Vranov 2011

Ahoj UFOňáci.

Vzhledem k situaci, že není zájem o uspořádání srazu 8g v letošním roce, chtěli bychom nabídnout případným zájemcům možnost setkání na již připravovaném setkání u Vranovské přehrady s největší pravděpodobností 11. a 12. června. Informace Jedná se o setkání přátel, které spojuje nejen vůz Honda Jsem zamilován... , ale i přátelství vzniklá na předešlých srazech a akcích Jsem nadšen .

Tentokrát nebude zaměřen na klasické aktivity spojené s předchozími srazy. Připravujeme zabijačkové grilování, návštěvu a prohlídku hráze Vranovské přehrady s funkční vodní elektrárnou, prohlídku zámku s okolím a pokud stihneme připravit, tak poznávací EKO jízdu, ať se vyblbnem.

Tato akce je však vzhledem k našim možnostem kapacitně omezena na 50 - 60 osob, a to je maximum. Jedná se o penzion Anita, který jsme vloni testovali, je super a majitelé nám vyjdou všestranně vstříc. Palce nahoru

Případní zájemci můžou zaslat požadavek na známý email: civic.8g(zav)seznam.cz nebo se přímo vyjádří tady ve vlákně. Bližší informace k akci budou upřesněny dle počtu zájemců. Čteme pravidla

P.S. Akce je již v běhu se standardní účastí viz. Trenčín, Demenová apod. a uskuteční se i v případě nulového zájmu ostatních. Mrk

Miloš, Milan a Petr To se zapije

Vložil ShadowGS, 12. Leden 2011 - 20:53

VAKOVLK
Obrázek uživatele VAKOVLK
5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009

zitnyp napsal:
jako ja vyjedu urcite tak kolem 14hodiny, driv to je pro me nerealny :)

A co tak udělat si v pátek volno a jedem jako já v 09:00hod. SmíchHlasitě se smějuHlasitě se směju

--
21. Květen 2011 - 10:00
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
bývalý majitel

jako ja vyjedu urcite tak kolem 14hodiny, driv to je pro me nerealny Směju se

--
20. Květen 2011 - 17:24
Pája
Obrázek uživatele Pája
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006

Ahoj,
i já se snažím zařídit v práci tak,abych mohl alespoň kolem 11 hodiny vyrazit z Bíliny do Prahy.Počítám,že bych mohl v Praze na Benzině / Praha - Újezd/ být tak kolem 12.30 - 12.45 hod.Pokud by to vyšlo i třeba dříve vyjet,dal bych vědět ještě večer před odjezdem.Dále záleží jak bude Praha průjezdná/pátek bývá zlý/. Jsem potměšilýPalec dolu Zatím zdarec.
Pavel P

--
20. Květen 2011 - 14:34
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Milda: Vesničko mááá 8G klubová Palce nahoruHlasitě se smějuHlasitě se smějuHlasitě se smějuHlasitě se smějuHlasitě se smějuHlasitě se směju

--
19. Květen 2011 - 19:26
Iček 11
Obrázek uživatele Iček 11
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006

kremilek007 napsal:
PS: Ičku, co máš proti opečenému buřtu ? Vyplazuju jazyk

A: Opékáme sele. Najednou tam pod to sele kdosi strčí tyčku se špekáčky a já nemůžu otočit hlavu, abych se podíval kdo tak činí.

B: A celý se otočíš můžeš?

A: No, to ano!

B: Tak se otoč celej! Co tam máš dalšího?

A: On má auto za půl mega a opéká vlastní špekáčky.

B: A Ty nemáš podobné auto? A co pečeš Ty?

A: Auto mám skoro to samé, ale čekám až se dopeče to sele, jako ostatní.

B: Auto máš stejné, tak si nestěžuj.

A: Ale pane, Vy všechno zlehčujete.

Jsem potměšilýJsem potměšilýJsem potměšilýJsem potměšilýJsem potměšilýJsem potměšilýJsem potměšilýJsem potměšilýJsem potměšilýJsem potměšilýJsem potměšilýJsem potměšilýJsem potměšilýJsem potměšilýJsem potměšilýJsem potměšilý

P. S. Hádejte, kdo je kdo?

--
19. Květen 2011 - 18:46
kremilek007
Obrázek uživatele kremilek007
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009

že je pro mě víc kofola než pivo či nějaká lihovina Vyplazuju jazyk (abstinent není to vhodné slovo, prostě nepiju alkohol a není to jen momentálně ze zdravotních důvodů, ale vypít flašků "jégrmajstra" sám, tak to taky jsem üž párkrát dal ... Mrk )

bejk napsal:
Co je to abstinent!?!?!?

Spritmonitor.de
--
19. Květen 2011 - 18:17
bejk
5D 1.8 Sport
mám od: 20.8. 2007

Co je to abstinent!?!?!?

--
19. Květen 2011 - 18:09
kremilek007
Obrázek uživatele kremilek007
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009

prosil bych připsat na seznam poloúčastníků zájezdu Hlasitě se směju , aby nevznikly nějaký nedorozumnění, pokud, tak bych se stavil na pokec, případně to protáhnul i k přátelskému posezení, doufám, že v teplém letním podvečeru, přespávat nehodlám, jsem abstinent, tak že odjet dom mi nečiní sebemenší problém kdykoliv večer podle potřeby, ať už se zůčastním, či ne, kam mám poslat nějaký příspěvek na stravné a režije atd. zatím se nějak živím sám, tak že nepotřebuji Ičkův příspěvek ?

PS: Ičku, co máš proti opečenému buřtu ? Vyplazuju jazyk

--
19. Květen 2011 - 18:04
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Iček: "nabízím ze svého důchodu úhradu této částky" SmíchHlasitě se smějuHlasitě se smějuHlasitě se smějuHlasitě se smějuHlasitě se smějuHlasitě se smějuSmích
Mildo, tak to už je moc aji na mě co se tady řeší, ale někteří jsou toho fakt schopni... To mi spadla čelist!Palec doluHlasitě se smějuHlasitě se směju

--
19. Květen 2011 - 15:57
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

to VAKOVLK, zitnyp a Papay Pavel:
Myslím, že asi bude hodně záležet na hodině, kdy bude kdo vyrážet.

Osobně se snažim si to zařídit, tak abych cca v poledne vyrazil, ale může se taky stát, že budu vyrážet až navečer
Jsem smutný
Když to shrnu, tak se na odjezd z Prahy hlásim jen já, VAKOVLK a Pavel, uvidíme, zda se nám podaří se sjednotit na hodině odjezdu:-)

VAKOVLK napsal:
2bep napsal:
to ok1wu: Tak to nas***, já se podobně loučil 30.3. s mou stařičkou 323 Jsem smutný
Do 10.6. Ti to asi opravit nestihnou?

to zitnyp, Papay Pavel: Já budu vyrážet z Prahy - Pankráce a jelikož budu z Prahy asi jediný, tak s Pavlem bychom se mohli sejít na Benzině, Praha - Üjezd (50°0'33.349"N, 14°32'32.665"E).
Se těmi co přijedou ze severu, co třeba po sjezdu z D1 na Jihlavu na čerpačce Radek Holub - Slovnaft, U Boroviny 4714/23, Jihlava (49°25'16.986"N, 15°34'57.257"E)

JOJOJO Hlasitě se směju a co tak nějaký čas třeba PANKRÁC odjezd 05:30nod. JÁ Cool se připojím KAČEROV 05:40hod. a jedem :party:

--
19. Květen 2011 - 12:44

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".