Ahoj přátelé,
tak jak Jirka (alias ok1wu) loni na vydařeném Vranově slíbil, vzal na sebe letos pořádání dalšího Ufo-Minisetkání.
Tentokráte ve Vrchlabí:
- organizátor: ok1wu
- termín: 8. - 10.6.2012
- ubytování: hotel Liščí Farma
PROGRAM:
- Pátek 8.6.2012
Příjezd účastníků, ubytování, dle hodiny příjezdu prohlídka Vrchlabí a okolí. Výměna zkušeností, večeře, sledování Eura 2012 a volná zábava.
- Sobota 9.6.2012
Pěkné počasí (letci):
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování) -> Jilemnice -> Vrchlabí letiště
- Létání
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Výměna zkušeností, večeře (grilování), sledování Eura 2012 a volná zábava
Pěkné počasí (neletci):
- Snídaně
- Spanilka:
1. část:Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování)
2. část: Busem na Vrbatovu boudu, pak pěšky po trase Vrbatova bouda - mohyla Hanče a Vrbaty - pramen Labe ( fotografování)
Pozn: Pro starší a méně fyzicky zdatné procházka po náhorní rovině podél Kotle Nadmořská výška cca 1.450m. Dobré oblečení a obuv, čepice (nikoli kraťasy!!!)
Stejnou cestou zpět k Vrbatově boudě na předem stanovenou hodinu a busem zpět k autům v Horních Mísečkách.
3. část:Horní Mísečky -> Jilemnice -> Liščí farma
- Olizování utrpěných ran, osobní hygiena
Špatné počasí:
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko -> Jilemnice -> Liščí farma
- Oběd
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Neděle 10.6.2012
- Snídaně
- Odjezd do svých domovů dle situace a vzdáleností
Další info v diskusi
3D 1.8 Sport
mám od: 23.8. 2008
Milí Civikovci, i za tu chvíli, kdy jsem s vámi byla a svezla se kousek ve spanilé jízdě se mi mezi vámi moc líbilo Můžu si akorát sama sobě nadávat, že jsem za vámi nedorazila už ráno. Jelikož jsem nikdy tolik Civiků naživo neviděla, natož abych mezi nimi jela, tak jsem si to opravdu užila No.... ale zase nikdo nejel cestu na Mísečky tolikrát co já, když to mám téměř za barákem a jezdíme tam lyžovat a v létě na tůry:)
Mějte se moc hezky a dobře dojedte domů, někteří opravdu daleko ŠTASTNOU CESTU
bývalý majitel
Petr Žitný
majitel jiné generace
Ja ešte len balím a za hodinku vyrážam
bývalý majitel
Sbaleno, auto umyto a můžeme vyrazit Těšíme se na Vás
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
Pro zbytek světa: Domluveno, bude to tak. Žádné strachy, jen mě nechte nějaké prachy Umbaj, umbaj, umbaj! Budu na Vrbatovce psát pohledy s pozdravy těm, co sbírají známky. Abych se zabavil. Ovšem za předpokladu hladkého přistání v pátek ....
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010
JJ tam by to slo.určite budem mět nekde prestavku tak ti zavolam a reknu jak to s nama vypada a kdy budem v HK. zitra zdar.
majitel jiné generace
Tak to by šlo pridám to do navigačky, aby sme nezastavili až vo Vrchlabí
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
My se tak těšíme, že vyjedeme už možná dneska....
bývalý majitel
Dadyn: http://www.mapy.cz/s/45Ah ? slo by? tam jak je ten bod, je to parkoviste u KFC, vedle hned je OMV, naproti pres ulici Shell, taky tam u Shellu je velka budova Tmobile
to by slo ne? klidne jinak pockam do 15:30, to neni problem, zavolas mi treba 30-45minut predem? +420 721 773 057
Petr Žitný
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010
A kde by sme se tam počkali?