Hledat |
1. sraz majitelů nové Hondy Civic 8G v roce 2007Napište vaše návrhy a názory na sraz. Především se vyjádřete k termínu - navrhuji konec června 2007 (3 dny), a k místu - zde očekávám vaši iniciativu a vaše návrhy. Navrhuji za A) LUHAČOVICE Orea hotel Fontána u přehrady nebo B) BRNO Orea hotel Santon u přehrady. V Luhačovicíh i (snad) v Brně bychom mohli mít neurčitou slevu na ubytování (jak velkou nevím, ale o 10% nemůže být řeč, tj. větší). Strava výběrem z MENU 3 jídel - polopenze. Výhodou Brna je prostornější bezplatné parkoviště, výhodou Luhačovic je pro nás nová destinace (parkoviště je tam zpoplatněno a je nevhodné pro kruhovou fotku účastníků). Navrhněte odb. činnost (odb. program o 8G - eko minirally mj.), činnost o večerech (1x taborák s opékáním buřtů a 1x posezení na terase s grilováním steaků?? Nebo co?). Pěší výlet do centra lázní a j. Co asi? Dále se vyjádřete k charakteru srazu (rodiny s dětmi a pod.), přijmeme všechny i 7G, 6G, 5G atd.?. Každý si pak sám e-mailem objedná ubytování, protože není v ničích silách odhadnou počet účastníků. Správnou adresu dodám včas, jakmile se dohodneme na místu konání. Finančně to bude náročnější, než byl 0. sraz. Prosím, abyste vyslovili zodpovědně svá přání a potřeby!!!! Hlavně už není moc času, půl roku předem je tak akorát! Vložil Iček, 31. Prosinec 2006 - 16:43
|
5D 1.8 Sport
mám od: 11.5. 2006
Tak tak
Takže zpátky ke srazu, podařené fotky od ReJa jsou v naší galerce...
bývalý majitel
Sahat Tomikovi010 na zluteho chlupace, to by se opravdu nemuselo vyplatit Du si drobit synchronne posledni zbytky oplatek... a pak bude asi v rohu otcenas za offtopic prispevky.
5D 1.8 Sport
mám od: 11.5. 2006
Pánové, nesahejte mi na mého žlutého chlupáče! Dostalo se mu výsady vozit se za zadním oknem, hned vedle plata s vajíčky
to jc: Na cestu jsme si dali po jedné oplatce, ale doma jsme hned otevřeli i krabici. A diky tvé zmínce jsem si na ně vzpomněl, a drobím si do klávesnice
5D 1.8 Sport
mám od: 21.3. 2007
Ja myslím že pro Kolyho to byl strýko držgroš (sk) = skrblík (cz), Tryskáč (sk) = Rampa mcKvak (cz)
bývalý majitel
Skrblik byl velmi ekonomicky myslici kacer. Ale vsadim se, ze Koly mel radeji Rampu mcKvaka
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
Pepec: No to je vážná chyba organizace. A to jsem Ti půjčil i mapu. Jak je to možné? Už vím, Ty jsi žvanil, já jsem žvanil...., no nic, jestli si vzpomeneš, tak napiš kolik km jsi ujel, jakou průměrnou rychlosti a za kolik litrů dle PP a jsi rázem zpět v soutěži.
obdivovatel
tytyty!
5D 1.8 Sport
mám od: 6.10. 2006
Ale ja som ich pozornosti nijako neunikol, ale nijaky formular som nedostal !!! A ja milujem formulare !! Fakticky !!
No nic, nevadi, cestou nazad sa mi podarilo aspon trochu poludstit tu primerku ktoru som trosku vylepsil tymi siestimi sprintami. Hoci sme cestou nazad stretli na pomedzi pekne pekelnu hmlu ( zvyraznujem to specialne pre volnasa a jeho polovicku ). [hmla (sk) = mlha (cz)]
Pepec
8G 1,8 SPORT Royal Blue Pearl
lovec UFOnov
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007
A Skrblíka znáš ?
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007
Sraz N1 Sedím v Luhačovicích v penziónu Oáza a vymýšlím co napsat o srazu a neopakovat to co jste už napsali. No prostě bylo to bezva, sraz příjemných lidiček a jejich krásných autíček. Nakonec i ten sv. Petr nám pomohl s počasím, bohužel večer už se na to nemohl dívat, a zarazil nám karcinogenní orgie. Pání organizátoři P A R Á D A !!!