláště když z venku vypadá docela malý.
Spíš než samotné torzka mi občas vadí ne zcela ideální sladění měkkých pružin a tuhých tlumičů.

--
4. Duben 2012 - 22:11
ivohorak
5D 1.8 Sport

Jasný zitnyp ,beru to všeobecně jen mám takový pocit ,že tuhá náprava není nic co by mělo jízdní vlastnosti hondy posílit

--
4. Duben 2012 - 22:08
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
bývalý majitel

ja jen rikam, ze tam to tahnuti nepocituju Směju se jinak tady to je Offtopic a na tahnuti volantu atd je tu naky vlakno

Petr Žitný Spritmonitor.de

--
4. Duben 2012 - 22:05

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".