Nova honda civic 2012

2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

Pepo, tady jsem to označil:
P1010542_detail_bazmek_vyrez.jpg
Mělo by to být jen na naftové verze.

--
9. Březen 2012 - 0:39
pepavasa
Obrázek uživatele pepavasa
Administrátor
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007

Tohle je Sport z RnL. Kde to má být?
02032012189.jpg
ir-mojeauto.png178798.png

--
9. Březen 2012 - 0:02
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

Vždyť to píšu ... BAZMEK ... Smích

Bully napsal:
Pry bylo nutne to takhle nasilne naroubovat na auto, protoze to nejakym zpusobem zabranuje vireni vzduchu ktere by ropenku C9G posunuly natesno do horsi emisni kategorie. Sila, ze Hlasitě se směju

2bep napsal:
Miky, myslíš tady tento šikmo dolu mířící bazmek pod světlem?
To má speciálně dehet a má to zlepšovat aerodynamiku, teda v Hondě to tvrděj HUH!
Jinak s Tebou souhlasim a ještě bych přidal i horší ergonomii ovladačů v kokpitu :-(

Civic Type-R 8G Beruna

--
8. Březen 2012 - 23:16
Bully
Obrázek uživatele Bully
bývalý majitel

Pry bylo nutne to takhle nasilne naroubovat na auto, protoze to nejakym zpusobem zabranuje vireni vzduchu ktere by ropenku C9G posunuly natesno do horsi emisni kategorie. Sila, ze Hlasitě se směju

2bep napsal:
To má speciálně dehet a má to zlepšovat aerodynamiku, teda v Hondě to tvrděj HUH!
Jinak s Tebou souhlasim a ještě bych přidal i horší ergonomii ovladačů v kokpitu :-(

Civic Type-R 8G Beruna

--
8. Březen 2012 - 23:08
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

Někde jsem zaslechl nějaké vrabce na střeše, že kolem 2014 se uvažuje o C9G kombi. Bohužel povidali i něco o možném konci Accorda v Evropě kvůli minimálním prodejům. Palec dolu

--
8. Březen 2012 - 22:43
Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

suhlasim kolko z nas malo C7G, ja nie a keby som nemal 8G tak do 9G by som asi išiel, ale kedže nemenim každe 3 roky auto tak si počkam na 10G Směju se ako je to v jednej rozprávke, ktorú som čítal krsňátku "máma řekla počkame třeba se ho dočkame"

HandrejH napsal:
Asterix, nevidim jediny dovod, preco by sa buduci majitel nemal z toho auta tesit... to, ze sa ti nepaci, neznamena, ze si to auto nenajde spokojneho kupca. Len si spomen ako si sa tesil zo svojho auta. A dobre vieme, ze 8G nie je dokonale auto ;)
--
8. Březen 2012 - 22:14
HandrejH
Obrázek uživatele HandrejH
5D 1.8 Sport
mám od: 25.4. 2009
v provozu od: 25.4. 2009

Asterix, nevidim jediny dovod, preco by sa buduci majitel nemal z toho auta tesit... to, ze sa ti nepaci, neznamena, ze si to auto nenajde spokojneho kupca. Len si spomen ako si sa tesil zo svojho auta. A dobre vieme, ze 8G nie je dokonale auto Mrk

--
8. Březen 2012 - 21:59
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Už se nemůžu dočkat, kdo ho bude mít první a bude nám donekonečna vykládat, jaká je to bomba Palce nahoruHlasitě se smějuPískám si

--
8. Březen 2012 - 21:56
miky
majitel jiné generace

Martine,to jsem myslel.Civic 8g je hezčí Palec nahoru .

--
8. Březen 2012 - 16:56
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

miky napsal:
Já jsem se byl dnes také na nového civica podívat.Zrovna tam byl,ten s těmi stříbrnými doplňkami.Můžu říct,že jsem nechápal,co to tam naplácali.
Co mi nejvíc vadilo na civicovi:
Stěrač,anténa,na zadních blatnících nějaké kousky plastu,velká mezera kolem pátých dveří,zadní světla moc vytlačené ven.
interiér je krásný.

Jinak s Tebou souhlasim a ještě bych přidal i horší ergonomii ovladačů v kokpitu Jsem smutný

--
7. Březen 2012 - 23:22

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".