1. sraz majitelů nové Hondy Civic 8G v roce 2007

Napište vaše návrhy a názory na sraz. Především se vyjádřete k termínu - navrhuji konec června 2007 (3 dny), a k místu - zde očekávám vaši iniciativu a vaše návrhy. Směju se

Navrhuji za A) LUHAČOVICE Orea hotel Fontána u přehrady nebo B) BRNO Orea hotel Santon u přehrady. V Luhačovicíh i (snad) v Brně bychom mohli mít neurčitou slevu na ubytování (jak velkou nevím, ale o 10% nemůže být řeč, tj. větší). Strava výběrem z MENU 3 jídel - polopenze. Směju se

Výhodou Brna je prostornější bezplatné parkoviště, výhodou Luhačovic je pro nás nová destinace (parkoviště je tam zpoplatněno a je nevhodné pro kruhovou fotku účastníků). Mrk

Navrhněte odb. činnost (odb. program o 8G - eko minirally mj.), činnost o večerech (1x taborák s opékáním buřtů a 1x posezení na terase s grilováním steaků?? Nebo co?). Pěší výlet do centra lázní a j. Co asi?

Dále se vyjádřete k charakteru srazu (rodiny s dětmi a pod.), přijmeme všechny i 7G, 6G, 5G atd.?.

Každý si pak sám e-mailem objedná ubytování, protože není v ničích silách odhadnou počet účastníků. Správnou adresu dodám včas, jakmile se dohodneme na místu konání.

Smích

Finančně to bude náročnější, než byl 0. sraz.

Prosím, abyste vyslovili zodpovědně svá přání a potřeby!!!! Nechápu

Hlavně už není moc času, půl roku předem je tak akorát!

Vložil Iček, 31. Prosinec 2006 - 16:43

Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

Zatím mi nikdo neodpověděl na tuto výzvu, tak důležitou pro přípravu srazu. Měl jsem na myslí účast zasloužilých členů tohoto fóra, jako je Jack Korbel, Koly, JOE, Xicht53, já + 2-3 lidí, co by měli zájem. Někteří se sami distancovali z různých důvodů (PD, Bruure atc.).

Quote:
Nebylo by od věci, kdyby se pár schopných lidí ke mně přidalo a za účelem organizace 1. srazu jsme se sešli v počtu asi 6-8 osob (sólo bez manželek a dětí) na chalupě na Vysočině (jak jsem již jednou chtěl uskutečnit) na 2 dny někdy v březnu-dubnu, kde bychom vše prohovořili a rozdělili si úlohy. Kromě mne a JC se další dobrovolníci musejí ovšem ještě přihlásit. Dopředu tuším jak se do toho hrnou...
V opačném případě navrhnu, abychom to zadali nějaké agentuře, která si nás zkasíruje a vydělá...

Zatím mám smíšený pocit nebo lépe pocit blbý, že každého zajímá až přímá účast na srazu, ale organizace atp. zřejmě moc lidí neláká.

Pánové, já nejsem Superman a chcete po mně letiště, rallysprint, abych suploval přípravný výbor a financoval výdaje.

Jsem zlýBlinkámTo mi spadla čelist!

A co tak udělat ještě jeden sraz, dvoudenní 25. - 26. 08. 2007 v Brně na přehradě v Santonu pro ty, co v termínu 01. - 03. 06. t. r. nemohou přijet?

--
14. Březen 2007 - 1:00
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort

Není, viz Tvá PZ!

--
14. Březen 2007 - 0:28
Koly
Obrázek uživatele Koly
Administrátor
bývalý majitel

No, žiadne rally by som neorganizoval, ani letisko snáď nebude treba. Mňa by skôr zaujímalo, či tam blízko je nejaké väčšie parkovisko, kde by sme mohli urobiť nejaký program. Stopovať čas môžem aj ja Mrk

--
14. Březen 2007 - 0:00
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort

Je zřejmé, že Tvoje parketa je úplně na jiném fóru, než zde.
www.rallyesport-pohar.cz/stranky/kalendar/2007/detail/39/impromat

Přesto máš první úkol. Sežeň 10 činovníků rallysprintu a výzbroj a výstroj pro rallysprint. A zajisti finance na výplatu odměn pro časoměřiče a rozhodčí. A podej žádost o povolení na příslušný úřad. Jakmile to bude aktuální pošlu Ti návrh na formuláře pro jezdce a Ty je upravíš a vytiskneš.

O letištní plochu, kde se to bude konat, si starost rozdělte s Kolym na půl.

--
13. Březen 2007 - 23:00
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort

Dobrý návrh, Koly! Dávám Ti další úkol, keďže nieje žiadná voĺná plocha na mieste, sehnat asi 120 kuželek a letiště blízko Luhačovic. Bez finančního zázemí na pronájem, dopravu a poplatky a odměny za nad tím ztravený čas. Piš si to! Bude toho více.

P. S. Kuželka je české slovo. Ako sa to povie po slovensky? A čo robia kolkári?

--
13. Březen 2007 - 22:52
JOE
Obrázek uživatele JOE
5D 1.8 Sport
mám od: 5.9. 2006
v provozu od: 5.9. 2006

Já si myslím, že by možná byl lepší rallysprint než ecorun Směju se

--
13. Březen 2007 - 22:21
Koly
Obrázek uživatele Koly
Administrátor
bývalý majitel

Ďalší návrh - ak tam bude nejaká voľná plocha, mohli by sme urobiť aj nejaké súťaže medzi kuželkami, napr. slalom, okruh, šprint, jazda zručnosti a pod.

--
13. Březen 2007 - 21:35
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort

Koly napsal:
Ach jo, mal som byť asi ticho... ;)
Koly buď v klidu, nebudeš sám! I další obdrží úkoly.... Mrk
--
13. Březen 2007 - 17:01
Koly
Obrázek uživatele Koly
Administrátor
bývalý majitel

Ach jo, mal som byť asi ticho... Mrk

--
13. Březen 2007 - 13:12
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort

Navrhneš, upravíš a vytiskneš itineráře! Dispozice Ti dám, jakmile bude vše jasné.
SmileyCentral.comimage.gifSmileyCentral.comimage.gif

--
13. Březen 2007 - 13:10

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".