Nova honda civic 2012

Ukrutnik
bývalý majitel

padam: Presne tak. Nikdy som to nemeral, ale iba odhadom to bolo urcite menej ako 16°C. Cize plne vyhovujuce...

--
22. Červen 2012 - 14:40
Jany006
5D 2.2 Sport
mám od: 20.3. 2007
v provozu od: 20.3. 2007
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Jestli ma na to nekdo cas a teplomer, exaktni mereni by bylo v tomhle pripade pomerne jednoduche a uzitecne.

--
21. Červen 2012 - 19:42
Bully
Obrázek uživatele Bully
bývalý majitel

padam napsal:
Bully: to si nemyslím, i když má vzduch v autě teplotu např. 22st, tak z výdechu klimatizace proudí vzduch o nižší teplotě. Nezkoušel jsem jí měřit, ale řekněme, že je to těch 16st. (přijde mi to ještě méně, možná jen 10st.), takže láhev v přihrádce, na kterou přímo proudí takto vychlazený vzduch se může při delší cestě přiblížit teplotě klimatizovaného vzduchu, kdyžto v autě bude mít 22st., možná i víc, protože na ní bude svítit slunce.

Mas recht, predsedo. Je fakt ze u automaticke klimy musi pro udrzeni nejake teploty foukat vzduch o nizsi teplote nez je ta nastavena, jinak by to neslo. A mne to nedoslo Hlasitě se směju Vyhazu binec z prihradky a zkusim tam davat i neco jineho Koulím očima

Civic Type-R 8G Beruna

--
21. Červen 2012 - 19:39
padam
Obrázek uživatele padam
Administrátor
bývalý majitel

Bully: to si nemyslím, i když má vzduch v autě teplotu např. 22st, tak z výdechu klimatizace proudí vzduch o nižší teplotě. Nezkoušel jsem jí měřit, ale řekněme, že je to těch 16st. (přijde mi to ještě méně, možná jen 10st.), takže láhev v přihrádce, na kterou přímo proudí takto vychlazený vzduch se může při delší cestě přiblížit teplotě klimatizovaného vzduchu, kdyžto v autě bude mít 22st., možná i víc, protože na ní bude svítit slunce.

--
21. Červen 2012 - 18:06
Bully
Obrázek uživatele Bully
bývalý majitel

Dejv napsal:
Bully napsal:
Prave proto to moc nechapu- ta prihradka nechladi, jenom v ni proste pri zapnute klimatizaci neni vetsi teplo nez kdekoli jinde v aute.

Ale myslím že malá uzavřená přihrádka se vychladí daleko dřív a na nižší teplotu, než celé prosklené auto do kterého neustále svítí slunce a vydechují teplý vzduch pasažéři ne?

Pokud je v aute treba 22°C co tam mivam (interier auta se mi vychladi rozhodne rychleji nez by zteplala lahev), potom flaska vytazena z lednice ztepla podobne rychle a na uplne stejnou teplotu, at ji dam do prihradky a nebo ji pohodim kdekoli jinde v aute.

Civic Type-R 8G Beruna

--
21. Červen 2012 - 17:35
Dejv
Obrázek uživatele Dejv
5D 1.8 Sport
mám od: 1.4. 2011
v provozu od: 1.4. 2011

Bully napsal:
Prave proto to moc nechapu- ta prihradka nechladi, jenom v ni proste pri zapnute klimatizaci neni vetsi teplo nez kdekoli jinde v aute.

Ale myslím že malá uzavřená přihrádka se vychladí daleko dřív a na nižší teplotu, než celé prosklené auto do kterého neustále svítí slunce a vydechují teplý vzduch pasažéři ne?
--
21. Červen 2012 - 17:23
Bully
Obrázek uživatele Bully
bývalý majitel

Saint-Jimmy napsal:
Tak není to žádná výhra, ale pořád lepší pít v tropických letních dnech vodu, co má nějakejch 16-20 než tu co má 40 stupňů Směju se A třeba o takový čokoládě ani nemluvim..pokud někdo má tu potřebu :)

Aby mela flaska 40 stupnu tak bys ji musel mit venku, ne? Hlasitě se směju
Podle mne tam bude ta sama teplota jako je nastavena na klimatizaci ve voze. Pokud teda necham lahev kdekoli jinde v aute (ve stinu), musi mit logicky uplne stejnou teplotu. Prave proto to moc nechapu- ta prihradka nechladi, jenom v ni proste pri zapnute klimatizaci neni vetsi teplo nez kdekoli jinde v aute.

Civic Type-R 8G Beruna

--
21. Červen 2012 - 17:20
pepavasa
Obrázek uživatele pepavasa
Administrátor
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007

Kdyby to ještě umělo namíchat piňakoládu, nebo mojito, tak to snad koupím!
Směju seSměju seSměju se
ir-mojeauto.png178798.png

--
21. Červen 2012 - 14:38
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Klimatizovaná přihrádka je luxusní věc, protože jak píše Saint-Jimmy, když je 30-40 stupňů i více, je voda při 16 stupních neskutečně osvěžující! Palec nahoruMatesPískám siCool
Nehledě k tomu, že 8G má oproti 9G prostor velký na celý kartáč plechovek + CD a dokumentů Palce nahoruTo se zapijePískám si

--
21. Červen 2012 - 11:37

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".