Ahoj přátelé,
tak jak Jirka (alias ok1wu) loni na vydařeném Vranově slíbil, vzal na sebe letos pořádání dalšího Ufo-Minisetkání.
Tentokráte ve Vrchlabí:
- organizátor: ok1wu
- termín: 8. - 10.6.2012
- ubytování: hotel Liščí Farma
PROGRAM:
- Pátek 8.6.2012
Příjezd účastníků, ubytování, dle hodiny příjezdu prohlídka Vrchlabí a okolí. Výměna zkušeností, večeře, sledování Eura 2012 a volná zábava.
- Sobota 9.6.2012
Pěkné počasí (letci):
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování) -> Jilemnice -> Vrchlabí letiště
- Létání
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Výměna zkušeností, večeře (grilování), sledování Eura 2012 a volná zábava
Pěkné počasí (neletci):
- Snídaně
- Spanilka:
1. část:Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování)
2. část: Busem na Vrbatovu boudu, pak pěšky po trase Vrbatova bouda - mohyla Hanče a Vrbaty - pramen Labe ( fotografování)
Pozn: Pro starší a méně fyzicky zdatné procházka po náhorní rovině podél Kotle Nadmořská výška cca 1.450m. Dobré oblečení a obuv, čepice (nikoli kraťasy!!!)
Stejnou cestou zpět k Vrbatově boudě na předem stanovenou hodinu a busem zpět k autům v Horních Mísečkách.
3. část:Horní Mísečky -> Jilemnice -> Liščí farma
- Olizování utrpěných ran, osobní hygiena
Špatné počasí:
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko -> Jilemnice -> Liščí farma
- Oběd
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Neděle 10.6.2012
- Snídaně
- Odjezd do svých domovů dle situace a vzdáleností
Další info v diskusi
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
už jsem psal ve 12 hodin a kde, to má eště pořád čas. Jedeme až za 3 týdny.
Milane, pokud dobře pamatuješ, organizace je na Jirkovi a komunikace probíhá jako vloni téměř výhradně maily a mimo FORUM. Tudíž tady moc nenajdeš a musíš prohrábnout maily. Patrikovi přepošlem. Přihlašoval se na poslední chvíli a tak zatím nemá potřebné informace.
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
Kurňa, tož kde v HK a v kolik? Hlava mi to nebere, stejně jako Patrikovi hlava nebere, kde hledat program? Oba se ptáme pořád dokola na to, co je tu kdesi dáno. No, dobrá, já su starý, ale Patrik ještě ani není ženatý a již začíná být "propálené".
Kdo by jel trasu Brno - Letovice - Svitavy v pátek mezi 08:00 hod. až 09:30 hod., nuže nechť se staví u nás na chalupě ve Svitávce na kafčo, s otevřenou náručí a řádně oblečení ho uvítáme i s doprovodem. Stačí brnknout před odbočkou do Svitávky na tajné číslo šest nula šest 900 900 nebo šest nula osm 222 278 (prozvánět dlouho) a já ho navedu. Ve Svitávce se buduje kanalizace a k nám se musí přes zákazy vjezdu a omezenou rychlostí cca 1,5 min z náměstí. Ovšem beztrestně, místní i okolní to porušují pernamentně, Policie nehrozí. Pak budeme pokračovat směr místo setkání.
5D 1.8 Sport
2 dadyn: Sorry moje stařičká hlava nepochopila. Já myslel ve 12 v HK.
Pro mě je ideální ve 12 HK:
1. Do 13 hod jsou ještě relativně volnější cesty. Pak nastává páteční šílenství a do toho se mi nechce.
2. Ve 13 hodin mě bude čekat ve Vrchlabí kolega na autobusovém, který letos jede s námi. Ten by mohl eventuálně nějakou chvíli počkat. Dám mu max. hodinku na pivo . Pak bych to asi už moc nerozchodil.
3. Beru si na pátek radši dovolenou ať si to užiju a jsem tam brzy. Po cestě se nemusím honit, Však je to kurňa jednou za rok.
Tak pokud se nikdo nepřidá, budu muset sám. Věřím, že minimálně s Ičkem pojedu. Doufám, že ho Madlenka bude akcelerovat.
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010
Tak když vyjedu ve 12, tak v 1 budu v Brně, ve 3 budu v HK, ve 4 ve Vrchlabí. Tak by to bylo kdybych jel imrvére. S přestávkama to bude tak o hodinku dýl.
5D 1.8 Sport
Noo to by snad šlo taky. Do vrchlabí je to pakhoďka a když povalíme .
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010
Tak, já dřív jak ve 12 asi nevyjedu. Spíš bych to viděl na 13. Cestu bude přes Brno, HK.
5D 1.8 Sport
Pokud se týká času. Tak jak jsem psal vidím to na 12 hodin v HK a nejpozději do 14 ve Vrchlabí. Budu tam vyzvedávat kolegu.
bývalý majitel
je tady dokonce
Petr Žitný
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
Je mě to mírně žinantní, ale je někde k mání program?
bývalý majitel
Miro: kdyz 14hodina v hk tak supr, kdyz dyl tak taky supr, porad bych se pripojil, kdyby nahodou ale driv, tak bych to snad nak udelal
Petr Žitný