Vrchlabí 2012

Ahoj přátelé,

tak jak Jirka (alias ok1wu) loni na vydařeném Vranově slíbil, vzal na sebe letos pořádání dalšího Ufo-Minisetkání.

Tentokráte ve Vrchlabí:

- organizátor: ok1wu
- termín: 8. - 10.6.2012
- ubytování: hotel Liščí Farma

PROGRAM:

- Pátek 8.6.2012
Příjezd účastníků, ubytování, dle hodiny příjezdu prohlídka Vrchlabí a okolí. Výměna zkušeností, večeře, sledování Eura 2012 a volná zábava.

- Sobota 9.6.2012
Pěkné počasí (letci):
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování) -> Jilemnice -> Vrchlabí letiště
- Létání
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Výměna zkušeností, večeře (grilování), sledování Eura 2012 a volná zábava

Pěkné počasí (neletci):
- Snídaně
- Spanilka:
1. část:Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování)
2. část: Busem na Vrbatovu boudu, pak pěšky po trase Vrbatova bouda - mohyla Hanče a Vrbaty - pramen Labe ( fotografování)
Pozn: Pro starší a méně fyzicky zdatné procházka po náhorní rovině podél Kotle Nadmořská výška cca 1.450m. Dobré oblečení a obuv, čepice (nikoli kraťasy!!!)
Stejnou cestou zpět k Vrbatově boudě na předem stanovenou hodinu a busem zpět k autům v Horních Mísečkách.
3. část:Horní Mísečky -> Jilemnice -> Liščí farma
- Olizování utrpěných ran, osobní hygiena

Špatné počasí:
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko -> Jilemnice -> Liščí farma
- Oběd
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky

- Neděle 10.6.2012
- Snídaně
- Odjezd do svých domovů dle situace a vzdáleností

Další info v diskusi To se zapije

Vložil 2bep, 13. Duben 2012 - 15:34

Dadyn
Obrázek uživatele Dadyn
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010

V pořádku sme dorazali domů. Celkem najeto 701km. Vyšlo mě to na 1 nádž Vyplazuju jazyk Spotřeba PP6.1L real 6.5L. Mohlo to byt míň, ale Asterix mě to pokazil Japonec , Hlasitě se směju
Musim poděkovat Jirkovy a Daně, že zorganizovali tohle krásné setkání. Suprově sme si to užili. A navštěva jámy lvové (jak piše Jirka) byla užásna. Ještě jednou díky. Určitě se do Krkonoš někdy vratíme.
p.s. Už se těšíme na další setkáni.

--
10. Červen 2012 - 21:12
asteriksova P
čekatelka

sme za vami chteli dojet do zoo ale nak sme to nestihali Smích

--
10. Červen 2012 - 20:31
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
bývalý majitel

my tez, uz vcera teda, dneska jsem si dal focenicko na CzechRingu na RallyShow a nevim jestli 2bep vzkazoval, ale Vrchlabi -> Hradec Kralove 4.7 Vyplazuju jazyk a cas 1:15 s tankovanim, podle google map to vychazi cca 1:10 Palce nahoru

Petr Žitný Spritmonitor.de

--
10. Červen 2012 - 20:28
Rocky
Obrázek uživatele Rocky
bývalý majitel

Tak předně bychom chtěli poděkovat Jirkovi a Daně, že jsme měli tu ČEST s velkým "čé", poznat fajn lidi. Setkání bylo báječné, výlet dokonalý se super výkladem a poznávání hor Směju se Počasí nám také vyšlo. Velké smeknutí především Jirkovi a Daně při spanilce, protože dneska jsme vedli za sebou do ZOO "pouze" 6 oveček a není to prča to udržet ve stádě, natož 15 aut.

Ještě jednou děkujeme a doufám, že se s Vámi budeme moct setkat i u jiných příležitostí.

Honza a Lucka

--
10. Červen 2012 - 20:26
asteriksova P
čekatelka

s asterixem sme dojeli v poradku domu Směju se moc se nam to libilo a tesime se na dalsi setkani Směju se

--
10. Červen 2012 - 20:22
ok1wu
5D 1.8 Sport
mám od: 26.9. 2008

Pro Ička:
Při odjezdu z Horních Míseček jsme "zapomněli" na parkovišti Dadyna a Rockyho, kteří se spontánně spojili s Asterixem a navštívili bobovku.
Moc nás to mrzelo a rozhodli jsme se, že to alespoň částečně napravíme. Proto jsme pozvali omladinu (Dadyna, Rockyho a Patrika s dámským doprovodem) do jámy lvové - to jest do našeho radioamatérského "kvelbu", zdůvodnili jsme jim můj nick (OK1WU), přednesli malý krátký úvod do radioamatérského koníčka a předvedli jedno fonické a jedno telegrafní spojení.
Jsme rádi, že se setkání líbilo! Dnes od 14,00 tady trvale prší!!!
Zdravíme všechny a těšíme se na další setkání!
J. + D.

--
10. Červen 2012 - 18:34
wizi
5D 2.2 Sport
mám od: 5.3. 2009

Zdravíme!!!!I my se připojujeme k pochvale a pěknému víkendu v Krkonoších ,moc moc děkujeme.Dojeli jsme také v pořádku a opět zjišťujeme jak jsou ty naše Čechy krásné.Už nyní se těšíme na další setkání.

--
10. Červen 2012 - 17:35
Iček 11
Obrázek uživatele Iček 11
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006

ok1wu napsal:
Přátelé, kamarádi,
doufáme, že se vám u nás líbilo! I přes "drobné" nedostatky jsme se vám snažili zpříjemnit pobyt v horách krkonošských a že se sem třeba za čas vrátíte!
Jiří a Dana

Já děkuji Tobě Dano i Jirko za úžasný výběr místa i program. Málokdo má představu o tom, co všechno příprava a organizace takového srazu a setkání (takřka v rodinném kruhu) obnáší a za to vám oběma patří moje uznání.

Jednak, ta starost a péče z vaší strany, Dano a Jiří, se nedala přehlédnout a když v sobotu za tmy dorazila s Tebou Jirko "omladina" srazu zpět na Liščí farmu, měli jen a jen uznalá slova na Tvou hlavu a to jsem litoval, že jsem na té "exkluzívní exkurzi" nebyl s tou "omladinou" (Rocky, 2bep, Asterix, pzitny atd. s přítelkyněmi). Zajímalo by mne to, jak to tak spontánně po té prohlídce "bobovky" vzniklo? Má někdo nějaké fotky, co by se daly poslat nebo někam "hodit" k nahlédnutí?

Druhák: Ta trička byla letos opravdu "špicovní jak sviňa"!! Skvěle designově propracovaná a kvalitní. A co vám, Jirko a Dano" z toho zůstalo? No, copyright (autorská práva) za grafické i technické provedení nášivek. Kdybych to byl býval tušil, tak jsem si objednal ještě jedno, modré a o číslo menší (XXL).

Třeťák: To, že se nepodařilo grilování, poněvadž se těm zaměstnancům polámal "stroječek grillu" nám náladu nepokazilo. I když, jak ShadowGS konstatoval, mohli nám dát porcelánové talíře a nerez příbory, nikoliv umělou hmotu a papírové tácky. Ale to je ostuda majitelé Liščí farmy, nikoliv naše.

Čtvrťák: Spanilá jízda městem a pak krajinou a horami byla povedená a krásná, myslím že si ji všichni užili, jako my s Madlou. Dle mého soudu, jedná z nejlepších v historii (a to jsem dosud žádnou nevynechal, kromě Sosnové - byla-li?).

Předpokládám, že všichni ve zdraví dojeli domů a těším se na další sraz v Třeboni a Trenčíně. Když Pán Bůh dá.

Palce nahoruPalce nahoruPalce nahoru

--
10. Červen 2012 - 17:05
Pája
Obrázek uživatele Pája
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006

V pořádku jsme dorazili domu.Až na unavené a bolavé nohy akce výborná.Touto cestou děkujeme Daně a Jirkovy za pořádání akce a těšíme se se všemi na brzké shledání.Užili jsme si to Palce nahoruPalce nahoruTo se zapijeCoolCool

--
10. Červen 2012 - 14:07
ok1wu
5D 1.8 Sport
mám od: 26.9. 2008

Přátelé, kamarádi,
doufáme, že se vám u nás líbilo! I přes "drobné" nedostatky jsme se vám snažili zpříjemnit pobyt v horách krkonošských a že se sem třeba za čas vrátíte!
Jiří a Dana

--
10. Červen 2012 - 10:14

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".