1. sraz majitelů nové Hondy Civic 8G v roce 2007

Napište vaše návrhy a názory na sraz. Především se vyjádřete k termínu - navrhuji konec června 2007 (3 dny), a k místu - zde očekávám vaši iniciativu a vaše návrhy. Směju se

Navrhuji za A) LUHAČOVICE Orea hotel Fontána u přehrady nebo B) BRNO Orea hotel Santon u přehrady. V Luhačovicíh i (snad) v Brně bychom mohli mít neurčitou slevu na ubytování (jak velkou nevím, ale o 10% nemůže být řeč, tj. větší). Strava výběrem z MENU 3 jídel - polopenze. Směju se

Výhodou Brna je prostornější bezplatné parkoviště, výhodou Luhačovic je pro nás nová destinace (parkoviště je tam zpoplatněno a je nevhodné pro kruhovou fotku účastníků). Mrk

Navrhněte odb. činnost (odb. program o 8G - eko minirally mj.), činnost o večerech (1x taborák s opékáním buřtů a 1x posezení na terase s grilováním steaků?? Nebo co?). Pěší výlet do centra lázní a j. Co asi?

Dále se vyjádřete k charakteru srazu (rodiny s dětmi a pod.), přijmeme všechny i 7G, 6G, 5G atd.?.

Každý si pak sám e-mailem objedná ubytování, protože není v ničích silách odhadnou počet účastníků. Správnou adresu dodám včas, jakmile se dohodneme na místu konání.

Smích

Finančně to bude náročnější, než byl 0. sraz.

Prosím, abyste vyslovili zodpovědně svá přání a potřeby!!!! Nechápu

Hlavně už není moc času, půl roku předem je tak akorát!

Vložil Iček, 31. Prosinec 2006 - 16:43

jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

pepec: od drtive vetsiny lidi mame vyplnene formulare o ceste do Luhacovic - mimo jine info z PP. Az to zpracujeme, tak to zverejnime. Pokud jsi nic nevyplnoval, nejak se ti povedlo vyhnout se pozornosti Icka a Johna.

--
4. Červen 2007 - 13:17
Koly
Obrázek uživatele Koly
Administrátor
bývalý majitel

pepec: Ale zobák to má ploský, fakt, prisahám! Alebo aspoň tak sa mi to zdalo. Uznaj, že eko-kura je ako symbol ekonomickosti a ekologickosti našich Hônd neprijateľné Mrk

Čo sa týka štatistiky cesty účastníkov na zraz, vyplnené formuláre máme, neviem kto si ich vzal, ale predpokladám, že sa ešte spracujú a výsledky zverejnia.

--
4. Červen 2007 - 13:16
pepec
5D 1.8 Sport
mám od: 6.10. 2006

No pod pojmom kacer mam sice zafixovane nieco ineho, a nie zlte so spicatym zobakom Smích ale ako Kacer junior by sa to dalo snad aj akceptovat. [edit - drobna uprava]

Ale mam jednu ZASADNU vyhradu !!! Teraz ( skor mi to moja pokrocila skleroza nedovolila ) som si spomenul, ze Icek chcel robit nejaku statistiku pri registracii o ceste na zraz ! Kolko km, aka spotreba a podobne ... a tipujem ze sa na to UPLNE zabudlo !! Ja som sa teda zase nejako moc EKO nespraval, lebo ja ked vidim rovinku tak pri 90kmh neskoncim Smích ved 6tka aj tak taha az nad 100 Směju se a ze som mal tych roviniek pred sebou dost ....

ale zas a znova sa musim organizatorom podakovat za super akciu !! A som rad ze nie se uplne postihnuti, a dokazeme sa bavit aj o inych veciach ako je nas UFOnik Směju se

Pepec
8G 1,8 SPORT Royal Blue Pearl
lovec UFOnov

--
4. Červen 2007 - 12:42
Koly
Obrázek uživatele Koly
Administrátor
bývalý majitel

Aha, a ešte pokiaľ niektorí netušia čože to má Tomík v avatare, tak je to fantastický Honda eko-kačer, ktorého vyhral za prvé miesto Směju se

(A netvrďte že je to kura, lebo sa naseriem Mrk )

--
4. Červen 2007 - 11:45
Koly
Obrázek uživatele Koly
Administrátor
bývalý majitel

Kolegovia organizátori spôsobili mierny informačný šum, takže tu sú kompletné výsledky všetkých účastníkov orientačnej ekojazdy. Príhlasených vás bolo pôvodne oveľa viac, ale bohužial skoro polovica odriekla, predpokladám, že kvôli časovému sklzu.

Treba povedať, že pri uznávaní splnených úloh sme boli dosť benevolentní, prakticky sme uznali pokiaľ súťažiaci dorazili správne na popisované miesto. Trochu to poškodzuje tých, ktorí si dali naozaj prácu, poriadne si preštudovali pravidlá a rozlúštili hádanky. Nabudúce budeme prísnejší! Prvé dve miesta v celkovom hodnotení ale nakoniec aj tak získali účastníci, ktorí splnili úlohy precízne, navyše získali bonusové km a neblúdili, ale zvolili si krátke trasy.

Súťaž o najnižšiu priemernú spotrebu:

1. jarek .......... 4.9l/100km (i-CDTi)
2. pepavasa ... 5.0l (hybrid)
3. Hori ............ 5.4l (i-Shift)
4. Tomík010 .... 5.5l
5. vlad ............ 5.7l
6. pegin .......... 5.8l
7. Petr ............ 5.9l
8. HonzaTU ..... 6.2l
9. Šeřík ........... 6.4l
10. JOE ........... 6.9l

Celkové víťazstvo o najmenšie množstvo spotrebovaného paliva vrátane bonusov/malusov:

1. Tomík010 .... (92.4-7km) ........ 4.70l
2. pegin .......... (88.4-7km) ........ 4.72l
3. pepavasa ... (95.2km) ............ 4.76l
4. jarek .......... (92.4-3+10km) ... 4.87l
5. Petr ............ (90.1-7km) ........ 4.90l
6. Hori ............ (97km) ............... 5.24l
7. vlad ............ (114.6km) .......... 6.53l
8. Šeřík ........... (96.1+15km) ..... 7.11l
9. HonzaTU ..... (87.6+30km) ..... 7.29l
10. JOE ........... (114.6-1km) ...... 7.84l

Ako vidíte, poradie najmä na prvých piatich miestach celkového hodnotenia je mimoriadne tesné. Ako kurozitu uvediem, že najprv vychádzal ako víťaz pegin, ktorý ale žiadal bonusový km za fotku samého seba, keďže je policajt. To sme pôvodne uznali ako kreatívne riešenie, ale keď práve tento jediný km rozhodoval o celkovom víťazstve, tak sme mu to (po dohode s ním) uznať nemohli a víťazom sa stal Tomík010.

Špeciálne by som ešte vypichol účasť JOE-ho, ktorý spanilým spôsobom nedal žiadnu šancu nikomu inému v boji o posledné miesto, keď dosiahol najvyššiu spotrebu aj nabehal najviac km. Je ale treba uznať, že úlohy všetky pekne splnil (satisfakciou mu bude najnižšia spotreba so všetkých účastníkov pri príchode z domu a prajeme mu aj nech doma všetko dobre dopadne) Mrk

Týmto víťazom aj porazeným za účasť ďakujeme a dúfame, že to bola zábava bez ohľadu na to, na ktorom mieste ste nakoniec skončili Směju se

--
4. Červen 2007 - 11:22
Petr
obdivovatel

Díky organizátorům a všem účastníkům. Bylo to prima.

--
4. Červen 2007 - 8:14
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Taky mi to prislo kratke. Mimochodem, kdo snedl nejvic lazenskych oplatek? Ja mel 3 kusovky na cestu a jeste vecer jsme nacali dovezenou krabici Směju se

--
4. Červen 2007 - 7:44
magpies
Obrázek uživatele magpies
5D 1.8 Sport
mám od: 21.3. 2007

Také musím za nás oba vyjádři spokojenost s "Prvním" srazem. Vše ostatní už zde asi bylo řečeno. Jen škoda, že už skončil víkend Jsem smutný

--
4. Červen 2007 - 7:05
ReJa
Obrázek uživatele ReJa
5D 1.8 Comfort
mám od: 16.8. 2006
--
3. Červen 2007 - 21:51
Tomík010
Obrázek uživatele Tomík010
Administrátor
5D 1.8 Sport
mám od: 11.5. 2006

Mala ochutnavka ze skveleho srazu, kliknete na nahled...

P1020345.JPG

--
3. Červen 2007 - 21:12

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".