Ahoj přátelé,
tak jak Jirka (alias ok1wu) loni na vydařeném Vranově slíbil, vzal na sebe letos pořádání dalšího Ufo-Minisetkání.
Tentokráte ve Vrchlabí:
- organizátor: ok1wu
- termín: 8. - 10.6.2012
- ubytování: hotel Liščí Farma
PROGRAM:
- Pátek 8.6.2012
Příjezd účastníků, ubytování, dle hodiny příjezdu prohlídka Vrchlabí a okolí. Výměna zkušeností, večeře, sledování Eura 2012 a volná zábava.
- Sobota 9.6.2012
Pěkné počasí (letci):
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování) -> Jilemnice -> Vrchlabí letiště
- Létání
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Výměna zkušeností, večeře (grilování), sledování Eura 2012 a volná zábava
Pěkné počasí (neletci):
- Snídaně
- Spanilka:
1. část:Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování)
2. část: Busem na Vrbatovu boudu, pak pěšky po trase Vrbatova bouda - mohyla Hanče a Vrbaty - pramen Labe ( fotografování)
Pozn: Pro starší a méně fyzicky zdatné procházka po náhorní rovině podél Kotle Nadmořská výška cca 1.450m. Dobré oblečení a obuv, čepice (nikoli kraťasy!!!)
Stejnou cestou zpět k Vrbatově boudě na předem stanovenou hodinu a busem zpět k autům v Horních Mísečkách.
3. část:Horní Mísečky -> Jilemnice -> Liščí farma
- Olizování utrpěných ran, osobní hygiena
Špatné počasí:
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko -> Jilemnice -> Liščí farma
- Oběd
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Neděle 10.6.2012
- Snídaně
- Odjezd do svých domovů dle situace a vzdáleností
Další info v diskusi
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Samolepky se už tisknou,budou po neděli.
bývalý majitel
Trochu poklizeno.
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
bývalý majitel
Prosím o ukončení v totmo vlákně.
Pro diskusi nad budoucností velkých srazů jsem založil nové vlákno, Budoucnost SRAZŮ - 8g.hondaclub.cz.
Ale zdůrazňuji slovo budoucnost, vrtání se v většinou přináší jen smrad
Během dne, tam přesenu některé poslední příspěvky odsud.
Zde diskutujte už jen nad Vrchlabským setkáním.
3D 1.8 Sport
mám od: 23.8. 2008
Zdravím všechny a jelikož jsem s vámi byla chvíli a dnes už nevím, kdo je kdo a s kým jsem se bavila, kromě Jirky a Dany, prosila bych pana, který měl notes a přehrával na něm video ze spanilé jízdy. Taky jsem si s ním povídala a naproti seděl pán, který řídí sanitku a pořád chválil svoji ženu jak umí dobře parkovat;-))) Na tom přehrávání jsem totiž viděla, jak jsem jela proti celé vaší koloně sjíždějící z Míseček a blikala a pak se hned otočila a frčela za vámi. I když mám Hondičku už skoro 4 roky, tak dodnes nemám žádné video když s ní jedu a tím méně ve smečce dalších Hond. Prosila bych tedy, aby se mi ozval majitel toho videa a třeba mi poslal DVD, což samozřejmě zaplatím. Díky Jana
bývalý majitel
This comment has been moved here.
náhodný návštěvník
bývalý majitel
čekatelka
ja chci 2
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Ahoj všichni,kdo byl ve Vrchlabí a má zájem o samolepku napište mi na SZ jméno s adresou.Nechám je udělat.