Vrchlabí 2012

Ahoj přátelé,

tak jak Jirka (alias ok1wu) loni na vydařeném Vranově slíbil, vzal na sebe letos pořádání dalšího Ufo-Minisetkání.

Tentokráte ve Vrchlabí:

- organizátor: ok1wu
- termín: 8. - 10.6.2012
- ubytování: hotel Liščí Farma

PROGRAM:

- Pátek 8.6.2012
Příjezd účastníků, ubytování, dle hodiny příjezdu prohlídka Vrchlabí a okolí. Výměna zkušeností, večeře, sledování Eura 2012 a volná zábava.

- Sobota 9.6.2012
Pěkné počasí (letci):
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování) -> Jilemnice -> Vrchlabí letiště
- Létání
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Výměna zkušeností, večeře (grilování), sledování Eura 2012 a volná zábava

Pěkné počasí (neletci):
- Snídaně
- Spanilka:
1. část:Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování)
2. část: Busem na Vrbatovu boudu, pak pěšky po trase Vrbatova bouda - mohyla Hanče a Vrbaty - pramen Labe ( fotografování)
Pozn: Pro starší a méně fyzicky zdatné procházka po náhorní rovině podél Kotle Nadmořská výška cca 1.450m. Dobré oblečení a obuv, čepice (nikoli kraťasy!!!)
Stejnou cestou zpět k Vrbatově boudě na předem stanovenou hodinu a busem zpět k autům v Horních Mísečkách.
3. část:Horní Mísečky -> Jilemnice -> Liščí farma
- Olizování utrpěných ran, osobní hygiena

Špatné počasí:
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko -> Jilemnice -> Liščí farma
- Oběd
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky

- Neděle 10.6.2012
- Snídaně
- Odjezd do svých domovů dle situace a vzdáleností

Další info v diskusi To se zapije

Vložil 2bep, 13. Duben 2012 - 15:34

Pája
Obrázek uživatele Pája
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006

Ahoj,jsou pěkná. Palce nahoruPalce nahoruPalce nahoruVyplazuju jazyk

--
31. Květen 2012 - 18:41
ok1wu
5D 1.8 Sport
mám od: 26.9. 2008

Dnes jsme s Danou projednali možnost doobjednání triček, pouze pro účastníky setkání ve Vrchlabí v příštím týdnu.
Kdo z účastníků má zájem o doobjednání triček, musí mi oznámit jejich barvu a velikost NEJPOZDĚJI do pondělí, 4.6.2012, do 22,00 hodin.
Možnosti barvy triček jsou: černá, červená a bílá.
Já ještě v pondělí večer tyto doobjednávky přepošlu dodavateli a v pátek na setkání budou k odběru.
Rovněž žádám ty, kteří se nebudou moci zúčastnit, aby mi toto sdělili do téhož termínu a hodiny, abychom mohli objednávku případně zredukovat.
Jiří

2bep napsal:
to Asterix: Pokud si neodpověděl Jirkovi na mail (15.4.) ohledně trička, tak máš se obávám smůlu Jsem smutný Dodatečně doobjednat trička už prý nejde Jsem smutný

--
31. Květen 2012 - 16:40
ok1wu
5D 1.8 Sport
mám od: 26.9. 2008

Patriku, máš SZ.
Jiří

Asterix napsal:
Tak to mám koukám smůlu úplně ve všem, po tom co jsem se dozvěděl, že nebudu mít s přitelkyní ani porci na grilování... Palec doluNechápu Jak to tak sleduju, bude pro mě možná lepší zůstat doma... :`-(
--
31. Květen 2012 - 13:29
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Tak to mám koukám smůlu úplně ve všem, po tom co jsem se dozvěděl, že nebudu mít s přitelkyní ani porci na grilování... Palec doluNechápu Jak to tak sleduju, bude pro mě možná lepší zůstat doma... Brečím

--
31. Květen 2012 - 12:51
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

to Asterix: Pokud si neodpověděl Jirkovi na mail (15.4.) ohledně trička, tak máš se obávám smůlu Jsem smutný Dodatečně doobjednat trička už prý nejde Jsem smutný

--
31. Květen 2012 - 12:47
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Beru 2 černý trička hned po příjezdu!!!!!!!!!! Hlasitě se smějuHlasitě se směju Velikost L a L Palce nahoruJsem zamilován...Palec nahoruTo se zapije

--
31. Květen 2012 - 12:51
VAKOVLK
Obrázek uživatele VAKOVLK
5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009

Jééééé Palce nahoruPalce nahoruPalce nahoruTo se zapijeTo se zapijeTo se zapije

--
31. Květen 2012 - 10:27
bejk
5D 1.8 Sport
mám od: 20.8. 2007

To je krása!!!

--
30. Květen 2012 - 20:02
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

Zde máme od Jirky náhled trička, která jsme si objednali Směju se

ok1wu napsal:
Na zádech bude to co je na fotce v příloze, vpředu bude to, co je na tričkách např. z Vranova, avšak bez toho drobného nápisu.
Na černých tričkách (viz fotka), na červených bude H a Honda černě a nápis bíle, na bílých bude H a Honda červeně a nápis černě.

Tričko Vrchlabí 2012
Zde možno zvětšit

--
30. Květen 2012 - 19:10
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
bývalý majitel

Uz se v jaromeri nerejpou! Směju se takze se muze jet i tamtudy Směju se, kruhak uz maj krasne s novym asfaltem, parada Směju se

Petr Žitný Spritmonitor.de

--
29. Květen 2012 - 21:18

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".