Nova honda civic 2012

MMira
5D 1.8 Sport
mám od: 30.4. 2010
v provozu od: 30.4. 2010
--
30. Duben 2012 - 10:27
Iček 11
Obrázek uživatele Iček 11
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006

to padam: Nápad Je čas založit nové vlákno Majitelé 9G nebo dokonce nové stránky 9g.hondaclubsk.cz , coóó? JaponecJsem zamilován...Směju se

--
30. Duben 2012 - 10:21
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

padam napsal:
... U manuálu bych se ale bál, že je ten sportovnější projev 1.8 úplně utlumen.

Bát se nemusíš, podle mě je to přesně tak Jsem smutný

--
30. Duben 2012 - 0:40
Bllesk
Obrázek uživatele Bllesk
5D 1.8 Sport
mám od: 29.9. 2011
v provozu od: 29.9. 2011

no nic proti 9G, ona bude urcena vadsiemu spektru zakaznikou dochodci napr. uz zase (moj nazor) nebude pre zazratych fanusikou Civica (napr. ja Vyplazuju jazyk ) na Civicu 8G sa mi paci ze je tvrdy cize si to viac vychutnate tu ostrejsiu jazdu a ten motor nestraca dych ani v najvizsich otackach. no v meste na rozbytych cestach a ked ste hlavne unaveny tak ta tvrdost podvozka vas len znervoznuje aspon mna a po dialnici to zevraj dost huci no ja neviem posudit nie preto ze by som po dialnici nechodil (na dialnici som skoro stale 90% zo vsetkych mojich najazdenych kilometrov) ale preto , ze moje byvale auto bolo Renault Megane 1.4 5 kvalt Hlasitě se směju ktory tocil pri 130 4100 RPM tak to je oproti civiku ako keby ste sedeli v helikoptere Hlasitě se směju .
ja osobne som s 8G velmi spokojny i ked tie plasty by vrzgat nemuseli Jsem smutný

--
29. Duben 2012 - 20:55
padam
Obrázek uživatele padam
Administrátor
bývalý majitel

Tak už má táta doma 9G 1.8 Sport 5AT s příplatkovou SD navigací.

photo-1

Zatím jsem najel cca 20km, podvozek je oproti 8G o generaci dál, skoro jako v CR-Z.
Automat není z nejrychlejších, ale pokud přepnu CR-Z do režimu Eko, tak mám přesně ty správné návyky aby jsem s Civicem ladně proplouval krajinou.
Příplatková SD navigace je fajn, má BT HF a lze z ní ovládat i rádio. Škoda jen, že neumí česky.
Po prvních 500km má táta spotřebu 6,5L/100km, takže není na co si stěžovat.
Jinak co musím opravdu vypíchnout je odhlučnění, oproti 8G je jízda v mezích zákonných limitů naprosto klidná a odpovídající klidnějšímu provedení s automatem. U manuálu bych se ale bál, že je ten sportovnější projev 1.8 úplně utlumen.

--
29. Duben 2012 - 19:59
Jana
Obrázek uživatele Jana
3D 1.8 Sport
mám od: 23.8. 2008

Dnes jsem vedle nového Civika parkovala v Liberci, seděla v něm paní a evidentně jí bylo jedno, že vedle ní stojí taky Honda;-)To mě se automaticky zvedá ruka na mávnutí nebo "sama" blikají světla...nojo, s novým Civikem už se asi nikdo zdravit nebude...P.S.Hudrali jsme všichni u přístrojové desky, která nebyla a není k dočištění, ale to radši "zapatlaný" sklo, než ty šílené kulaté budíky pod volantem, co zmenšují prostor.

--
26. Duben 2012 - 20:39
DPT
5D 1.8 GT
mám od: 24.9. 2010

Dnes som ju videl aj sedel vnutri.
Definitivne je laska prec. Ked sa pozrem na 8g vidim pekne auto ktore vyzera fakt dobre.
9g je dost skarene, mozno mu casom pomozu kolesove listy+maska v laku a nejake bocne listy pod dverami (hnus nad hnus jak to skaredo vyzera na spodnej hrane)

z dalsich nepeknych veci:
-pocitovo mensi priestor vodica
-kufor ma vyssiu nakladaciu hranu a uzsi otvor

--
26. Duben 2012 - 14:46
Madrid
Obrázek uživatele Madrid
majitel jiné generace

džulio napsal:
ale su aj ine moznosti napr zenu poslat k vode:-D

A kdo me bude prat, varit, starat se o me, atd Koulím očima .... ?? no a v neposledni rade me taky srat, otravovat atd Palce nahoru ... ale to uz je Offtopic

--
26. Duben 2012 - 7:38
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
bývalý majitel

Asterix napsal:
přihrádka u spolujezdce je tak na noviny (oproti 8G, kam se schoval celý karton plechovek

no prihradka v 8G ma svoje nevyhody, ja tuhle neco hledal, pak me napadlo, po prohledani pokoje, kouknout prave do schranky spolujezdce a tam bylo veci Palce nahoru

Petr Žitný Spritmonitor.de

--
26. Duben 2012 - 1:50
Dejv
Obrázek uživatele Dejv
5D 1.8 Sport
mám od: 1.4. 2011
v provozu od: 1.4. 2011

Takhle?

Bomba! Tak na co je ta tabulka pod komentářema??

--
25. Duben 2012 - 17:36

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".