Nova honda civic 2012

HandrejH
Obrázek uživatele HandrejH
5D 1.8 Sport
mám od: 25.4. 2009
v provozu od: 25.4. 2009

Neviem z akeho zdroja pochadzaju fotky, ale vyzera to proporcne velmi podobne Sportageu, a to znamena jedno - ZLE. Podla mna je to obycajna fotomontaz... predok CR-Z, zadok Civic a zdvihnute o par centimetrov. Ved to auto nema ziadny prvok originalny, vsetko sa mi zda povedome.

--
27. Srpen 2012 - 16:56
Bully
Obrázek uživatele Bully
bývalý majitel

Tak to je hnus, velebnosti Blinkám

Civic Type-R 8G Beruna

--
27. Srpen 2012 - 16:07
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Předek je naprosto cooooooooool! Palec nahoru
civic_SUV-1.jpg

Zadek je nuda alá 9G... Palec doluNechápu
civic_SUV-2.jpg

--
27. Srpen 2012 - 13:06
Asterix
5D 2.2 Sport

Přední část civicu SUV je parádní, ta zadní až tak parádní není, bo je to jako zvýšený 9G ale snad to bude ve finále vypadat jinak. JaponecJsem potměšilý

--
27. Srpen 2012 - 13:01
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

O návratu HR-V, alias kompaktního SUV, se údajně u Hondy dost mluví. Tak uvidíme s čím za čas příjdou.

--
27. Srpen 2012 - 11:57
Asterix
5D 2.2 Sport

Připomíná mě to HR-V, které se mi líbí stále a když je Honda přestala vyrábět, byl jsem moc zklamanej. Tohle je takové HR-V druhé generace, což je coool a myslím, že bude mnohem úspěšnější, než Civic 9G! Pískám si
Ale chybět bude nejspíš 4x4. NechápuLame...

v-tec-inside napsal:
http://envyd.com/2012/01/09/2013-honda-civic-suv/

See I'm the king of the ring ring

--
27. Srpen 2012 - 11:21
Petr78
Obrázek uživatele Petr78
4D 1.8
mám od: 28.4. 2012
v provozu od: 27.7. 2006

niio napsal:
Petr78 napsal:

Taky jsem ho okukoval a navíc bych dodal, že je na první pohled vidět horší kvalita a jak se na nautě šetřilo kde se dalo. Třeba kvalita laku je tragická. Takový "pomeranč" jsem dlouho neviděl. Hezky s tím kontrastovaly hladce (ručně) nalakované nárazníky. Je to smutné, ale nová auta už budou jenom horší :(

skor kasna je lakovana ponorenim do kupela. narazniky striekaju stroje. rucne sa to maximalne skontroluje na pripadne vady laku.

Takhle se to rozhodně nedělá.
Karoserie je lakovaná roboty, nárazníky se lakujou ručně a následně leští. Viděl jsem to na videu o výrobě C8G a u C9G bude technologie stejná.
Ponorem se nanáší jenom základová barva na karoserii a navíc je to pod elektrostatickým nábojem, aby se barva dostala do všech "zákoutí" a aby se dosáhlo stejnoměrné vrstvy.

--
25. Srpen 2012 - 23:22
niio
bývalý majitel

Petr78 napsal:

Taky jsem ho okukoval a navíc bych dodal, že je na první pohled vidět horší kvalita a jak se na nautě šetřilo kde se dalo. Třeba kvalita laku je tragická. Takový "pomeranč" jsem dlouho neviděl. Hezky s tím kontrastovaly hladce (ručně) nalakované nárazníky. Je to smutné, ale nová auta už budou jenom horší :(

skor kasna je lakovana ponorenim do kupela. narazniky striekaju stroje. rucne sa to maximalne skontroluje na pripadne vady laku.

--
24. Srpen 2012 - 12:06
TECH
bývalý majitel

Tak oni ještě nevědí jaký motor..... Jsem zlý nebude v dehtu? Palce nahoru

--
24. Srpen 2012 - 11:55
Bully
Obrázek uživatele Bully
bývalý majitel

Tak kdyz uz tu litaji vzduchem hypotezy o pripravovanem CTR 9G, mam jeden citat od Ch. Rusta, Evropskeho Product PR Managera Hondy. Postnul jsem to uz na H-C.cz, tak at je to i tady Směju se

autoweek.nl napsal:
Zitat Christoph Rust, European von Honda

"Unsere Ingenieure möchten ein Auto machen das leistungsmäßig absolut wettkampffähig ist. Für ein Auto mit einer Leistung von weniger als 250PS machen sie es sowieso nicht. Wir zielen sogar auf eine Leistung in der Nähe dessen was der neue Opel Astra OPC hat(der hat 280PS, Red.). Wenn wir einen neuen Type-R entwickeln, bekommt das Auto sowieso einen neuen Motorblock. Aber es ist noch nicht beschlossen ob wir dafür Turbotechnik wählen oder den atmosphärischen Weg begehen om diese Leistung zu erzeugen."

Takze volne prelozim:
Nasi inzenyri chteji zkonstruovat auto ktere svym vykonem bude konkurenceschopne, nepujde o vuz s mene nez 250 k. Cilene se vykonove priblizi novemu Opelu Astra OPC (ktery ma 280 k, pozn. red.). Kazdopadne se pro vuz vyvine novy motor, jenom jeste porad neni rozhodnuto jestli se pujde cestou preplnovaneho nebo atmosferickeho motoru, aby se dosahlo tohoto vykonu.

Takze co vy na to? Ze by Honda konecne pochopila ze aby bylo auto rychlejsi nez konkurence, musi taky jezdit rychleji?

Civic Type-R 8G Beruna

--
23. Srpen 2012 - 22:25

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".