Vrchlabí 2012

Ahoj přátelé,

tak jak Jirka (alias ok1wu) loni na vydařeném Vranově slíbil, vzal na sebe letos pořádání dalšího Ufo-Minisetkání.

Tentokráte ve Vrchlabí:

- organizátor: ok1wu
- termín: 8. - 10.6.2012
- ubytování: hotel Liščí Farma

PROGRAM:

- Pátek 8.6.2012
Příjezd účastníků, ubytování, dle hodiny příjezdu prohlídka Vrchlabí a okolí. Výměna zkušeností, večeře, sledování Eura 2012 a volná zábava.

- Sobota 9.6.2012
Pěkné počasí (letci):
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování) -> Jilemnice -> Vrchlabí letiště
- Létání
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Výměna zkušeností, večeře (grilování), sledování Eura 2012 a volná zábava

Pěkné počasí (neletci):
- Snídaně
- Spanilka:
1. část:Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování)
2. část: Busem na Vrbatovu boudu, pak pěšky po trase Vrbatova bouda - mohyla Hanče a Vrbaty - pramen Labe ( fotografování)
Pozn: Pro starší a méně fyzicky zdatné procházka po náhorní rovině podél Kotle Nadmořská výška cca 1.450m. Dobré oblečení a obuv, čepice (nikoli kraťasy!!!)
Stejnou cestou zpět k Vrbatově boudě na předem stanovenou hodinu a busem zpět k autům v Horních Mísečkách.
3. část:Horní Mísečky -> Jilemnice -> Liščí farma
- Olizování utrpěných ran, osobní hygiena

Špatné počasí:
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko -> Jilemnice -> Liščí farma
- Oběd
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky

- Neděle 10.6.2012
- Snídaně
- Odjezd do svých domovů dle situace a vzdáleností

Další info v diskusi To se zapije

Vložil 2bep, 13. Duben 2012 - 15:34

Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

ja sa budem ešte dohadovať s Dadynem a až potom sa rozhodnem, ktorú alternatívu podporím Směju se

--
15. Květen 2012 - 22:02
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
bývalý majitel

Miro: nechces spis urcit ty? ty to mas "daleko" Směju se

Petr Žitný Spritmonitor.de

--
15. Květen 2012 - 21:40
Iček 11
Obrázek uživatele Iček 11
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006

http://www.serak.cz/Svejk/Pisnicky/jaburek.htm

Tož, kde se "scukneme" u HK? Japonec

--
15. Květen 2012 - 21:28
Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

tak to by mohlo byť urči čas

ShadowGS napsal:

Já bych navrhoval pro východní větev sraz v HK a pak dále na Dvůr Králové a Hostinné. Časově bych to viděl asi nastejno. Východní větev vidím jako severní a jižní Morava + SVK. V HK by se to mělo spojovat. Kde, to by mohl vymyslet PeťaŽ. Nápad
--
15. Květen 2012 - 20:53
Pája
Obrázek uživatele Pája
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006

Petře já to špatně napsal,chtěl jsem na leštění poškrábaného skla na přístrojovce.Omlouvám se.

--
15. Květen 2012 - 20:03
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
bývalý majitel

Papay Pavel: no, mikrovlakno, idealne oboustrany (pac z jedny strany ma vetsi chlupy) http://www.chemicalguys.cz/products/fluffer-modra/ a k tomu se me osvedcilo pouziti V7, coz je sice sealant na lak, ale na palubovku funguje dobre a vzhledem k antistatickejm ucinkum to i docela vydrzi Směju sehttp://www.chemicalguys.cz/products/hybrid-v7-16-oz-473-ml-/ a pripadne by jsi nic nezkazil ani http://www.chemicalguys.cz/products/synthetic-quick-detailer-16oz-473-ml-/

kdyztak klidne SZ, nebo nakej jinej komunikator Směju se

--
15. Květen 2012 - 19:31
Pája
Obrázek uživatele Pája
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006

Petře mám prosbičku,chtěl bych to na leštění palubky ale nevím jak jse to jmenule protože jsem stratil lístek lístek kde to mám napsané.Předem děkuji.

--
15. Květen 2012 - 18:33
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
bývalý majitel

ShadowGS: vemu ti co budes chtit Směju se se s Michalem (info@chemicalguys.cz) dohodni, pripadne me hod co presne, ja to s nim domluvim, kazdopadne, ja muzu vyrazit asi ve 14hodin nejdriv z HK, jestli me to vyjde na vyrazeni driv nevim, mozna ano

--
15. Květen 2012 - 10:01
ShadowGS
Obrázek uživatele ShadowGS
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008

Ahoj cestovatelé. Vidím, že cestovní horečka vypukla už měsíc předem. Jsem nadšen

Já bych navrhoval pro východní větev sraz v HK a pak dále na Dvůr Králové a Hostinné. Časově bych to viděl asi nastejno. Východní větev vidím jako severní a jižní Morava + SVK. V HK by se to mělo spojovat. Kde, to by mohl vymyslet PeťaŽ. Nápad

2 Asterix: Nevím, ale EKO asi nebude. Přesto jsem Andělce dal za úkol nakoupit kulaté oplatky, ať můžem aspoň rozdat medaile. To se zapijeJsem potměšilý

2 žitnýp: Peťo, vzal bys mi tu osušku, typ ještě upřesním. Andílek

Spritmonitor.deVroumVroum01.gif

--
15. Květen 2012 - 6:40
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
bývalý majitel

hlavne dej vedet co chces privyst od chemicalguys.cz Směju se bud me nebo mejlem Michaloj Směju se

2bep napsal:
Super, tak to vypadá, že na 12:00 dorazíme do Vrchlabí ve 4-členné koloně Palce nahoru

--
15. Květen 2012 - 0:25

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".