Hledat |
Brzdy a destičkyPři podzimní servisní akci jsem byl obviněn z agresivní jízdy - destičky mám sjeté na 6 mm za 11000 km. Tvrdili, že to je asi polovina životnosti. Neřekli někomu z vás, jak jsou na tom ty vaše? Docela by mě to zajímalo. Je fakt, že je asi namáhám víc, než většina z vás, protože cca polovinu mého nájezdu tvoří německé dálnice a tam se necourám... Takže jak jste na tom vy a po kolika km je "normální" měnit destičky? 2bep napsal: Určitě někomu pomůže toto vlákno, hlavně první Danyho příspěvek (popisuje základní TypeR rozměr brzd, tedy 300mm). Vložil Bruure, 6. Listopad 2006 - 10:55
|
5D 1.8 Executive
mám od: 10.11. 2006
A kombinacia greenstuff a dierovanych kotucov s drazkami od EBC ? Moze sa tym nieco pokazit? Asi ne, ked ine platnicky ako zelene aj tak nie su, tak je to asi ok, ta ne ??
bývalý majitel
Tos mne spatne pochopil, vymena kotoucu nestaci - to je jen navic (coz by se jinak dalo nainstalovat, ale mohlo by to blbe fungovat). Dival jsem se na web do anglie a lepsi nez zeleny pro nase brzdy porad nemaji.
3D 2.2
mám od: 12.11. 2008
Jasne menim aj kotuce takze asi preto mi odpovedal ze sa daju pouzit aj ine ako cierne alebo zelene ...
bývalý majitel
Krome zelenych delaji jen obycejne cerne (nahrada seriovek) a lepsi delaji akorat na CTR, ktery ma vepredu stejne desky jako 7. generace CTR. Pokud bys mel lepsi desky nez zeleny, je treba taky upgradnout kotouce.
3D 2.2
Aha no tak to je zaujimave pretoze ja som sa spojil s jm-design a tam mi pan Ježo povedal ze mi ich naceni takze neviem ....
bývalý majitel
Podle grafu se musi zahrivat az Bluestaff, ale myslim ze i u zlutych by to mohlo byt znat. Kazdopadne to na tvoje auto nevyrabi, takze bud v klidu
3D 2.2
A keby som tam dal namiesto green, redstuff alebo yellowstuff mohlo by to mat niaky nepriazdnivy vplyv v beznej premavke ?
bývalý majitel
Desticky vem od EBC, kotouce zalezi podle jejich stavu. Je mozne, ze ty kotouce jeste jedny desticky zvladnou obrousit
5D 1.8 Executive
mám od: 27.4. 2006
v provozu od: 1.2. 2009
Mám najeto 47.000 km a výměna předních destiček se asi blíží. Asi to budou EBC Green, když je všichni tak chválíte. Mám rovnou vyměnit i kotouče za EBC nebo můžu nechat původní? Používání standardní - dodávka, německé dálnice, cesty do práce. Vyplatí se v takovém případě Green Stuff proti Ultimax?
bývalý majitel
alebo ti ich viem zohnat z www.jm-design.sk