Ahoj přátelé,
tak jak Jirka (alias ok1wu) loni na vydařeném Vranově slíbil, vzal na sebe letos pořádání dalšího Ufo-Minisetkání.
Tentokráte ve Vrchlabí:
- organizátor: ok1wu
- termín: 8. - 10.6.2012
- ubytování: hotel Liščí Farma
PROGRAM:
- Pátek 8.6.2012
Příjezd účastníků, ubytování, dle hodiny příjezdu prohlídka Vrchlabí a okolí. Výměna zkušeností, večeře, sledování Eura 2012 a volná zábava.
- Sobota 9.6.2012
Pěkné počasí (letci):
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování) -> Jilemnice -> Vrchlabí letiště
- Létání
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Výměna zkušeností, večeře (grilování), sledování Eura 2012 a volná zábava
Pěkné počasí (neletci):
- Snídaně
- Spanilka:
1. část:Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování)
2. část: Busem na Vrbatovu boudu, pak pěšky po trase Vrbatova bouda - mohyla Hanče a Vrbaty - pramen Labe ( fotografování)
Pozn: Pro starší a méně fyzicky zdatné procházka po náhorní rovině podél Kotle Nadmořská výška cca 1.450m. Dobré oblečení a obuv, čepice (nikoli kraťasy!!!)
Stejnou cestou zpět k Vrbatově boudě na předem stanovenou hodinu a busem zpět k autům v Horních Mísečkách.
3. část:Horní Mísečky -> Jilemnice -> Liščí farma
- Olizování utrpěných ran, osobní hygiena
Špatné počasí:
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko -> Jilemnice -> Liščí farma
- Oběd
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Neděle 10.6.2012
- Snídaně
- Odjezd do svých domovů dle situace a vzdáleností
Další info v diskusi
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
Milane oni vynechaj veškerý program a nevytáhnou paty Liščí farmy? Vždyť na túru nemusej a počkaj nás na Vrbatovce. Na Mísečky autem a autobusem na boudu to zvládnou, ne? Na Mísečky se jede spanilka a tam bude focení atd. To vynechaj vlastně celý program setkání. Když už zajedou do Vrchlabí tam na místě už krátké pojíždění zvládnou ne?
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
Ahoj všem účastníkům setkání 8G ve Vrchlabí!
Mám dotaz?
Bude v sobotu 09. 06. 2012 zůstávat někdo (z jakýchkoliv důvodů) v základním táboře (Liščí farma)? Nebo tam budu sám? Už 3. den mám silné bolesti v pravé stehenní kosti a svalu a chodím o holí a kulhám. Jako bych to schválně přivolal, když jsem před pár dny zde v jiném vlákně tvrdil, jak jsem zdráv. Myslel jsem, že to vyléčím, ale nic nezabírá. A honďácký Guru mne za to ztrestal. Zbývá jen doufat, že bolesti do soboty ustoupí či úplně zmizí. Na ten pochod se stále moc těším, leč zatím nemohu riskovat, že mě odkudsi "ztransportuje" vrtulník do údolí.
P. S. V pátek vyjedeme ze Svitávky cca kolem 10.00 hodin SEČ. Máme sraz kol 11:00 hodiny na benzinkách u Svitav na hlavním tahu. GPS:
CZECH OIL, spol. s r.o. - Gulf Svitavy
49°47'22.715"N, 16°28'57.904"E
Zdarec všem!
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010
Tak +- by sme tam kolem 3 mohli byt, ale spiš kolem půl 4.
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
Díky, předpokládám příjezd 12:30-13:00, takže jen v případě, že by se něco .
bývalý majitel
Čauky, takže my razíme kolem 13h z Prahy, je tu případně někdo, kdo by se přidal či bude projíždět Prahou? Či "rande" někde po cestě? Snad počasí vyjde
Miro: takze 15 v HK? pokud ano, tak se pridam vyjet muzu tak po 14:10 takze klidne na vas pockam
Petr Žitný
bývalý majitel
Malá rekapitulace pro "mou" skupinku z jihozápadu a západu (VAKOVLK, Papay Pavel, pesada a já)
S VAKOVLKEM sraz cca 9:45 - 10:00 na Shellce na Jižní spojce(B) -> s Papay Pavlem a pesadou se sjedeme cca v 11:00 - 11:30 na Lukoilu za Jičínem -> cca 12:00 vjíždíme do areálu hotelu Liščí farmy
to ShadowGS: S tím Tvým kolegou v případě potřeby stále počítám.
majitel jiné generace
Tak naša trojka (Dadyn, Jumbík5 a moja maličkosť) bude len o 12 vyrážať z Drslavíc. Pridá sa niekto k nám?
bývalý majitel
to pesada: Jj, ohledně odjezdu vše platí, na SZ máš odpověď
to ShadowGS: Přesně tak, kolem poledne tam může Jirka vyhlížet první přijíždějící (VAKOVLK, pesada, Papay Pavel a já) Snad se ostatní brzy přidají
5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009
JOJO PROTOŽE U NÁS V PRAZE JSME NEJRYCHLEJŠÍ NA MELMEKU JIM TO NEFRČÍ