Ahoj přátelé,
tak jak Jirka (alias ok1wu) loni na vydařeném Vranově slíbil, vzal na sebe letos pořádání dalšího Ufo-Minisetkání.
Tentokráte ve Vrchlabí:
- organizátor: ok1wu
- termín: 8. - 10.6.2012
- ubytování: hotel Liščí Farma
PROGRAM:
- Pátek 8.6.2012
Příjezd účastníků, ubytování, dle hodiny příjezdu prohlídka Vrchlabí a okolí. Výměna zkušeností, večeře, sledování Eura 2012 a volná zábava.
- Sobota 9.6.2012
Pěkné počasí (letci):
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování) -> Jilemnice -> Vrchlabí letiště
- Létání
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Výměna zkušeností, večeře (grilování), sledování Eura 2012 a volná zábava
Pěkné počasí (neletci):
- Snídaně
- Spanilka:
1. část:Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování)
2. část: Busem na Vrbatovu boudu, pak pěšky po trase Vrbatova bouda - mohyla Hanče a Vrbaty - pramen Labe ( fotografování)
Pozn: Pro starší a méně fyzicky zdatné procházka po náhorní rovině podél Kotle Nadmořská výška cca 1.450m. Dobré oblečení a obuv, čepice (nikoli kraťasy!!!)
Stejnou cestou zpět k Vrbatově boudě na předem stanovenou hodinu a busem zpět k autům v Horních Mísečkách.
3. část:Horní Mísečky -> Jilemnice -> Liščí farma
- Olizování utrpěných ran, osobní hygiena
Špatné počasí:
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko -> Jilemnice -> Liščí farma
- Oběd
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Neděle 10.6.2012
- Snídaně
- Odjezd do svých domovů dle situace a vzdáleností
Další info v diskusi
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
Tak vy uz budete ve 12 na farmě?
5D 1.8 Sport
mám od: 17.4. 2008
v provozu od: 17.4. 2008
Tak doufám že sraz na benzince lukoil,stále platí.
To 2bep poslal jsem ti SZ.
bývalý majitel
zajima nekoho drzak na kola na to tazny? ja s nim klidne prijedu, teda bez kol
Petr Žitný
bývalý majitel
Budu si brát nějaké zboží z eshopu Honda-clubu a ve čtvrtek si to pojedu vyzvednout.
Pokud by se chtěl někdo něco přiobjednat skrze mě tak prosím
Objednávku mi pošlete SZ nejpozději do pondělí 4.6.2012 20:00
Ve zprávě uveďte:
- Název zboží
- Objednací kód
- Barvu
- Velikost
Ceny skrze mě platí ty nižší, "Cena pro členy".
5D 1.8 Sport
mám od: 26.9. 2008
Uzavírám doobjednávky triček, další objednávky už nejsou možné.
Stav je tento:
XXXL černá 3x VAKOVLK
červená 1x JUMBÍK
XXL bílá 1x IČEK, 1x JAN.SITAL
červená 1x JUMBÍK, 2x SHADOW
černá 1x SHADOW, 1x JAN.SITAL
XL černá 1x NASJA, 2x PESADA, 1x OK1WU, 1x2BEP
červená 1x MIRO, 1x JUMBÍK
bílá 1x 2BEP, 1x NASJA, 1x OK1WU
L černá 1x NASJA, 1x BEJK, 1x ZDENDA, 2x ASTERIX
bílá 1x DADYN, 1x NASJA, 1x OK1WU
červená 1x DADYN, 2x ROCKY
M červená 2x ZITNYP
bílá 2x PÁJA
134cm červená 1x JUMBÍK
122cm červená 1x JUMBÍK
Toť poslední a definitivní platný stav.
Jiří
5D 1.8 Sport
Nazdar účastníci,
poněvadž zítra a pozítří, t.j. 4. a 5.6.2012 jedeme s vnukem na přijímačky na vysokou školu, nebudeme na i-netu. Proto žádám všechny, kteří budou mít v tuto dobu jakékoli dotazy k vrchlabskému setkání, aby mi je tlumočili na mobil 604909550.
Z tohoto důvodu žádám ty, kteří ještě uvažují o doobjednání triček, aby mi své eventuální požadavky na doobjednání sdělili nejpozději dnes, t.j. 3.6.2012 nejpozději do 18,00 hodin, abychom je dodavateli mohli dnes večer přednést.
5D 1.8 Sport
Včera jsme prošli kompletně s ředitelem celý průběh na Liščí farmě. Jsme umístěni v prostoru, kte je velkoplošná LCD TV, a tudíž budeme moci fandit podle našeho gusta!
Jiří
5D 1.8 Sport
Nazdar účastníci,
Na dotazy z řad účastníků potvrzuji, že při svém pobytu na Liščí farmě budete moci svou útratu platit platební kartou.
Jiří
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
V pátek večer hrajeme první zápas na EURO ´12. Já bych se chtěl dívat, avšak nechtěl bych výslovně trhat partu, pokud bude jiný a zajímavější program. Zatím vím jen toto:
- Pátek 8.6.2012
Příjezd účastníků, ubytování, dle hodiny příjezdu prohlídka Vrchlabí a okolí. Výměna zkušeností, večeře, sledování Eura 2012 a volná zábava.
Ptám se zda-li je v programu na pátek nějaká změna nebo návrh na společnou činnost?
Je zde ještě pár fotbalových fanoušku, kteří se chystají na ten náš debakl eventl. též koukat?
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
My budem nejkrásnější v celých Krkonoších.