Hledat |
1. sraz majitelů nové Hondy Civic 8G v roce 2007Napište vaše návrhy a názory na sraz. Především se vyjádřete k termínu - navrhuji konec června 2007 (3 dny), a k místu - zde očekávám vaši iniciativu a vaše návrhy. Navrhuji za A) LUHAČOVICE Orea hotel Fontána u přehrady nebo B) BRNO Orea hotel Santon u přehrady. V Luhačovicíh i (snad) v Brně bychom mohli mít neurčitou slevu na ubytování (jak velkou nevím, ale o 10% nemůže být řeč, tj. větší). Strava výběrem z MENU 3 jídel - polopenze. Výhodou Brna je prostornější bezplatné parkoviště, výhodou Luhačovic je pro nás nová destinace (parkoviště je tam zpoplatněno a je nevhodné pro kruhovou fotku účastníků). Navrhněte odb. činnost (odb. program o 8G - eko minirally mj.), činnost o večerech (1x taborák s opékáním buřtů a 1x posezení na terase s grilováním steaků?? Nebo co?). Pěší výlet do centra lázní a j. Co asi? Dále se vyjádřete k charakteru srazu (rodiny s dětmi a pod.), přijmeme všechny i 7G, 6G, 5G atd.?. Každý si pak sám e-mailem objedná ubytování, protože není v ničích silách odhadnou počet účastníků. Správnou adresu dodám včas, jakmile se dohodneme na místu konání. Finančně to bude náročnější, než byl 0. sraz. Prosím, abyste vyslovili zodpovědně svá přání a potřeby!!!! Hlavně už není moc času, půl roku předem je tak akorát! Vložil Iček, 31. Prosinec 2006 - 16:43
|
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
Zatím mi nikdo neodpověděl na tuto výzvu, tak důležitou pro přípravu srazu. Měl jsem na myslí účast zasloužilých členů tohoto fóra, jako je Jack Korbel, Koly, JOE, Xicht53, já + 2-3 lidí, co by měli zájem. Někteří se sami distancovali z různých důvodů (PD, Bruure atc.).
Pánové, já nejsem Superman a chcete po mně letiště, rallysprint, abych suploval přípravný výbor a financoval výdaje.
A co tak udělat ještě jeden sraz, dvoudenní 25. - 26. 08. 2007 v Brně na přehradě v Santonu pro ty, co v termínu 01. - 03. 06. t. r. nemohou přijet?
5D 1.8 Comfort
Není, viz Tvá PZ!
bývalý majitel
No, žiadne rally by som neorganizoval, ani letisko snáď nebude treba. Mňa by skôr zaujímalo, či tam blízko je nejaké väčšie parkovisko, kde by sme mohli urobiť nejaký program. Stopovať čas môžem aj ja
5D 1.8 Comfort
Je zřejmé, že Tvoje parketa je úplně na jiném fóru, než zde.
www.rallyesport-pohar.cz/stranky/kalendar/2007/detail/39/impromat
Přesto máš první úkol. Sežeň 10 činovníků rallysprintu a výzbroj a výstroj pro rallysprint. A zajisti finance na výplatu odměn pro časoměřiče a rozhodčí. A podej žádost o povolení na příslušný úřad. Jakmile to bude aktuální pošlu Ti návrh na formuláře pro jezdce a Ty je upravíš a vytiskneš.
O letištní plochu, kde se to bude konat, si starost rozdělte s Kolym na půl.
5D 1.8 Comfort
Dobrý návrh, Koly! Dávám Ti další úkol, keďže nieje žiadná voĺná plocha na mieste, sehnat asi 120 kuželek a letiště blízko Luhačovic. Bez finančního zázemí na pronájem, dopravu a poplatky a odměny za nad tím ztravený čas. Piš si to! Bude toho více.
P. S. Kuželka je české slovo. Ako sa to povie po slovensky? A čo robia kolkári?
5D 1.8 Sport
mám od: 5.9. 2006
v provozu od: 5.9. 2006
Já si myslím, že by možná byl lepší rallysprint než ecorun
bývalý majitel
Ďalší návrh - ak tam bude nejaká voľná plocha, mohli by sme urobiť aj nejaké súťaže medzi kuželkami, napr. slalom, okruh, šprint, jazda zručnosti a pod.
5D 1.8 Comfort
bývalý majitel
Ach jo, mal som byť asi ticho...
5D 1.8 Comfort
Navrhneš, upravíš a vytiskneš itineráře! Dispozice Ti dám, jakmile bude vše jasné.