Ahoj přátelé,
tak jak Jirka (alias ok1wu) loni na vydařeném Vranově slíbil, vzal na sebe letos pořádání dalšího Ufo-Minisetkání.
Tentokráte ve Vrchlabí:
- organizátor: ok1wu
- termín: 8. - 10.6.2012
- ubytování: hotel Liščí Farma
PROGRAM:
- Pátek 8.6.2012
Příjezd účastníků, ubytování, dle hodiny příjezdu prohlídka Vrchlabí a okolí. Výměna zkušeností, večeře, sledování Eura 2012 a volná zábava.
- Sobota 9.6.2012
Pěkné počasí (letci):
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování) -> Jilemnice -> Vrchlabí letiště
- Létání
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Výměna zkušeností, večeře (grilování), sledování Eura 2012 a volná zábava
Pěkné počasí (neletci):
- Snídaně
- Spanilka:
1. část:Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování)
2. část: Busem na Vrbatovu boudu, pak pěšky po trase Vrbatova bouda - mohyla Hanče a Vrbaty - pramen Labe ( fotografování)
Pozn: Pro starší a méně fyzicky zdatné procházka po náhorní rovině podél Kotle Nadmořská výška cca 1.450m. Dobré oblečení a obuv, čepice (nikoli kraťasy!!!)
Stejnou cestou zpět k Vrbatově boudě na předem stanovenou hodinu a busem zpět k autům v Horních Mísečkách.
3. část:Horní Mísečky -> Jilemnice -> Liščí farma
- Olizování utrpěných ran, osobní hygiena
Špatné počasí:
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko -> Jilemnice -> Liščí farma
- Oběd
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Neděle 10.6.2012
- Snídaně
- Odjezd do svých domovů dle situace a vzdáleností
Další info v diskusi
čekatelka
ach jo ja bych si tak dala ten nejlepsi trdelnik co jsem kdy jedla
bývalý majitel
Tak něco malinko od nás, je tam teda i Zoo
http://crxrocky.rajce.idnes.cz/Vrchlabi_2012
To Miro: ty Trdelníky jsou luxusní, jeden jsme ukradli 2bep a tlačíme to do sebe
Tiež som dorazil v pohode domov o niečo skorej ako Asterix. Teraz spracovávam fotky je ich o niečo cez 500 tak to chvilku zaberie. Som rád, že trdelníky chutili. Tiež sa musím podakovať za zorganizovanie stretnutia a tá spanilka a prechádzka k pramenu Labe boli super
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
zitnip: OK
P.S: Už teď se s Asteriksovou těšíme na další family sraz a jestli dopadne to co říkal Miloš, bude to něco neskutečného!
bývalý majitel
Asterix: jiste ze
Petr Žitný
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
Jirkovi a Daně mega ultra moc díky za trpělivost s námi a parádní naplánování, obvlzlášť pro mě byl zážitek na základně u Jirky a navázání spojení na druhém konci světa!
Organizování srazů není žádná legrace a každé takové parádní akce si musíme vážit.
Miloš a jeho luxusni pivka to byl masakr, Miro a jeho trdelníky..... nevím co říct a moje tiché přání je mít někdy v budoucnu aspoň jednu nohavicu pro sebe
Dojeli jsme domů s "Asteriksovou P " až kolem 20hod v pořádku, bo jsme měli romantickou a výletní náladu...
Záběry z "adventure extrémní kamery" poladím a hodím sem během týdne (bo jak se k tomu dostanu) budete koukat
Dadyn: Já Ti to nemohl pokazit, máš přece iCTDi
Zitnyp, Milos a další kdo zde mají fotky: Můžu použít případně vaše fotky do klipu?
Moje fotky: (ještě nejsou všechny)
http://8g.hondaclub.cz/index.php?q=gallery&g2_itemId=51906
5D 1.8 Sport
mám od: 26.9. 2008
Ahojky,
všem účastníkům vrchlabského setkání jsem poslal v e-mailu odkaz s adresou, kde mohou stáhnout fotky.
Jiří
bývalý majitel
Konečně mám trochu klidu na poděkování Včera jsme dojeli domů kolem 17:00 a musel jsem řešit trable v práci
A pak jsme úplně mrtví odpadli...
to Jirka & Dana: Děkujeme za výborně zorganizovanou akci. Krásnou spanilku a ještě hezčí procházku po Krkonoších
Ubytování i prostředí areálu Liščí farmy bylo příjemné. Jejich servis už bohužel trochu pokulhával, ale to je jejich ostuda.
A trička jsou naprosto famózní
to Miro: Úspěšně si buduješ širokou síť závisláků na dovážených Skalických Trdelnících
Po návratu domů, jsem hned jeden zlikvidovali u kafe
to zitnyp: Děkuju za zařízení a dovezení Alkoholtesteru (v neděli ráno jsem se radši zkontroloval) a mycí rukavici od ChG, za pár dní ji pokřtím při přípravě auta na dovolenou
to zitnyp, Asterix, Jumbik: Pěkný fotky a těšíme se na video
to ALL: Všechny jsme rádi viděli, některé nové poznali, příjemně se bavili a těšíme se na další akci
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
Velký dík Jirkovi a Daně za zorganizování setkání na nejvyšší úrovni. Ostatním za krásný víkend, který jsme mohli ztrávit v jejich splečnosti. Bylo to super jako vždycky.
Píšu až teď, protože včera jsme po příjezdu upadli do bezvědomí a v podstatě do rána už jsme z postýlky nevylezli.
bývalý majitel
tak jsem to vyvolal
http://8g.hondaclub.cz/index.php?q=gallery&g2_itemId=51778
Petr Žitný