mám od: 9.9. 2011
v provozu od: 9.9. 2011
Bully napsal:
:lol: Asi tam teda zkusim obcas dat i neco jineho. I kdyz uz z principu tam nemuze byt min nez 16°, spis to ale bude vic.
21. Červen 2012 - 9:13
2bep
Administrátor
bývalý majitel
jc napsal:
Prihradka je klimatizovana od zacatku vyroby. Krome svaciny je to dobre i na pohotovostni energetak.
Aby Ti dával křídla když jsi na rozmezí rychlé jízdy a letu v nízké výšce?
--
21. Červen 2012 - 8:09
jc
bývalý majitel
Prihradka je klimatizovana od zacatku vyroby. Krome svaciny je to dobre i na pohotovostni energetak.
--
21. Červen 2012 - 8:03
Bully
bývalý majitel
Asi tam teda zkusim obcas dat i neco jineho. I kdyz uz z principu tam nemuze byt min nez 16°, spis to ale bude vic.
20. Červen 2012 - 21:04
Ukrutnik
bývalý majitel
Ja ocenujem klimatizovanu priehradku kvoli chladeniu napojov napriklad pocas dlhsej cesty. V horucavach to dokaze vychladit naozaj dost dobre. Mne by chybala...
--
20. Červen 2012 - 20:41
2bep
Administrátor
bývalý majitel
to Bully: My tam vozíme svačinu...
--
20. Červen 2012 - 20:12
petchko
bývalý majitel
Bully napsal:
kremilek007 napsal:
ot: jen rychly dotaz,u 8g je klimatizovana prihradka spolujezdce,nikdy jsem se po tom nepidil?
Mozna jak u ktere vybavy. U CTR treba je, ale stejne mi nejak nejde do hlavy k cemu jsou dobra vychlazena CDcka a dokumenty.
20. Červen 2012 - 20:12
2bep
Administrátor
bývalý majitel
to kremilek007: Minimálně u MY11 tomu tak je. Na "stropě" přihrádky ústí fukaru, který lze uzavřít.
--
20. Červen 2012 - 20:11
Bully
bývalý majitel
kremilek007 napsal:
ot: jen rychly dotaz,u 8g je klimatizovana prihradka spolujezdce,nikdy jsem se po tom nepidil?
Mozna jak u ktere vybavy. U CTR treba je, ale stejne mi nejak nejde do hlavy k cemu jsou dobra vychlazena CDcka a dokumenty.
20. Červen 2012 - 20:10
kremilek007
mám od: 30.10. 2009
Saint-Jimmy napsal:
Máš pravdu! Když sem otevřel to, co vypadá jako popelník/odpadkáč, tak tam je ukrytej zapalovač nebo jen zásuvka..ted nevim ani Každopádně tam popelník anení. Ale tak když to má vejfuk ukrytej pod kolem, tak mě to ani nepřekvapuje. To auto je prostě ekoefektivní..takže kouření prostě jen na tajňačku A ještě jsem tušim nezmínil přihrádku spolujezdce - dost se zcvrkla a už není klimatizovaná.
5D 1.8 Sport
mám od: 9.9. 2011
v provozu od: 9.9. 2011
Tak není to žádná výhra, ale pořád lepší pít v tropických letních dnech vodu, co má nějakejch 16-20 než tu co má 40 stupňů A třeba o takový čokoládě ani nemluvim..pokud někdo má tu potřebu
bývalý majitel
Aby Ti dával křídla když jsi na rozmezí rychlé jízdy a letu v nízké výšce?
bývalý majitel
bývalý majitel
Asi tam teda zkusim obcas dat i neco jineho. I kdyz uz z principu tam nemuze byt min nez 16°, spis to ale bude vic.
bývalý majitel
to Bully: My tam vozíme svačinu...
bývalý majitel
na ffflasticku?
bývalý majitel
to kremilek007: Minimálně u MY11 tomu tak je. Na "stropě" přihrádky ústí fukaru, který lze uzavřít.
bývalý majitel