Nova honda civic 2012

TECH
bývalý majitel

Aha, tak to jo....až na to upatlaně pošrábané plexy.Směju se

--
10. Březen 2012 - 15:32
Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

Tech myslel som ten vzhlad a ergonómiu ovladačov

--
10. Březen 2012 - 13:29
TECH
bývalý majitel

Miro napsal:
asterix to máš pravdu skok zo 7G na 8G bol velký a podla mňa je 8G dokonalé a vylepšiť dokonalosť je nadludská práca. A skús si porovnať 7G a 9G aký je to rozdiel.

Dokonalé rozhodně není....apropo 9G má zcela jinde podvozek, umí narozdíl od 8G tlumit, je méně hlučné , mátužžší skelet a proto i lepší jízdní vlastnosti.Samozřejmě pokud řešíme vzhled, tak to může dopadnout jinak.

--
10. Březen 2012 - 12:06
petchko
bývalý majitel

hej,travu a aj stoparky....
dieslova ma tie klofotiny na zadku a benzinova dajaku mriezku vpredu...kvoli aerodynamike,hmmm,sak uvidime...

--
9. Březen 2012 - 19:59
Bully
Obrázek uživatele Bully
bývalý majitel

Pod plnym plynem tim bude zrat i travu u cesty Japonec

petchko napsal:
no ja som sa zas kdesi docital ze benzinova 1,8 bude mat dajaky otvor vpredu ktory sa bude otvarat a zatvarat,ci cosi take...nuz nemam sajn o co ide...

Civic Type-R 8G Beruna

--
9. Březen 2012 - 18:44
petchko
bývalý majitel

no ja som sa zas kdesi docital ze benzinova 1,8 bude mat dajaky otvor vpredu ktory sa bude otvarat a zatvarat,ci cosi take...nuz nemam sajn o co ide...

--
9. Březen 2012 - 15:52
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
bývalý majitel

ale tak co, posun tam je Mrk treba sklo pod svetlama vzadu je opravdu sklo a ma dokonce i vyhrivani Vyplazuju jazyk takze zatmavovani nebude taky problem Směju se

Petr Žitný Spritmonitor.de

--
9. Březen 2012 - 10:59
pepavasa
Obrázek uživatele pepavasa
Administrátor
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007

Áha, proto, ale nejde mi na rozum proč ten plůtek není i na benzíňáku. Nebyl to náhodou execute?
HC9GD.jpg
ir-mojeauto.png178798.png

--
9. Březen 2012 - 10:48
Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

asterix to máš pravdu skok zo 7G na 8G bol velký a podla mňa je 8G dokonalé a vylepšiť dokonalosť je nadludská práca. A skús si porovnať 7G a 9G aký je to rozdiel.

--
9. Březen 2012 - 9:55
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Miro: Ale já jsem měl 7G Mrk
Takže skok ze 7G na 8G byl naprosto propastný, ale z 8G na 9G? Nechápu Total nic... co by mě ohromilo Jsem potměšilý

Miro napsal:
suhlasim kolko z nas malo C7G, ja nie a keby som nemal 8G tak do 9G by som asi išiel, ale kedže nemenim každe 3 roky auto tak si počkam na 10G Směju se ako je to v jednej rozprávke, ktorú som čítal krsňátku "máma řekla počkame třeba se ho dočkame"
HandrejH napsal:
Asterix, nevidim jediny dovod, preco by sa buduci majitel nemal z toho auta tesit... to, ze sa ti nepaci, neznamena, ze si to auto nenajde spokojneho kupca. Len si spomen ako si sa tesil zo svojho auta. A dobre vieme, ze 8G nie je dokonale auto ;)
--
9. Březen 2012 - 2:20

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".