1. sraz majitelů nové Hondy Civic 8G v roce 2007

Napište vaše návrhy a názory na sraz. Především se vyjádřete k termínu - navrhuji konec června 2007 (3 dny), a k místu - zde očekávám vaši iniciativu a vaše návrhy. Směju se

Navrhuji za A) LUHAČOVICE Orea hotel Fontána u přehrady nebo B) BRNO Orea hotel Santon u přehrady. V Luhačovicíh i (snad) v Brně bychom mohli mít neurčitou slevu na ubytování (jak velkou nevím, ale o 10% nemůže být řeč, tj. větší). Strava výběrem z MENU 3 jídel - polopenze. Směju se

Výhodou Brna je prostornější bezplatné parkoviště, výhodou Luhačovic je pro nás nová destinace (parkoviště je tam zpoplatněno a je nevhodné pro kruhovou fotku účastníků). Mrk

Navrhněte odb. činnost (odb. program o 8G - eko minirally mj.), činnost o večerech (1x taborák s opékáním buřtů a 1x posezení na terase s grilováním steaků?? Nebo co?). Pěší výlet do centra lázní a j. Co asi?

Dále se vyjádřete k charakteru srazu (rodiny s dětmi a pod.), přijmeme všechny i 7G, 6G, 5G atd.?.

Každý si pak sám e-mailem objedná ubytování, protože není v ničích silách odhadnou počet účastníků. Správnou adresu dodám včas, jakmile se dohodneme na místu konání.

Smích

Finančně to bude náročnější, než byl 0. sraz.

Prosím, abyste vyslovili zodpovědně svá přání a potřeby!!!! Nechápu

Hlavně už není moc času, půl roku předem je tak akorát!

Vložil Iček, 31. Prosinec 2006 - 16:43

Šeřík
5D 1.8 Comfort
mám od: 23.10. 2006

Můžu vědět, na kterým letišti to bude ? Třeba bych tam dojel i bez vodiče.

--
30. Květen 2007 - 20:37
Civic
Obrázek uživatele Civic
majitel jiné Hondy

To je fakt, trefil nás na pravý zadní roh kde seděla moje 3letá dcera - naštěstí v sedačce honda isofix, takže jsme si všichni oddychli. Plechy se zpraví, není to tak zlý, vyfotím to a pošlu at vidíte jak je siv odolnej

--
28. Květen 2007 - 20:54
JOE
Obrázek uživatele JOE
5D 1.8 Sport
mám od: 5.9. 2006
v provozu od: 5.9. 2006

Civic napsal:
Tak jsem chtěl přijet taky do Luhačovic na přehlídku těch našich krasavců, ale mé plány se rozhodl pozměnit dvacetiletý řidič slovenského kamionu naloženého 20t parafínu a nějak mě při odbočovaní nečekaně přehlédl a neváhal civicovi nakopnout kufr........Sem fakt na...... Možná že přijedu v náhradním accordu.......ale to už je jiná kapitola

Takovýhle věci nerad slyším! Jsem smutný No hlavně, že jsi OK!

--
28. Květen 2007 - 20:51
Civic
Obrázek uživatele Civic
majitel jiné Hondy

Tak jsem chtěl přijet taky do Luhačovic na přehlídku těch našich krasavců, ale mé plány se rozhodl pozměnit dvacetiletý řidič slovenského kamionu naloženého 20t parafínu a nějak mě při odbočovaní nečekaně přehlédl a neváhal civicovi nakopnout kufr........Sem fakt na...... Možná že přijedu v náhradním accordu.......ale to už je jiná kapitola

--
28. Květen 2007 - 20:34
Tomík010
Obrázek uživatele Tomík010
Administrátor
5D 1.8 Sport
mám od: 11.5. 2006

Hmmm, mam to do Luhacovic cca. 400 km, takze si budu muset privstat, anebo se cestou vyprdnu na eco-run Mrk

--
27. Květen 2007 - 9:45
Sau
náhodný návštěvník

Mám to do Luhačovic cca 20 km, takže není pro ma problém přijet na jakýkoliv čas Směju se Takže Ok, v 10hod. su u Fontány jak na Ufonovi (koni) Mrk

...only the good die young...

--
27. Květen 2007 - 9:40
Koly
Obrázek uživatele Koly
Administrátor
bývalý majitel

Sau: začiatok programu na letisku bude o 11.00, odchod od hotela cca o 10.30. Čiže ak je to aspoň trochu možné tak časovať príchod tak aspoň na 10.00. Tí čo prídu neskôr budú po skupinách dovedení na letisko cca po hodine.

Dnes večer sa tomu začnem venovať poriadne a upravím program na stránke zrazu na definitívnue dohodnutú verziu.

--
27. Květen 2007 - 9:20
tommykk
5D 1.8 Sport
mám od: 4.11. 2006

Tak to se mnou zatim vypada spatne...ach jo....

Kazdopadne samolepku taky zavazne objednavam...z dovolenim bych se pak s nekym domluvil, ze by mi ji vzal? pls!

Mozna bych jen prijel na otocku, abych aspon videl lidi se kterejma se tu bavim Směju se .... uvidime...

--
27. Květen 2007 - 9:01
Sau
náhodný návštěvník

My co máme v plánu přijet až v Sobotu, na kolik hodin sa tam máme dostavit ?

...only the good die young...

--
27. Květen 2007 - 8:56
rybiz
Obrázek uživatele rybiz
bývalý majitel

Tak chlapi, přeji Všem ať se sraz vydaří ! Za pár hodin jedu mimo civilizaci na celý krásný týden !

HONDĚ ZDAR !!

--
25. Květen 2007 - 19:38

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".