Hledat |
1. sraz majitelů nové Hondy Civic 8G v roce 2007Napište vaše návrhy a názory na sraz. Především se vyjádřete k termínu - navrhuji konec června 2007 (3 dny), a k místu - zde očekávám vaši iniciativu a vaše návrhy. Navrhuji za A) LUHAČOVICE Orea hotel Fontána u přehrady nebo B) BRNO Orea hotel Santon u přehrady. V Luhačovicíh i (snad) v Brně bychom mohli mít neurčitou slevu na ubytování (jak velkou nevím, ale o 10% nemůže být řeč, tj. větší). Strava výběrem z MENU 3 jídel - polopenze. Výhodou Brna je prostornější bezplatné parkoviště, výhodou Luhačovic je pro nás nová destinace (parkoviště je tam zpoplatněno a je nevhodné pro kruhovou fotku účastníků). Navrhněte odb. činnost (odb. program o 8G - eko minirally mj.), činnost o večerech (1x taborák s opékáním buřtů a 1x posezení na terase s grilováním steaků?? Nebo co?). Pěší výlet do centra lázní a j. Co asi? Dále se vyjádřete k charakteru srazu (rodiny s dětmi a pod.), přijmeme všechny i 7G, 6G, 5G atd.?. Každý si pak sám e-mailem objedná ubytování, protože není v ničích silách odhadnou počet účastníků. Správnou adresu dodám včas, jakmile se dohodneme na místu konání. Finančně to bude náročnější, než byl 0. sraz. Prosím, abyste vyslovili zodpovědně svá přání a potřeby!!!! Hlavně už není moc času, půl roku předem je tak akorát! Vložil Iček, 31. Prosinec 2006 - 16:43
|
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
Zde naleznete spousty informací o místě srazu. Např. restaurace Golf je přímo pod hotelem a tam, venku na travnaté ploše, budeme mít opékání buřtů, klobás a slaniny, nápoje všeho druhu.
www.luhacovice.cz/portal/2960/
Moc se těším, neboť (-: ? nás tam bude asi kolem 25 osob.
5D 1.8 Comfort
To je jako kdybys říkal koňovi, ať nežere seno! Já jsem na Fontáně v létě 2000 pracoval (jako samostatný živnostník) pro GŘ OREA v Pze a dělal jsem perzonálu trénink a přednášky ..., ale na rezervace jsem asi zapomněl. (-:
5D 1.8 Sport
mám od: 11.5. 2006
Pravděpodobně v tom hotelu mají pěkný zmatek (čti bordel), a ještě to nechtějí přiznat
Ale nevadí, v Kiviku se taky dá v pohodě přespat
Ičku, nech je v klidu...
5D 1.8 Sport
mám od: 21.3. 2007
Jak už jsem jednou psal : rozhovor s paní xx (jméno si fakt nepamatuji) mi trval necelé 2 min. a za tu dobu jsem se dozvěděl, že " V ceně ubytování je zajištěna snídaně, o dalším stravování Vás bude informovat organizátor" a jestli patřím k Hondě. Potom nadiktování iniciálů, prostě vše v pohodě.
5D 1.8 Comfort
Takto jsem se to snažil řešit:
http://Original Message -----
From: Milan BUZEK
To: hotel-----
Sent: Tuesday, May 15, 2007 9:33 AM
Subject: Sraz Civiců 01. - 03. 2007
Dobrý den paní Kolínová!
Přišel tento ohlas na naše fórum o srazu:
Tak uz mam rezervovany pokoj ve Fontane II.
Tez jsem absolvoval prepojovaci kolecko pres tri pracovniky hotelu, ale nakonec to dobre dopadlo Eye-wink
Jen pani nerikala nic o zadne sleve, a normalne mi oznamila plnou cenu. A pry mozna nebude snidane, zalezi pry na organizatorech?
Panu řediteli Patovi jsem předtím už něco podobného jednou oznámil, dostat jsem vysvětlení a asi také co proto a od té doby mi pan ředitel nebere telefóny a neodpovídá na e-maily. Jsem z toho dost smutný. Známe se tolik let, jsme přátelé a taková věc to rozhodí. Těžko hledám slova a důvod proč se tak děje?
Před hotelem jsme se spolu v koncem dubna dohodli, že od 03. 05. zrušite naši alokaci a budete prodávat to, co momentálně bude k dispozici z vaší strany. Ale, že bychom hovořili o zrušení poskytnuté slevy nebo o snídaních mi uniklo.
Paní Kolínová, prosím Vás snažně, dejte to do pořádku.
Děkuji moc a srdečně zdravím!
Milan Buzek
A takovou jsem dostal odpověď:
NO COMMMENT!!
bývalý majitel
Neboj, Icek to pohlida.
5D 1.8 Sport
mám od: 11.5. 2006
Tak uz mam rezervovany pokoj ve Fontane II.
Tez jsem absolvoval prepojovaci kolecko pres tri pracovniky hotelu, ale nakonec to dobre dopadlo
Jen pani nerikala nic o zadne sleve, a normalne mi oznamila plnou cenu. A pry mozna nebude snidane, zalezi pry na organizatorech?
bývalý majitel
magpies: dobry napad, hned jsem ho realizoval: Luhacovice - spolecna cesta
bývalý majitel
magpies: Ja nemôžem vyraziť z Prahy skôr ako až k večeru, takže skús založiť diskusiu Ty.
5D 1.8 Sport
mám od: 21.3. 2007
Tak jsem si právě zamluvil pokoj v hotelu F II. Vše proběhlo bez problémů. Hovořil jsem pouze s jednou paní a za necelé 2 min. nebylo co řešit.
Jinak počítám, že 1.6. budu projíždět tak kolem 13-té hodiny Prahou směr D1. Tak kdyby se někdo připojil ...
Nebo co takhle založit link v kolik kdo pojede na sraz ...?