Hledat |
Brzdy a destičkyPři podzimní servisní akci jsem byl obviněn z agresivní jízdy - destičky mám sjeté na 6 mm za 11000 km. Tvrdili, že to je asi polovina životnosti. Neřekli někomu z vás, jak jsou na tom ty vaše? Docela by mě to zajímalo. Je fakt, že je asi namáhám víc, než většina z vás, protože cca polovinu mého nájezdu tvoří německé dálnice a tam se necourám... Takže jak jste na tom vy a po kolika km je "normální" měnit destičky? 2bep napsal: Určitě někomu pomůže toto vlákno, hlavně první Danyho příspěvek (popisuje základní TypeR rozměr brzd, tedy 300mm). Vložil Bruure, 6. Listopad 2006 - 10:55
|
majitel jiné generace
NO, v podstatě o té doby co jsem to sem napsal tak to prestalo svitit, takze jsem se na to vykašlal
Ale zjistil jsem jinou vec: behem poslednich 10 dni mi 2x odesla potkavacka v pravem svetle.A to je prave cca ta doba kdy mi to hlasilo tu chybu.Po vymene uz se to nerosvitilo.Ma to nejakou souvislost? Nase auta prece nehlasi prasklou zarovku...
5D 1.8 Sport
mám od: 9.7. 2010
v provozu od: 25.2. 2006
mne robi presne tak isto,ked doleješ kvapalinu tak napiš či to pomohlo
majitel jiné generace
Díky, něco s tím provedu
5D 1.8 Executive
mám od: 10.11. 2006
DOT4 napr.od Castrol
See I'm the king of the ring ring
bývalý majitel
Určitě dolít, než se ti to zavzdušní. A sledovat - je někde únik? Do půlky to nemám ani po 3 letech - jistě, mezitím byla její výměna Čím? V příručce je určitě specifikace, tak podle ní koupit na pumpě. Bude to nějaká norma, jak u olejů.
majitel jiné generace
Občas se mi při startování, ale jenom při startování rosvití na PP symbol brzd.Během jízdy ne, ani v zatáčkách, takže brzdové kapaliny mám dost - tedy myslím, hladina saha ne na max ale do cca 1/2 nádobky.měl bych se znepokojovat? A když dolít, tak čím...? Do Hondy se mi kvůli tomu moc nechce...
Edit: Dneska jsem vypozoroval že to dělá pouze u studeného auta když dlouho stojí.Tzn. ráno cesta do práce - ano, odpoledne cesta zpatky - ano a po příjezdu domů a ježdění po městě ( tak 10 startů ) - ne! Tak to je zvláštní...
5D 1.8 Sport
mám od: 19.5. 2010
JJ, děkuji
bývalý majitel
czrocha: Vidíš, už jsem zapomněl, že při nákupu kotoučů byla cena za dopravu vyšší. Když jsem si ale teď naklikal 1x přední desky + 1x přední kotouče tak mi vyšlo jen 28.95GBP. Když jsem přidal ještě další kotouče tak to skočilo na 58.95GBP. Každopádně i přes tu cenu dopravy mi to vychází pořád levněji než nákup v ČR. Když jsem dělával hromadné objednávky pro lidi z Honda clubu tak jsem si navíc vždycky s tím chlapíkem napsal a cena za dopravu pak odpovídala celkové váze balíků, nikoliv tomu konstantnímu vzorci co se počítá na stránkách.
5D 1.8 Sport
mám od: 19.5. 2010
Padam:Co se týká nákupu, tak pro jedny desky se to nevyplatí, vzhledem k poštovnému (14.95 GBP), ale když už by si člověk kupoval aspoň jedny kotouče nebo dvě sady desek tak můžete využít www.brakes4u.co.uk, discount kód s060104j přidá ještě 5% slevy. Platba kartou nebo přes PayPal není problém a doručení do ČR/SR v řádu jednoho týdne.
No nevím, mě tam při objednání skočila cena dopravy cca 58GBp
Je to normální (komplet desky i kotouče), nebo dělám něco špatně?
bývalý majitel
funtomino: myslel jsem, že už tady ta sleva byla napsaná dřív, ale asi to bylo jen v nějakém tématu na honda-club.cz. Škoda.