Nova honda civic 2012

2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

pepso100 napsal:
tak to si mal asi nejaky inu vybavu ako ja. Mne sa po vypnuti usi nesklopili a co je este celkom zaujimave zevraj iba executive ma startovanie na gombik, ostatne vybavy klasicky cez kluc..

Ano, bezklíčkové "knoflíkové" startování má jen Executive. Všechny ostatní startují klíčkem spolu se sešlápnutou spojkou (nutnost).

--
31. Březen 2012 - 22:09
pepso100
5D 1.8 Executive
mám od: 9.7. 2010

tak to si mal asi nejaky inu vybavu ako ja. Mne sa po vypnuti usi nesklopili a co je este celkom zaujimave zevraj iba executive ma startovanie na gombik, ostatne vybavy klasicky cez kluc..

--
31. Březen 2012 - 21:47
džulio
Obrázek uživatele džulio
5D 1.8 Sport
mám od: 8.4. 2009

ja som sa dnes previezol tiez v novom civicu
prvy krat som soferoval dizlak Směju se
ako viaceri pisu, sedi sa v nom fajn, aj ked sa mi zda, ze je to menej priestranne ako v 8g, v 8g mam pocit, ze mam viac priestoru, ci uz na mieste vodica alebo spolujazdca, interier sa mi pacil, exterier nazivo vyzera lepsie, ale tie svetla vzadu sa mi nepacia, ale to sa casom spravi Směju se
isiel som v nom asi 10 km, ale siel som po dost rozbitej a zlatanej ceste, a bolo to urcite tichsie a komfortnejsie ako v 8g
vyskusal som aj stop start system, zadna kamera je tiez dobra vec, aj novy kluc, ktory je vystrelovaci a ma funkciu, ze ked zamknete auto, tak zatvori okna a sa mi zda, ze aj sklopi spetne zrkadla

--
31. Březen 2012 - 20:48
pepso100
5D 1.8 Executive

super super..dobre vedet, dik za info..porad idem nastavit nahravanie

--
31. Březen 2012 - 20:24
Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

na budúcu sobotu autosalon na Prime bude test 9G

--
31. Březen 2012 - 16:14
pepavasa
Obrázek uživatele pepavasa
Administrátor
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007

Taky mám za sebou první jízdu z 9G sportem v RnL, nepsal bych nic nového, jen první dojem po uvelebení se v bezva sedačce. Málo prostoru ve výšce hlavy, jinak jízda moc fajn. Směju se
ir-mojeauto.png178798.png

--
31. Březen 2012 - 15:53
Misko42
Obrázek uživatele Misko42
3D 1.8 Sport
mám od: 2.4. 2008

tiez som bol v honde NR, sice som sa v nej neviezol, len som si posedel, popozeral, zase posedel,... no a ja by som ju bral, kludne by som ju vymenil za svoje type s, a hlavne som zvedavy aka bude cena na ten novy diesel 1,6 papierovo to vyzera zaujimavo, tak ozaj som zvedavy na tu cenu co tam nahodia.

FERRARI fan

--
31. Březen 2012 - 15:38
pepso100
5D 1.8 Executive

dneska som sa asi tak 30 minut vozil po NITRE a jej okoli na novom civicu, moj zaver je NEMENIL BY SOM!

- omnoho menej miesta v predu na nohy ( uz nemozem byt taky rozvaleny ako v obyvacke - v 8G to ide krasne)
- ten isty pocit (vacsej stietnenosti) aj na sedacke spolujazdca ( vzadu som nesedel)
- viem ze ma taky isty motor ale ako keby bol trosku prispaty...(mozno inak sprevodavny), zda sa mi NIE AZ take zive ako nasa stara 8g
- totalne zle vyriesene restart tripu A/B ...je to hlbko v menu, dokial sa tam preklikam 3x havarujem ( verim ze casom , po dlshom pouzivany by sa to zlepsilo ale na "easy access" v 8g to proste nema..)

+ omnoho tichsie
+ o dost maksie, pohodlnejsie

suma sumarov, pre mna viac minusov ako plusov aj ked tie dva plusy bo som do starej 8g bral - v tedy by to bolo idealne Směju se.

--
31. Březen 2012 - 14:46
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
bývalý majitel

Test Hondy Civic 1.8iVTEC - Nedoceneny japonsky golf

Na českém trhu se ve své třídě v prodejnosti civic nevešel ani do první desítky. Proč je konkurent golfu, focusu, i30 či astry tak přehlížený? Vyzkoušeli jsme verzi s benzínovou osmnáctistovkou, a přestože ne se vším jsme byli spokojeni, jisté je, že civic je prodejně nedoceněné auto.

Petr Žitný Spritmonitor.de

--
28. Březen 2012 - 22:45
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

Dnes na garančce v Kolíně svezení s C9G 1,8 MT Sport cca 20km po rozbitých okreskách a dlažebkách. Vždy jsem byl jako spolujezdec. O designu si můžeme myslet co chceme, ale v podvozku a odhlučnění byl udělán opravdu velký pokrok. Tady je C9G oproti C8G opravdu velkým pokrokem:-) Tak snad to do budoucna podpoří nějakou tou silnější 1,8 (110+Kw Andílek ) a na design si hold asi zvykneme Směju se

--
28. Březen 2012 - 19:01

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".