Hledat |
1. sraz majitelů nové Hondy Civic 8G v roce 2007Napište vaše návrhy a názory na sraz. Především se vyjádřete k termínu - navrhuji konec června 2007 (3 dny), a k místu - zde očekávám vaši iniciativu a vaše návrhy. Navrhuji za A) LUHAČOVICE Orea hotel Fontána u přehrady nebo B) BRNO Orea hotel Santon u přehrady. V Luhačovicíh i (snad) v Brně bychom mohli mít neurčitou slevu na ubytování (jak velkou nevím, ale o 10% nemůže být řeč, tj. větší). Strava výběrem z MENU 3 jídel - polopenze. Výhodou Brna je prostornější bezplatné parkoviště, výhodou Luhačovic je pro nás nová destinace (parkoviště je tam zpoplatněno a je nevhodné pro kruhovou fotku účastníků). Navrhněte odb. činnost (odb. program o 8G - eko minirally mj.), činnost o večerech (1x taborák s opékáním buřtů a 1x posezení na terase s grilováním steaků?? Nebo co?). Pěší výlet do centra lázní a j. Co asi? Dále se vyjádřete k charakteru srazu (rodiny s dětmi a pod.), přijmeme všechny i 7G, 6G, 5G atd.?. Každý si pak sám e-mailem objedná ubytování, protože není v ničích silách odhadnou počet účastníků. Správnou adresu dodám včas, jakmile se dohodneme na místu konání. Finančně to bude náročnější, než byl 0. sraz. Prosím, abyste vyslovili zodpovědně svá přání a potřeby!!!! Hlavně už není moc času, půl roku předem je tak akorát! Vložil Iček, 31. Prosinec 2006 - 16:43
|
5D 1.8 Sport
mám od: 5.9. 2006
v provozu od: 5.9. 2006
Tak jsem právě umyl auto do absolutního lesku a pomalu se vydávám na cestu. Jestli zmoknu, tak mě trefí šlak! Myl jsem to skoro 3 hodiny
Takže zítra naviděnou
5D 1.8 Comfort
mám od: 23.10. 2006
Nešlo by malinko odtajnit program ? Co se bude provozovat na letišti ? Platí to, že ve 13 hod začíná spanilá jízda ?
Díky.
Přejme si, aby pršelo co nejméně !
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
Všichni nejdřív k hotelu!
bývalý majitel
FYI: letiste se bat nemusite, povrch je tam dobry a pristupova cesta je taky ok. To spis dalnice po ceste...
5D 1.8 Executive
mám od: 7.12. 2006
Tož vám kolegové přeju úspěšný sraz (jsme protentokrát opravdu nevyvázatelně vázán na druhém konci republiky) a těším se na fotky, video a hlavně ohlasy a zprostředkovaně i na získané zkušenosti!
náhodný návštěvník
Ta RZ začíná u Biskupi dolu pod letištěm, pak jede přes něho dolu kopcem a z něho piračuje dál dozadu až co ide vidět cesta. Kam tam ale dál netuším, tam sme nikdy nebyly, nám stačilo dycky enom to letiště a jak to "ohulili" dolu toho kopca na něm
Jinak po té asfaltce sem nikdy nejel, enom mě přišlo že prostě nemože byt špatná, když sa na ní závodí Teda ne tak špatná, aby sa o ní nedalo jet, ale asi teda je..
...only the good die young...
bývalý majitel
Sau: áno, to letisko ani omylom neleží na rovine
Práve tá cesta od Biskupic je teraz prejazdná maximálne krokom, vyzerá to ako po druhej svetovej (aj keď núdzovo sa dá použiť). Od Luhačovíc to ujde. Ale neviem si tam predstaviť RZ, veď tá cesta má max. pár sto metrov.
náhodný návštěvník
Jestli je to to letiště nad Biskupicema tak zas tak špatná cesta k nemu vést nemože, bo sa na něm jezdí jedna z RZ Barum Rallye a ty závodní auta s minimální světlů výšků na něho normál přijedů Jinak když tam chodíme na tu Barumku, tak na to letiště jedeme právě od Biskupic, hore toho kopca, po lůce po polní cestě a pohoda Jo, a lesti sa nepletu tak to letiště je dole (hore) kopcem, ne ?
...only the good die young...
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
... a dúfame, že sa nám ju podari aj zaplatiť!
VAROVANIE:
Vodiči, letisko sami nehľadajte, k hoteli zmerujte! Čakáme tam s Johnom na vás!
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007
OK! V rámci časových možností pojedu k hotelu.