Nova honda civic 2012

Bllesk
Obrázek uživatele Bllesk
5D 1.8 Sport
mám od: 29.9. 2011
v provozu od: 29.9. 2011

Asterix napsal:
Pan redaktor je alibista, kterej mluví sračky.... klasika BlinkámOfftopic

TECH: souhlas. Shrnul bych to asi tahkle: 9G designová nic neříkající tuctovka, která zapadne do roka mezi ostatní ale po technické stránce vyladěná, zatímco 8G je a bude legenda, která má styl, přitahuje pozornost, neokoukatelnost, jasnou odlišnost a designovou vyjímečnost. Cool ;)

a najlebsie ked testuju zadne miesta v aute presnejsie Autosalon ked testovali 9G: aj tak si buchnem hlavu ked nastupujem. Och bozeeeee sak ma islo rozdrapit Ked sa mu nepaci tak nech chodi autobusom tam sa nastupuje postojacky Hlasitě se směju

--
3. Květen 2012 - 19:22
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Bllesk: SI ZABIL!!! SmíchSmíchHlasitě se smějuHlasitě se smějuPalce nahoru

P.S.Jojo, Německá kvalita...

--
3. Květen 2012 - 11:37
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Pan redaktor je alibista, kterej mluví sračky.... klasika BlinkámOfftopic

TECH: souhlas. Shrnul bych to asi tahkle: 9G designová nic neříkající tuctovka, která zapadne do roka mezi ostatní ale po technické stránce vyladěná, zatímco 8G je a bude legenda, která má styl, přitahuje pozornost, neokoukatelnost, jasnou odlišnost a designovou vyjímečnost. CoolMrk

--
3. Květen 2012 - 11:38
pepavasa
Obrázek uživatele pepavasa
Administrátor
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007

Kdy s tím začneš? Směju se
ir-mojeauto.png178798.png

--
3. Květen 2012 - 10:46
HandrejH
Obrázek uživatele HandrejH
5D 1.8 Sport
mám od: 25.4. 2009
v provozu od: 25.4. 2009

Jasna vec ze nie Jsem nadšen To vies, ked novy civic vazi o 110kg viac, ma tazsie prevody a este aj samotny motor nejak uskrtili + nezabehnuty kusok v teste, tak vysledok nemohol dopadnut inak.

--
3. Květen 2012 - 10:34
Jarda S
bývalý majitel

Stím motorem tedy nevím.. Taky vám u 1.8 chybí turbo (dle pana redaktora)? Japonec

To mi spadla čelist! "Jednoduše chybí turbo, které by válce profouklo a umožnilo pružně zrychlit. Místo toho přichází ke slovu podřazení, kdy je vhodné trefit se co nejblíže k 5000 min-1. Právě tam totiž táhne 1,8 i-VTEC nejlépe, v nižších otáčkách a překvapivě ani v těch pod omezovačem se žádné zázraky nedějí. V druhé polovině otáčkoměru navíc benzinový Civic nepříjemně hučí." Lame...

"Na dvojku vytáhne Civic 1,8 i-VTEC až 105 km/h, při cestě k nim ale nabízí ležérní akceleraci." Smích

Pan redaktor by si měl zjistit s čím jede a že ho nebaví řadit + ignorace toho že "krouťák" je na 4000 otáčkama, o sporťák jistě nejde, je to jen trochu zábavnější a na řidiče orientovanější než konkurence, stejně jako 8g, která je jistě z mého pohledu hezčí... Ale názor: dáme turbo a bude líp, no nevím, v případě pana redaktora turbo+automat.

--
3. Květen 2012 - 10:52
HandrejH
Obrázek uživatele HandrejH
5D 1.8 Sport
mám od: 25.4. 2009
v provozu od: 25.4. 2009
TECH
bývalý majitel

Tady tu verzi taky zapoměli odhlučnit. Vyplazuju jazyk
http://www.youtube.com/watch?v=irOUrsil0jY&feature=related

--
2. Květen 2012 - 21:13
Bllesk
Obrázek uživatele Bllesk
5D 1.8 Sport
mám od: 29.9. 2011
v provozu od: 29.9. 2011

Aldamore napsal:
Po zhlédnutí videa bych si od slečny jako prodejce určitě nechal poradit ...... SmíchSmíchSmíchSmíchMatesMatesMates žena na svém místě s plnou hlavou informací o nové Hondě

Dadyn napsal:
Tak sem narazil na jedno video.
http://www.youtube.com/watch?v=F4Wqn0Wbqec

tak to mas teda pravdu. ja ked som kupoval auto tak som nemohol pocuvat tu predavajucu co mi to dristala za omacky pri testovacej jazde, ked som jej vysvetlil ze o tom to aute viem viac ako vsetci co su v AGBE (ani nevedeli ako funguje i-VTEC v 5d civicu)to som sa musel dozvedet az tu na fore vdaka zan tak sa priznala ze citala len manual Hlasitě se smějuHlasitě se smějuHlasitě se směju

--
2. Květen 2012 - 21:08
Aldamore
majitel jiné Hondy

Po zhlédnutí videa bych si od slečny jako prodejce určitě nechal poradit ...... SmíchSmíchSmíchSmíchMatesMatesMates žena na svém místě s plnou hlavou informací o nové Hondě

Dadyn napsal:
Tak sem narazil na jedno video.
http://www.youtube.com/watch?v=F4Wqn0Wbqec

--
2. Květen 2012 - 19:06

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".