Ahoj přátelé,
tak jak Jirka (alias ok1wu) loni na vydařeném Vranově slíbil, vzal na sebe letos pořádání dalšího Ufo-Minisetkání.
Tentokráte ve Vrchlabí:
- organizátor: ok1wu
- termín: 8. - 10.6.2012
- ubytování: hotel Liščí Farma
PROGRAM:
- Pátek 8.6.2012
Příjezd účastníků, ubytování, dle hodiny příjezdu prohlídka Vrchlabí a okolí. Výměna zkušeností, večeře, sledování Eura 2012 a volná zábava.
- Sobota 9.6.2012
Pěkné počasí (letci):
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování) -> Jilemnice -> Vrchlabí letiště
- Létání
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Výměna zkušeností, večeře (grilování), sledování Eura 2012 a volná zábava
Pěkné počasí (neletci):
- Snídaně
- Spanilka:
1. část:Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko (fotografování) -> Dolní Štěpanice -> Vítkovice -> Horní Mísečky (parkoviště - fotografování)
2. část: Busem na Vrbatovu boudu, pak pěšky po trase Vrbatova bouda - mohyla Hanče a Vrbaty - pramen Labe ( fotografování)
Pozn: Pro starší a méně fyzicky zdatné procházka po náhorní rovině podél Kotle Nadmořská výška cca 1.450m. Dobré oblečení a obuv, čepice (nikoli kraťasy!!!)
Stejnou cestou zpět k Vrbatově boudě na předem stanovenou hodinu a busem zpět k autům v Horních Mísečkách.
3. část:Horní Mísečky -> Jilemnice -> Liščí farma
- Olizování utrpěných ran, osobní hygiena
Špatné počasí:
- Snídaně
- Spanilka: Liščí farma -> Vrchlabí -> Benecko -> Jilemnice -> Liščí farma
- Oběd
- Poznávací Vrchlabský okruh po místních pamětihodnostech s průvodcem včetně muzea, kostela
a Harrachovské hrobky
- Neděle 10.6.2012
- Snídaně
- Odjezd do svých domovů dle situace a vzdáleností
Další info v diskusi
bývalý majitel
to ok1wu: OK Jirko, večer to přechroustám a hodim nahoru do topicu
5D 1.8 Sport
mám od: 26.9. 2008
Milane, to záleží na tom, kolik budou mít v tu chvíli volných neděravých padáků ...
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
... a kurňa, zese mi maus odeslal duplovanou zprávu.
5D 1.8 Sport
Díky, v případě pořeby se ozvu a s radostí využiju nabídku.
Věřím, že tam budu na čas, ať je pobyt v klidu a co nejdelší.
5D 1.8 Sport
Poslechnou, my s nima máme trpělivpst božskou, protože je známe a máme je rádi. To že si pamatujou už jen zážitky z dětství a zlatého času kralování v našich i zahaničních hotelových službách je normální. Hlavně ať si nezapomenou ráno převlíkat spodky a zastavit plyn po uvaření kávy.
A hele, poslouchaj, na tu cestu se eště domluvíme nejlépe 2.6. v neděli (všimnou si, že kromě datumu uvádím i den, aby si lépe zapamatovali), doufám, že zavolaj.
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
Děkuji všem za informace, trpělivost se mnou, za laskavé a vstřícné jednání a omlouvám se za svou blbost. Před měsícem jsem jsem překročil práh kmetského věku (opustil jsem střední věk). Již se mi sem tam stane, že se mi v mozku z RAM mažou informace, zatím co na HDD stále drží.
Můžete mi stále tykat, kdo by nechtěl tykat (např. Křemílek, slušný a distinguovaný člověk), tak prosím jedině onikat.
Příklad onikání: Iček, voni jsou jen o 2 roky mladší než hnědé uhlí (nebo o 2 roky starší než Stará Boleslav). Jak to dělaj, že přes ten věk tak dobře vypadaj?
to ok1wu: Jiří, poletíme v tom letadle tři nebo čtyři? Budeme s Madlou potřebovat také sendviče, když asi nebudeme vše stíhat?
Děkuji a zdravím
Iček
bývalý majitel
ok1wu: souhlasim v jaromeri se stale vrtaj, dneska jsem tam byl
Petr Žitný
5D 1.8 Sport
Pro ty, kteří pojedou přes Hradec Králové, doporučuji trasu z Hradce Králové směr Jičín a v Úlibicích na kruhovém objezdu vpravo směr Trutnov.
Dále přes Novou Paku. Za Novou Pakou je nenápadná obec po sjezdu z kopce Horka u Staré Paky.
V obci Horka u Staré Paky odbočit vlevo směr Jilemnice - Vrchlabí a zs cca 5 km v obci Studenec odbočit vpravo směr Vrchlabí.
Za obcí Dolní Branná, asi 2 km, před Vrchlabím, je v levé táhlé zatáčce odbočka k Liščí farmě. Bude tam upoutávka.
Nedoporučuji trasu přes Dvůr Králové a Hostinné, opravuje se tam - nevím jak bude dlouho trvat oprava - komunikace, která je v žalostném stavu.
Jiří
5D 1.8 Sport
To 2bep: Martine, zveřejni prosím program pro všechny oči - dík.
To all: Dnes jsem projel trasu spanilky a konkrétně dojednal parkování na Horních Mísečkách. Počasí bylo skoro zimní, v noci tam padal sníh a v čase mé přítomnosti tam byly 4°C, mlha a byl jsem rád, že jsem mohl v tom nečase odjet - hi! Na Benecku už to bylo o něčem jiném, 10°C. Jen doufám, že za 3 týdny se počasí pro nás zlepší.
Odjezdy autobusu z Horních Míseček na Zlaté návrší jsou v 15-té minutě každé hodiny, předpokládám nejdřívější odjezd nahoru v 10:15 hodin. Zpět to odjíždí vždy ve třicátou minutu každé hodiny. Nepředpokládám žádné dostihy, takže svačinu bude nutno vzít sebou!
Jiří
bývalý majitel
Několikrát ozkoušené místo setkání v HK Je na vnitřním městském okruhu, po kterém stejně nejspíš pojedete, je tam OMV benzínka (P - pro cca 8 aut), McDonald's (P - pro cca 30 aut) a KFC (P - pro cca 100 aut).
to ShadowGS: Ve Vrchlabí bych měl být kolem 12:00, tak Ti kolegu případně vyzvednu, když nebudeš stíhat Od Liščí farmy jsem tam za 5 min.
Pokusím se s Jirkou domluvit a vyhodit program co nejdřív do topicu, ať to máme všichni na očích.