Ahoj přátelé,
tak jak Jirka (alias ok1wu) loni na vydařeném Vranově slíbil, vzal na sebe letos pořádání dalšího Ufo-Minisetkání.
Tentokráte ve Vrchlabí:
- organizátor: ok1wu
- termín: 8. - 10.6.2012
- ubytování: hotel Liščí Farma
PROGRAM:
- Pátek 8.6.2012
Příjezd účastníků, ubytování, dle hodiny příjezdu prohlídka Vrchlabí a okolí. Výměna zkušeností, večeře, sledování Eura 2012 a volná zábava.
- Sobota 9.6.2012
Pěkné počasí (letci):
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování) -> Jilemnice -> Vrchlabí letiště
- Létání
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Výměna zkušeností, večeře (grilování), sledování Eura 2012 a volná zábava
Pěkné počasí (neletci):
- Snídaně
- Spanilka:
1. část:Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování)
2. část: Busem na Vrbatovu boudu, pak pěšky po trase Vrbatova bouda - mohyla Hanče a Vrbaty - pramen Labe ( fotografování)
Pozn: Pro starší a méně fyzicky zdatné procházka po náhorní rovině podél Kotle Nadmořská výška cca 1.450m. Dobré oblečení a obuv, čepice (nikoli kraťasy!!!)
Stejnou cestou zpět k Vrbatově boudě na předem stanovenou hodinu a busem zpět k autům v Horních Mísečkách.
3. část:Horní Mísečky -> Jilemnice -> Liščí farma
- Olizování utrpěných ran, osobní hygiena
Špatné počasí:
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko -> Jilemnice -> Liščí farma
- Oběd
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Neděle 10.6.2012
- Snídaně
- Odjezd do svých domovů dle situace a vzdáleností
Další info v diskusi
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010
V pořádku sme dorazali domů. Celkem najeto 701km. Vyšlo mě to na 1 nádž Spotřeba PP6.1L real 6.5L. Mohlo to byt míň, ale Asterix mě to pokazil ,
Musim poděkovat Jirkovy a Daně, že zorganizovali tohle krásné setkání. Suprově sme si to užili. A navštěva jámy lvové (jak piše Jirka) byla užásna. Ještě jednou díky. Určitě se do Krkonoš někdy vratíme.
p.s. Už se těšíme na další setkáni.
čekatelka
sme za vami chteli dojet do zoo ale nak sme to nestihali
bývalý majitel
my tez, uz vcera teda, dneska jsem si dal focenicko na CzechRingu na RallyShow a nevim jestli 2bep vzkazoval, ale Vrchlabi -> Hradec Kralove 4.7 a cas 1:15 s tankovanim, podle google map to vychazi cca 1:10
Petr Žitný
bývalý majitel
Tak předně bychom chtěli poděkovat Jirkovi a Daně, že jsme měli tu ČEST s velkým "čé", poznat fajn lidi. Setkání bylo báječné, výlet dokonalý se super výkladem a poznávání hor Počasí nám také vyšlo. Velké smeknutí především Jirkovi a Daně při spanilce, protože dneska jsme vedli za sebou do ZOO "pouze" 6 oveček a není to prča to udržet ve stádě, natož 15 aut.
Ještě jednou děkujeme a doufám, že se s Vámi budeme moct setkat i u jiných příležitostí.
Honza a Lucka
mám od: 26.9. 2008
Pro Ička:
Při odjezdu z Horních Míseček jsme "zapomněli" na parkovišti Dadyna a Rockyho, kteří se spontánně spojili s Asterixem a navštívili bobovku.
Moc nás to mrzelo a rozhodli jsme se, že to alespoň částečně napravíme. Proto jsme pozvali omladinu (Dadyna, Rockyho a Patrika s dámským doprovodem) do jámy lvové - to jest do našeho radioamatérského "kvelbu", zdůvodnili jsme jim můj nick (OK1WU), přednesli malý krátký úvod do radioamatérského koníčka a předvedli jedno fonické a jedno telegrafní spojení.
Jsme rádi, že se setkání líbilo! Dnes od 14,00 tady trvale prší!!!
Zdravíme všechny a těšíme se na další setkání!
J. + D.
5D 2.2 Sport
mám od: 5.3. 2009
Zdravíme!!!!I my se připojujeme k pochvale a pěknému víkendu v Krkonoších ,moc moc děkujeme.Dojeli jsme také v pořádku a opět zjišťujeme jak jsou ty naše Čechy krásné.Už nyní se těšíme na další setkání.
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
Já děkuji Tobě Dano i Jirko za úžasný výběr místa i program. Málokdo má představu o tom, co všechno příprava a organizace takového srazu a setkání (takřka v rodinném kruhu) obnáší a za to vám oběma patří moje uznání.
Jednak, ta starost a péče z vaší strany, Dano a Jiří, se nedala přehlédnout a když v sobotu za tmy dorazila s Tebou Jirko "omladina" srazu zpět na Liščí farmu, měli jen a jen uznalá slova na Tvou hlavu a to jsem litoval, že jsem na té "exkluzívní exkurzi" nebyl s tou "omladinou" (Rocky, 2bep, Asterix, pzitny atd. s přítelkyněmi). Zajímalo by mne to, jak to tak spontánně po té prohlídce "bobovky" vzniklo? Má někdo nějaké fotky, co by se daly poslat nebo někam "hodit" k nahlédnutí?
Druhák: Ta trička byla letos opravdu "špicovní jak sviňa"!! Skvěle designově propracovaná a kvalitní. A co vám, Jirko a Dano" z toho zůstalo? No, copyright (autorská práva) za grafické i technické provedení nášivek. Kdybych to byl býval tušil, tak jsem si objednal ještě jedno, modré a o číslo menší (XXL).
Třeťák: To, že se nepodařilo grilování, poněvadž se těm zaměstnancům polámal "stroječek grillu" nám náladu nepokazilo. I když, jak ShadowGS konstatoval, mohli nám dát porcelánové talíře a nerez příbory, nikoliv umělou hmotu a papírové tácky. Ale to je ostuda majitelé Liščí farmy, nikoliv naše.
Čtvrťák: Spanilá jízda městem a pak krajinou a horami byla povedená a krásná, myslím že si ji všichni užili, jako my s Madlou. Dle mého soudu, jedná z nejlepších v historii (a to jsem dosud žádnou nevynechal, kromě Sosnové - byla-li?).
Předpokládám, že všichni ve zdraví dojeli domů a těším se na další sraz v Třeboni a Trenčíně. Když Pán Bůh dá.
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
V pořádku jsme dorazili domu.Až na unavené a bolavé nohy akce výborná.Touto cestou děkujeme Daně a Jirkovy za pořádání akce a těšíme se se všemi na brzké shledání.Užili jsme si to
5D 1.8 Sport
mám od: 26.9. 2008
Přátelé, kamarádi,
doufáme, že se vám u nás líbilo! I přes "drobné" nedostatky jsme se vám snažili zpříjemnit pobyt v horách krkonošských a že se sem třeba za čas vrátíte!
Jiří a Dana