Nova honda civic 2012

Faster
Obrázek uživatele Faster
5D 2.2 Sport
mám od: 25.11. 2011
v provozu od: 25.11. 2011

V stvrtok 22.3. je v Bratislave predstavenie 9G, chystate sa niekto?

Sú dva druhy áut - Honda a tie, ktoré chcú byť Honda...

--
21. Březen 2012 - 10:37
kremilek007
Obrázek uživatele kremilek007
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009

já si dnes všimnul, že "akvárko" na 5tých dveřích je asi podle výbav rozdílného provedení než je barva auta, v barvě vozu nic moc, nějak na modré modrá zanikla, ale na šedé metalíze (nevím, jak se ta barva jmenuje přesně) bylo práve akvárko stříklí do stříbrna a vypadalo to víc decentně Palec nahoru

Spritmonitor.de

--
17. Březen 2012 - 13:11
HandrejH
Obrázek uživatele HandrejH
5D 1.8 Sport
mám od: 25.4. 2009
v provozu od: 25.4. 2009

Moje cerstve dojmy zo Zenevi su, ze 9G vyzera podla mna perfektne. S tmavymi kolesami a v cervenej farbe posobil velmi pritazlivo. Nebudem sa opakovat, jedina vec, ktora je citelne zaostava za 8G je velkost kufru. A volant sa mi zdal byt tiez fajn.

--
17. Březen 2012 - 9:59
padam
Obrázek uživatele padam
Administrátor
bývalý majitel

Já už jsem se byl také podívat naživo. Přijde mi staticky vcelku v pohodě, evoluce interiéru je znatelná a je to velké plus. Exteriér nehodnotím, počkám si na to, jak bude vypadat Type-R. Mrk
Jízní vlastnosti jsem zatím neřešil, během pár minut zkušební jízdy bych toho stejně moc nepoznal, takže si ho radši pak půjčím od táty aspoň na týden a uvidím.

--
16. Březen 2012 - 22:45
rob.m
Obrázek uživatele rob.m
5D 1.8 Sport
mám od: 1.11. 2008

Tak som bol mrknut aj ja. Z obrazkov som sa bal dizajnu zadnej casti a prednej masky. Uff, odlahlo mi. Celkovy dojem je dobry. Volajako sa mi lahsie nastupovalo a pracovisko vodica mi prislo vynikajuce. Sedadla lepsie, volant ako z bavora, budiky velmi dobre. Co ma sklamalo: malo miesta vzadu (aj ked predajkyna mi tvrdila ze nie, tak som otvoril dvere na mojej 8G a nebolo o com), mensi kufor, vyssia nakladacia hrana. Nie je to revolucia, svoju klientelu si vsak najde.

--
16. Březen 2012 - 22:08
pekáč
5D 1.4 Sport
mám od: 18.8. 2011
v provozu od: 18.8. 2011

Já si nemůžu pomoct, ale 8G je vzhledově vyjímečná. Tu s ničím nezaměníte. Ostatní auta jsou více či méně zdařilé variace na jedno téma, ale 8G je prostě jinde. 9G jsem ještě v reálu neviděl, ale přijde mi tak trochu jako návrat do stáda.
Pekáč

--
15. Březen 2012 - 19:46
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Celkem mě až zarazilo, že není nijak "vyjímečné" a zezadu vypadá spíše jako nový Focus a tisíc dalších moderních automobilových zadků Jsem šokován V levo dole skoro nečitelně napsáno "CIVIC" a kdybych to nepředjel a nepodíval se, jestliže je to opravdu HONDA, nevěřil bych tomu. Jsem zděšený
Žádný agresivní vzhled, žádné extra sportovní tvary co na první pohled přitahují zrak (jako jsem tomu zvyklej u 8G) a celková kulatost z toho dělá těžký průměr a dojem "obyčejného" auta.
Těšil jsem se až to uvidím v reálu, protože na fotky moc nedám, ale priznám se, že jsem fakt zklamanej... NechápuNejsem si jistJsem potměšilý

P.S. Chci se ještě jednou přesvědčit na vlastní oči a v klidu, takže se na to půjdu podívat ještě osobně. Třeba to byl jinej model? Hlasitě se směju

Bully napsal:
Taky mi prijde design spis takovy vetsinove akceptovatelnejsi. Vyrazny je, ale nase 8icka proti nemu vypada porad jako mnohem vetsi prulom.

Asterix napsal:
Dneska kolem jsem předjel 9G a kdyby nezastavil na semaforech, ani bych si nevsiml, ze je to HONDA Nechápu :-!:

Civic Type-R 8G Beruna

--
14. Březen 2012 - 22:40
Bully
Obrázek uživatele Bully
bývalý majitel

Taky mi prijde design spis takovy vetsinove akceptovatelnejsi. Vyrazny je, ale nase 8icka proti nemu vypada porad jako mnohem vetsi prulom.

Asterix napsal:
Dneska kolem jsem předjel 9G a kdyby nezastavil na semaforech, ani bych si nevsiml, ze je to HONDA Nechápu :-!:

Civic Type-R 8G Beruna

--
14. Březen 2012 - 18:56
Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

Včera večer už bola reklama na JOJ-ke, ale kedže reklamy nesledujem tak som ju len počul

--
14. Březen 2012 - 13:56
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Dneska kolem jsem předjel 9G a kdyby nezastavil na semaforech, ani bych si nevsiml, ze je to HONDA NechápuJsem znuděný

--
14. Březen 2012 - 12:19

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".