Vrchlabí 2012

Ahoj přátelé,

tak jak Jirka (alias ok1wu) loni na vydařeném Vranově slíbil, vzal na sebe letos pořádání dalšího Ufo-Minisetkání.

Tentokráte ve Vrchlabí:

- organizátor: ok1wu
- termín: 8. - 10.6.2012
- ubytování: hotel Liščí Farma

PROGRAM:

- Pátek 8.6.2012
Příjezd účastníků, ubytování, dle hodiny příjezdu prohlídka Vrchlabí a okolí. Výměna zkušeností, večeře, sledování Eura 2012 a volná zábava.

- Sobota 9.6.2012
Pěkné počasí (letci):
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování) -> Jilemnice -> Vrchlabí letiště
- Létání
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Výměna zkušeností, večeře (grilování), sledování Eura 2012 a volná zábava

Pěkné počasí (neletci):
- Snídaně
- Spanilka:
1. část:Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování)
2. část: Busem na Vrbatovu boudu, pak pěšky po trase Vrbatova bouda - mohyla Hanče a Vrbaty - pramen Labe ( fotografování)
Pozn: Pro starší a méně fyzicky zdatné procházka po náhorní rovině podél Kotle Nadmořská výška cca 1.450m. Dobré oblečení a obuv, čepice (nikoli kraťasy!!!)
Stejnou cestou zpět k Vrbatově boudě na předem stanovenou hodinu a busem zpět k autům v Horních Mísečkách.
3. část:Horní Mísečky -> Jilemnice -> Liščí farma
- Olizování utrpěných ran, osobní hygiena

Špatné počasí:
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko -> Jilemnice -> Liščí farma
- Oběd
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky

- Neděle 10.6.2012
- Snídaně
- Odjezd do svých domovů dle situace a vzdáleností

Další info v diskusi To se zapije

Vložil 2bep, 13. Duben 2012 - 15:34

ShadowGS
Obrázek uživatele ShadowGS
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008

Milane oni vynechaj veškerý program a nevytáhnou paty Liščí farmy? Nechápu Vždyť na túru nemusej a počkaj nás na Vrbatovce. Na Mísečky autem a autobusem na boudu to zvládnou, ne? Na Mísečky se jede spanilka a tam bude focení atd. To vynechaj vlastně celý program setkání. Brečím Když už zajedou do Vrchlabí tam na místě už krátké pojíždění zvládnou ne? Mrk

Spritmonitor.deVroumVroum01.gif

--
7. Červen 2012 - 10:40
Iček 11
Obrázek uživatele Iček 11
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006

Ahoj všem účastníkům setkání 8G ve Vrchlabí!

Mám dotaz?

Bude v sobotu 09. 06. 2012 zůstávat někdo (z jakýchkoliv důvodů) v základním táboře (Liščí farma)? Nebo tam budu sám? Už 3. den mám silné bolesti v pravé stehenní kosti a svalu a chodím o holí a kulhám. Jako bych to schválně přivolal, když jsem před pár dny zde v jiném vlákně tvrdil, jak jsem zdráv. Myslel jsem, že to vyléčím, ale nic nezabírá. A honďácký Guru mne za to ztrestal. Zbývá jen doufat, že bolesti do soboty ustoupí či úplně zmizí. Na ten pochod se stále moc těším, leč zatím nemohu riskovat, že mě odkudsi "ztransportuje" vrtulník do údolí.

JaponecPomoc!

P. S. V pátek vyjedeme ze Svitávky cca kolem 10.00 hodin SEČ. Máme sraz kol 11:00 hodiny na benzinkách u Svitav na hlavním tahu. GPS:
CZECH OIL, spol. s r.o. - Gulf Svitavy
49°47'22.715"N, 16°28'57.904"E

Zdarec všem! To se zapije

--
7. Červen 2012 - 8:58
Dadyn
Obrázek uživatele Dadyn
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010

Tak +- by sme tam kolem 3 mohli byt, ale spiš kolem půl 4.

zitnyp napsal:
Miro: takze 15 v HK? pokud ano, tak se pridam Směju se vyjet muzu tak po 14:10 Směju se takze klidne na vas pockam Směju se

Petr Žitný Spritmonitor.de

--
7. Červen 2012 - 7:08
ShadowGS
Obrázek uživatele ShadowGS
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008

2bep napsal:

to ShadowGS: S tím Tvým kolegou v případě potřeby stále počítám.

Díky, předpokládám příjezd 12:30-13:00, takže jen v případě, že by se něco Hovínko .

Spritmonitor.deVroumVroum01.gif

--
7. Červen 2012 - 6:17
Rocky
Obrázek uživatele Rocky
bývalý majitel

Čauky, takže my razíme kolem 13h z Prahy, je tu případně někdo, kdo by se přidal či bude projíždět Prahou? Či "rande" někde po cestě? Smích Snad počasí vyjde Varování

--
6. Červen 2012 - 20:36
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
bývalý majitel

Miro: takze 15 v HK? pokud ano, tak se pridam Směju se vyjet muzu tak po 14:10 Směju se takze klidne na vas pockam Směju se

Petr Žitný Spritmonitor.de

--
6. Červen 2012 - 20:25
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

Malá rekapitulace pro "mou" skupinku z jihozápadu a západu (VAKOVLK, Papay Pavel, pesada a já) Směju se
S VAKOVLKEM sraz cca 9:45 - 10:00 na Shellce na Jižní spojce(B) -> s Papay Pavlem a pesadou se sjedeme cca v 11:00 - 11:30 na Lukoilu za Jičínem -> cca 12:00 vjíždíme do areálu hotelu Liščí farmy

to ShadowGS: S tím Tvým kolegou v případě potřeby stále počítám.

--
6. Červen 2012 - 19:35
Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

Tak naša trojka (Dadyn, Jumbík5 a moja maličkosť) bude len o 12 vyrážať z Drslavíc. Pridá sa niekto k nám?

--
6. Červen 2012 - 18:24
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

to pesada: Jj, ohledně odjezdu vše platí, na SZ máš odpověď Směju se

to ShadowGS: Přesně tak, kolem poledne tam může Jirka vyhlížet první přijíždějící (VAKOVLK, pesada, Papay Pavel a já) Směju se Snad se ostatní brzy přidají Směju se

--
6. Červen 2012 - 14:17
VAKOVLK
Obrázek uživatele VAKOVLK
5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009

JOJO PROTOŽE U NÁS V PRAZE JSME NEJRYCHLEJŠÍ Vyplazuju jazykVyplazuju jazykVyplazuju jazykVyplazuju jazykVyplazuju jazykTo se zapijeTo se zapijeTo se zapijeTo se zapijePalce nahoruPalce nahoruPalce nahoru NA MELMEKU JIM TO NEFRČÍ TučňákTučňákTučňák

--
6. Červen 2012 - 14:14

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".