Hledat |
1. sraz majitelů nové Hondy Civic 8G v roce 2007Napište vaše návrhy a názory na sraz. Především se vyjádřete k termínu - navrhuji konec června 2007 (3 dny), a k místu - zde očekávám vaši iniciativu a vaše návrhy. Navrhuji za A) LUHAČOVICE Orea hotel Fontána u přehrady nebo B) BRNO Orea hotel Santon u přehrady. V Luhačovicíh i (snad) v Brně bychom mohli mít neurčitou slevu na ubytování (jak velkou nevím, ale o 10% nemůže být řeč, tj. větší). Strava výběrem z MENU 3 jídel - polopenze. Výhodou Brna je prostornější bezplatné parkoviště, výhodou Luhačovic je pro nás nová destinace (parkoviště je tam zpoplatněno a je nevhodné pro kruhovou fotku účastníků). Navrhněte odb. činnost (odb. program o 8G - eko minirally mj.), činnost o večerech (1x taborák s opékáním buřtů a 1x posezení na terase s grilováním steaků?? Nebo co?). Pěší výlet do centra lázní a j. Co asi? Dále se vyjádřete k charakteru srazu (rodiny s dětmi a pod.), přijmeme všechny i 7G, 6G, 5G atd.?. Každý si pak sám e-mailem objedná ubytování, protože není v ničích silách odhadnou počet účastníků. Správnou adresu dodám včas, jakmile se dohodneme na místu konání. Finančně to bude náročnější, než byl 0. sraz. Prosím, abyste vyslovili zodpovědně svá přání a potřeby!!!! Hlavně už není moc času, půl roku předem je tak akorát! Vložil Iček, 31. Prosinec 2006 - 16:43
|
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
To je pro mě obrovská úleva!
bývalý majitel
Takze viz novinka. Prosim diskutujte tam.
5D 1.8 Sport
mám od: 5.9. 2006
v provozu od: 5.9. 2006
Dobře, že to víme. Jinak, aby jsi věděl, ještě než jsem ten návrh sem předhodil, tak jsem tam volal, abych si ověřil kapacitu, bohužel to nikdo už nezvedal. No nic, nebudeme to už rozebírat, budeme se těšit do Luhačovic
5D 1.8 Comfort
Jacku, prosím jednej! Je rozhodnuto! Sraz bude v Luhačovicích 01. 06. 2007 - 03. 06. 2007. Další dispozice dám postupně nebo průběžně sem a kamkoliv to půjde.
5D 1.8 Comfort
MNOHO POVYKU PRO NIC!!
Zde je odpověď z Borové:
Dobrý den,
Vašemu požadavku nemohu vyhovět, v měsících 5 a 6 máme kemp obsazen školními dětmi.
S pozdravem
Stanislav Stodola
To je úleva, to je úleva a ten přetlak, co jsem vypustil ven... "Já sů vám fčil tak klidné!".
5D 1.8 Comfort
Jacku! Jak je možno a vidno zříti, tak ještě počkej se vším!
"Což takový NOE! Vy neznáte NOA?". "NEÉ!"
5D 1.8 Comfort
JOE! Nápad to je dobrý (jako všechny Tvé příliš ostře formulované dobré nápady), ale já budu za Kašpara, protože jsem musel dost tlačit na Luhačovice u vedení hotelu (rezervace bez akontace, opékání buřtů u konkurence, vynětí parkoviště pro nás a pár dalších maličkostí, jako dojednání čehokoliv v místě nebo ve Zlíně, co by bylo dobré pro naše účely - jako Zoo, automotoklub - nevím??, zkusil bych to!) a teď, pokud to v Borové vyjde, budu muset udělat storno. A protože do hotelu Fontána už 5 let jezdíme každé vánoce s manželkou na týdenní ozdravný pobyt, tak mě to hodně nadzvedlo! My se tady hodně dlouho bavíme a nikdo, ani Ty nepřišel s jiným konkrétním návrhem (kromě BoBa, který to pak po 2 měsících výzev z mé strany v SZ u mě vzdal), takže jsem to bral jako schválené rozhodnutí a Ty, přesně podle Tvého stylu, učiníš "alegorovanou" výzvu na změnu místa. Vztahy jsou důležité a ty tam u vedení hotelu mám.
Takže shrnuto: Měl jsi s tím přijít mnohém dřív anebo do smrti mlčet.Jenže Ty jsi stejný nebo horší než já, takové myšlenky pouštíš volně do etéru.
Ano, poslal jsem do Borové jasný dotaz, protože by to tam bylo určitě hezké a mají bazén venku, kdežto v Luhačovicích je bazén krytý. Venkovní bazén je pro děti, které snad také přijedou, mnohém zábavnější a hlavně bezpečnější. Osobně, kdybych to neměl v Luhačovicích rozjednáno, tak by mi to bylo jedno, až na toho Johna, který tam rozhodně nepojede.
Druhá věc je finanční záloha, kterou chci v Bobrové obejít, protože to děláme a organizujeme s prázdné kapsy. A jak víš, bez peněz do hospody nelez!
Takže už do toho nevrtej, teď začínáme znovu a jakmile to Borová potvrdí nebo nepotvrdí, rozhodneme se definitivně!
5D 1.8 Sport
mám od: 5.9. 2006
v provozu od: 5.9. 2006
Jak už jsem předeslal, tvé odpovědi jsem se dopředu bál! Takže ani ty jsi mě nezklamal, ikdyž úpřímně až zas tak ostrou (a osobní, zbytečně) jsem ji nečekal Abych řekl pravdu, asi nejsem sám, kdo styl některých tvých odpovědí nechápe.
Na jednu stranu mě osočuješ, proč jsem s tím nepřišel dřív a na druhou stranu, tím, že jsi tam hnel poslal email přiznáváš, že to zas tak špatný nápad není. Rád bych s tím přišel dřív, ale prostě mě to nenapadlo. Kdybych tě chtěl parodovat a chtěl teď pronést něco inteligentního mohl bych to parafrázovat "o kolik méně lidí mohlo zemřít, kdyby Fleming vymyslel penicilín o 5 let dříve" Nenapadlo to nikoho, mě to napadlo pozdě, nedá se nic dělat. Buď to zhodnotíme jako dobrou myšlenku, především pro možná lepší možnosti večerního programu (oheň, posezení venku), a nebo se vrátíme k původnímu návrhu. Já na tom netrvám.
5D 1.8 Comfort
Pepo Drbohlave, nezklamal jsi!
Tvé extravagantní návrhy se zde pro mě staly folklorem. Jistě Ti neuniklo, že Tě moc neprožívám a kde jen můžu, tak tam si na Tebe přisolím. Konečně, toho si muselo všimnout mnoho lidí, že se máme rádi jako kočka s myší. Tvůj návrh na změnu prostředí srazu je přesně v intencích Tvého "rozcapeného" chování, jež zde mnohdy prezentuješ, doufaje, že Ti ostatní budou tleskat. Pochopitelně, část lidí, co Tě neznají, tak nepochybně učiní a podpoří Tě!
V době, kdy jsem téměř vše nasměrovat tam, kde alespoň znám prostředí a lidi, kteří budou ochotní nám vyjít vstříc (v rámci možností) a kde nebudeme muset platit některé služby, které jsou obvykle zpoplatněny, protože vybírání jakýchkoliv záloh nepřipadá v úvahu (mohl bych je zpronevěřit) přijdeš s novým návrhem na místo konání. A není mi záhadou, proč jsi to neřekl dřív! (A to sem nenapíšu, protože bys to nepřenes přes srdce!!).
Borovou z vyprávění znám, můj syn tam jezdí s rodinou několik let na dovolenou. A tak jsem tam odeslal sondážní e-mail a počkáme na odpověď. Luhačovice mohu zrušit, pokud to v Borové dopadne! Což nemění nic na skutečnosti, že v "magořině" jsi šampión!
Pak by se muselo do organizace srazu zapojit více lidí, protože pro Luhačovice jsem měl jako výpomoc opět nasmlouvaného Johna, který jako zaměstnanec OREA smí v Luhačovicích vegetovat za perzonální ceny, kdežto všude jinde by musel "cvakat" jako my. A proč by to dělal? Chtěl obětovat čas, ale aby si za to platil,- to je hloupost! K něčemu to bude dobré, kritizovat za nedostatky budeme sami sebe.
Pro všechny - zde je text e-mailu do Borové:
Dobrý den!
Prosím o předběžné sdělení, zda máte v termínu 01. - 03. 06. 2007 možnost ubytovat a individuálně stravovat asi 40-50 osob s několika dětmi. Prosím o vyjádření, jestli by bylo možné zaparkovat na vyhrazeném samostatném parkovišti asi 25 osobních automobilů. Jedná se o sraz automobilů Honda Civic 8G - Honda club 8G. Uveďte prosím vaše možností v ubytování a jakým způsobem lze provést rezervace lůžek, aniž by bylo nutné skládat zálohu? Protože to je problém. Jedná se o historický 1. sraz 8G a účastníci se téměř neznají, většinou jen z Internetu. Ovšem chuť majitelů nových vozů dorazit na sraz je 100%-ní. Takže storno ubytování by bylo vyloučeno. V dalších letech už by byla situace jiná a zálohu bychom složili.
Měli bychom zájem jeden večer zorganizovat u taboráku s opékáním špekáčků (buřtů nebo, co je obvyklé), včetně nápojů. Je taková možnost? Další přání bychom definovali až podle toho, jestli máte volnou kapacitu lůžek v termínu, který požadujeme.
Děkuji za odpověď.
S přátelským pozdravem
M. Buzek, Brno
+420 606 900 900
5D 1.8 Comfort
mám od: 16.8. 2006
Oukej, no problem . Zatím mám pořád v kalendáři Luhačovice.