Nova honda civic 2012

ivohorak
Obrázek uživatele ivohorak
5D 1.8 Sport
mám od: 14.12. 2009

Nevíte nějaké informace o novém Type-R 9.generace-bude se vůbec vyrábět!!!!!???

--
4. Duben 2012 - 20:13
TECH
bývalý majitel

jc napsal:
Myslim ze 2bep to trefil. Tem co smrdi nafta se podle vseho nemuze 9G zamlouvat i kdyby se jim libila po designove strance. Jinak podvozek pro 8G je resitelny a je to mensi investice nez vymena za 9G ;)

Naftu neřeším, beru to jako celek.Tady je to asi samej závodník....ale jinak to auto v benzínu je taky v pohodě, pro většinu kupců.Jinak ohledně podvozku, jo dá se to nějak vyřešit.Jenže vyřešíte to jen do tvrda, dobře se to chová akorát na kvalitní silnici, jinde smůla - pešek.Rázy (tlučení podvozku) do měkké kastle taky nejdou vyřešit, ty tam zůstanou.Takže pokud to někdo vyřeší, tak je to stejně kočkopes.Prostě 9G je jinde podvozkově zcela jiná liga, myšleno celkově.Kupovat ho nebudu, mám jiného favorita. Mrk Jen mám radost, že 9G je zcela dotažené auto, což se o 8G říci nedalo.Samozřejmě chápu, že ten benzín je pro někoho zklamáním.Beru to ale z širšího pohledu, takže většině to vadit nebude.

--
4. Duben 2012 - 18:00
padam
Obrázek uživatele padam
Administrátor
bývalý majitel

Offtopic Jak Honza naznačil, tak podvozek na 8G se dá řešit. Kdyby měl někdo zájem o můj z CTR s najetými 80.000km, tak se stačí ozvat a nějak se domluvíme.

--
4. Duben 2012 - 14:14
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

jc přesně tak! Palec nahoru

--
4. Duben 2012 - 12:59
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Myslim ze 2bep to trefil. Tem co smrdi nafta se podle vseho nemuze 9G zamlouvat i kdyby se jim libila po designove strance. Jinak podvozek pro 8G je resitelny a je to mensi investice nez vymena za 9G Mrk

--
3. Duben 2012 - 18:27
Vili
5D 2.2 Sport
mám od: 13.5. 2009

Se mnou na předváděčce byl i můj kolega.Má 185 cm a 150kg živé váhy.Na místě řidiče se cítil naprosto pohodlně a s místem neměl sebemenší problém.Jinak vlastní novou Hondu Jazz.Zkoušel nového Civica větší golem než můj kamarád?

--
3. Duben 2012 - 16:40
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

TECH napsal:
Docela sranda to tady číst.Ano vzhled nové 9G se většině líbit nemusí, to beru, ale jinak je 9G hlavně podvozek, tuhost karoserie, ticho v kabině,kvalita materiálů, ticho od kol...no zkrátka vše je, až na maličkosti v 9G lepší.Chápu ale, že většina majitelů 8G, to vidí jinak. :P

Ono to hodně bude asi ovlivněno tím, že kromě posunu v kvalitě interieru, podvozku, odhlučnění a čeho všeho ještě došlo i ke zlepšení u naftových motorů, 2,2CDTi -> 2,2i-DTEC. Tudíž Ty jako naftař jsi spokojený Směju se

Bohužel je 1,8i-VTEC podle většiny ohlasů v C9G oproti C8G línější, takže jsme, benzíňáni, více zklamaní Jsem smutný
Ale třeba to Honda vylepší nějakým novým motorem v budoucnu.

--
3. Duben 2012 - 15:00
petchko
bývalý majitel

no ja som ju dnes osedlal na par km a musim povedat akurat to,ze sa na nej lepsie jazdi,kvalitnejsie....bezpochyby je to hlavne o podvozku kde nasa 8g pri presadnuti nema sancu pri porovnani.a navyse je podstatne lepsie odhlucnena tak ako mnohe ine auta.iba sa mi zdalo ze horsie reaguje na plyn,mozno sa mi to iba zdalo...
jazdil som na 1,8 kedze bola iba jedna jedina v TN a na vyber teda nebolo...

--
3. Duben 2012 - 14:45
TECH
bývalý majitel

Docela sranda to tady číst.Ano vzhled nové 9G se většině líbit nemusí, to beru, ale jinak je 9G hlavně podvozek, tuhost karoserie, ticho v kabině,kvalita materiálů, ticho od kol...no zkrátka vše je, až na maličkosti v 9G lepší.Chápu ale, že většina majitelů 8G, to vidí jinak. Vyplazuju jazyk

--
3. Duben 2012 - 14:19
joci2000
Obrázek uživatele joci2000
5D 1.8 Sport
mám od: 1.4. 2009
v provozu od: 1.4. 2009

dnes som bol na garančke v Honda motor car Bratislava.
Sadol som si do nového civica. Nič moc. Môj 8g sa mi lúbi viac, ale to je len môj súkromný názor. Nemenil by som, ale keby som nemal 8g tak idem do toho...

--
3. Duben 2012 - 10:42

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".