Hledat |
Brzdy a destičkyPři podzimní servisní akci jsem byl obviněn z agresivní jízdy - destičky mám sjeté na 6 mm za 11000 km. Tvrdili, že to je asi polovina životnosti. Neřekli někomu z vás, jak jsou na tom ty vaše? Docela by mě to zajímalo. Je fakt, že je asi namáhám víc, než většina z vás, protože cca polovinu mého nájezdu tvoří německé dálnice a tam se necourám... Takže jak jste na tom vy a po kolika km je "normální" měnit destičky? 2bep napsal: Určitě někomu pomůže toto vlákno, hlavně první Danyho příspěvek (popisuje základní TypeR rozměr brzd, tedy 300mm). Vložil Bruure, 6. Listopad 2006 - 10:55
|
bývalý majitel
Věci od EBC dodává i Dany - http://www.typer.cz/kontakt.php, ceny má srovnatelné s brakes4u, dodávka do cca 14 dnů. Stačí mu napsat a zeptat se na cenu a dostupnost.
5D 1.8 Executive
mám od: 10.11. 2006
kod sice funguje, ale aj tak to vyjde drahsie ako na brakes4u.co.uk a to nehovorim ze ta doprava je na brakes4u.co.uk o polovicu nizsia.
Don´t Look To The Eyes Of A Stranger
5D 1.8 Executive
dakujem
bývalý majitel
Ja som dával BF307+, akurát stačí jedna fľaša, ale je to 0,5l.
5D 1.8 Executive
Ktoru EBC brzdiacu kvapalinu ste si uz kto objednaval? Na vyber je DOT 4, DOT 5 a BF307. Jedna flska je 250 ml, takze jedna staci, neviem kolko tam toho ide ?
náhodný návštěvník
Dnes jsem zkoušel a funguje. CIVI549865
5D 2.2 Sport
mám od: 27.9. 2007
som dnes dal dolu predne kolesa. ajeje. mas recht, rezerva je asi 2mm.. uz som objednal predne textary za 35e. zajtra doobeda ich vymienam.
bývalý majitel
Pokud piska signalizacni plisek, ktery oznamuje konec desticek, tak bych divocejsi brzdeni asi nepraktikoval. Bude tam nejaka rezerva, ale i tak by to mohlo byt nebezpecne. Pomuze jen vymena.
5D 2.2 Sport
mám od: 27.9. 2007
tak dik za poslednu vetu. Som bol vecer divokejsie "brzdit" a uvidim zajtra. Tak ci tak asi pojdem do
zn. platniciek TEXTAR aj s novou brzdovou kvapalinou.
5D 1.8 Executive
Nepomoze, ak vobec po presmirglovani prestanu, tak iba nachvilu a zacnu zas. Nemusis ich ani smirglovat, rozbehni sa niekde na rovnej ceste a prudko zabrzdi, to je to iste ako keby si ich presmirgloval. Mne piskali kazdu chvilu na yarisovi. Ale tiez to dost zavisi od znacky - textary piskaju vzdy, remsa su na tom o nieco lepsie ale tiez nic moc. No a mne povodne na Honde zacali piskat, ked uz boli hotove a chceli vymenit.