Ahoj přátelé,
tak jak Jirka (alias ok1wu) loni na vydařeném Vranově slíbil, vzal na sebe letos pořádání dalšího Ufo-Minisetkání.
Tentokráte ve Vrchlabí:
- organizátor: ok1wu
- termín: 8. - 10.6.2012
- ubytování: hotel Liščí Farma
PROGRAM:
- Pátek 8.6.2012
Příjezd účastníků, ubytování, dle hodiny příjezdu prohlídka Vrchlabí a okolí. Výměna zkušeností, večeře, sledování Eura 2012 a volná zábava.
- Sobota 9.6.2012
Pěkné počasí (letci):
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování) -> Jilemnice -> Vrchlabí letiště
- Létání
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Výměna zkušeností, večeře (grilování), sledování Eura 2012 a volná zábava
Pěkné počasí (neletci):
- Snídaně
- Spanilka:
1. část:Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování)
2. část: Busem na Vrbatovu boudu, pak pěšky po trase Vrbatova bouda - mohyla Hanče a Vrbaty - pramen Labe ( fotografování)
Pozn: Pro starší a méně fyzicky zdatné procházka po náhorní rovině podél Kotle Nadmořská výška cca 1.450m. Dobré oblečení a obuv, čepice (nikoli kraťasy!!!)
Stejnou cestou zpět k Vrbatově boudě na předem stanovenou hodinu a busem zpět k autům v Horních Mísečkách.
3. část:Horní Mísečky -> Jilemnice -> Liščí farma
- Olizování utrpěných ran, osobní hygiena
Špatné počasí:
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko -> Jilemnice -> Liščí farma
- Oběd
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Neděle 10.6.2012
- Snídaně
- Odjezd do svých domovů dle situace a vzdáleností
Další info v diskusi
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
Mám tady takový nápad, udělat sraz přímo v továrně na trdelníky ve Skalici přímo pod linkou, kde nám budou lítat již hotové kousky do ústních otvorů
majitel jiné generace
len aby stačila denná produkcia
majitel jiné generace
Tak to je mi lúto, že sa ti neušlo, ale ked som ho nakrajal tak netrvalo ani 2 min. a bolo po nom. Kto nesedel pri stole tomu sa neušlo. Nabudúce ti to vynahradim
5D 1.8 Sport
mám od: 26.9. 2008
My jsme viděli trdelník v kufru auta u Mira, když přijel, teď o něm jen čteme ... hi!
J. + D.
bývalý majitel
Došel trdelník, co budeme dělat bude nějaké brzké setkání?
http://stirecek60.rajce.idnes.cz/Sraz_Honda_club_8G_-_Vrchlabi_8.6.2012_-_10.6.2012/
bývalý majitel
ad fotky: Já jsem skoro nefotil, ale to málo co mám sem snad do konce týdne naházim
ad Trdelníky: Koukám, že Miro, bude moct po další akci přispět do vlákna Co jste převáželi ? A ještě lépe s kvízem, "Kolik Trdelníků se vejde do C8G 5D?"
5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009
Já taky moc děkuji Jírkovi a Daně za krásné setkání v KERKONOŠÍCH a trika jsou bomba .Tak zase někdy příště
čekatelka
hele jestli mate nekdo jeste nake fotky muzete mi to plosim poslat na email dekujiiiiii
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
TRDELNIK zo Skalice je THE BEST OF!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Aktualizoval jsem fotky ze srazu:
http://8g.hondaclub.cz/index.php?q=gallery&g2_itemId=51907