Vrchlabí 2012

Ahoj přátelé,

tak jak Jirka (alias ok1wu) loni na vydařeném Vranově slíbil, vzal na sebe letos pořádání dalšího Ufo-Minisetkání.

Tentokráte ve Vrchlabí:

- organizátor: ok1wu
- termín: 8. - 10.6.2012
- ubytování: hotel Liščí Farma

PROGRAM:

- Pátek 8.6.2012
Příjezd účastníků, ubytování, dle hodiny příjezdu prohlídka Vrchlabí a okolí. Výměna zkušeností, večeře, sledování Eura 2012 a volná zábava.

- Sobota 9.6.2012
Pěkné počasí (letci):
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování) -> Jilemnice -> Vrchlabí letiště
- Létání
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Výměna zkušeností, večeře (grilování), sledování Eura 2012 a volná zábava

Pěkné počasí (neletci):
- Snídaně
- Spanilka:
1. část:Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování)
2. část: Busem na Vrbatovu boudu, pak pěšky po trase Vrbatova bouda - mohyla Hanče a Vrbaty - pramen Labe ( fotografování)
Pozn: Pro starší a méně fyzicky zdatné procházka po náhorní rovině podél Kotle Nadmořská výška cca 1.450m. Dobré oblečení a obuv, čepice (nikoli kraťasy!!!)
Stejnou cestou zpět k Vrbatově boudě na předem stanovenou hodinu a busem zpět k autům v Horních Mísečkách.
3. část:Horní Mísečky -> Jilemnice -> Liščí farma
- Olizování utrpěných ran, osobní hygiena

Špatné počasí:
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko -> Jilemnice -> Liščí farma
- Oběd
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky

- Neděle 10.6.2012
- Snídaně
- Odjezd do svých domovů dle situace a vzdáleností

Další info v diskusi To se zapije

Vložil 2bep, 13. Duben 2012 - 15:34

2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

Pánové, snažte se držet tématu a vyvarujte se Offtopic děkuji Palec nahoru

to chimi.cr: V sekci Srazy najdeš info k minulým oficiálním velkým srazům. Poslední byl 2010 a na nějaký další to zatím nevypadá Jsem smutný

V sekci Obecné jsou informace k lokálním rychlosetkáním komornějšího rázu, takže to chce koukat hlavně sem Směju se

Tímto bych v tomto vlákně ukončil debatu nad jinými srazy/setkáními než bylo nedávné Vrchlabí.

--
14. Červen 2012 - 21:18
Martoch
Obrázek uživatele Martoch
bývalý majitel

sakra Adamov, to mám kousek Mrk snad se konečně taky dojedu mrknout na nějaký pořádný auta! Hlasitě se směju

--
14. Červen 2012 - 20:54
Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

nie nemusí len na Facebooku http://8g.hondaclub.cz/forum/honda-relax-meeting-adamov-sk#comment-56620 je kto príde

Bully napsal:
Miro: uz 100? Jsem nadšen
To se musi dopredu hlasit ze prijedeme? Hlasitě se směju

Civic Type-R 8G Beruna

--
14. Červen 2012 - 20:43
Bully
Obrázek uživatele Bully
bývalý majitel

Miro: uz 100? Jsem nadšen
To se musi dopredu hlasit ze prijedeme? Hlasitě se směju

Civic Type-R 8G Beruna

--
14. Červen 2012 - 19:11
Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

2 dňový zraz bude aj v Adamove 11 - 12. 8. prihlásených je zatial asi 100 áut s logom H
http://8g.hondaclub.cz/forum/honda-relax-meeting-adamov-sk#comment-56620

chimi.cr napsal:
Ach jo... Sice se s vámi osobně neznám, ale už druhý rok se chystám přijet podívat na takový sraz 8G a už podruhé jsem to o pár dní prokaučoval... Nejbližší další sraz máte zase za rok, že? Nejsem příliš pravidelný návštěvník tohoto fóra a hledal jsem informace o srazech vždy v sekci srazy. Netušil jsem, že jsou schované zde, ve fóru. :`-(
--
14. Červen 2012 - 19:03
chimi.cr
Obrázek uživatele chimi.cr
5D 1.8 Sport
mám od: 1.10. 2010
v provozu od: 14.6. 2012

Jejda. OC Šestku mám za rohem. Palce nahoru Díky!

--
14. Červen 2012 - 18:54
Bully
Obrázek uživatele Bully
bývalý majitel

Nebo pokud ti jde krome vecerniho piva a grilu i o jine veci spojene s autem tak se brzo kona i napr. tohle http://8g.hondaclub.cz/forum/vycvikovy-polygon-jihlava

chimi.cr napsal:
Ach jo... Sice se s vámi osobně neznám, ale už druhý rok se chystám přijet podívat na takový sraz 8G a už podruhé jsem to o pár dní prokaučoval... Nejbližší další sraz máte zase za rok, že? Nejsem příliš pravidelný návštěvník tohoto fóra a hledal jsem informace o srazech vždy v sekci srazy. Netušil jsem, že jsou schované zde, ve fóru. :`-(

Civic Type-R 8G Beruna

--
14. Červen 2012 - 18:22
kremilek007
Obrázek uživatele kremilek007
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009

Filipe, nezoufej a sleduj např. toto téma http://8g.hondaclub.cz/forum/ufo-sraz-v-praze

chimi.cr napsal:

Spritmonitor.de
--
14. Červen 2012 - 17:34
chimi.cr
Obrázek uživatele chimi.cr
5D 1.8 Sport
mám od: 1.10. 2010
v provozu od: 14.6. 2012

Ach jo... Sice se s vámi osobně neznám, ale už druhý rok se chystám přijet podívat na takový sraz 8G a už podruhé jsem to o pár dní prokaučoval... Nejbližší další sraz máte zase za rok, že? Nejsem příliš pravidelný návštěvník tohoto fóra a hledal jsem informace o srazech vždy v sekci srazy. Netušil jsem, že jsou schované zde, ve fóru. Brečím

--
14. Červen 2012 - 17:03
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

To nepůjde, se poperem o nejlepší místo... Smích

--
14. Červen 2012 - 7:20

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".