Hledat |
Vranov 2011Ahoj UFOňáci. Vzhledem k situaci, že není zájem o uspořádání srazu 8g v letošním roce, chtěli bychom nabídnout případným zájemcům možnost setkání na již připravovaném setkání u Vranovské přehrady s největší pravděpodobností 11. a 12. června. Tentokrát nebude zaměřen na klasické aktivity spojené s předchozími srazy. Připravujeme zabijačkové grilování, návštěvu a prohlídku hráze Vranovské přehrady s funkční vodní elektrárnou, prohlídku zámku s okolím a pokud stihneme připravit, tak poznávací EKO jízdu, ať se vyblbnem. Tato akce je však vzhledem k našim možnostem kapacitně omezena na 50 - 60 osob, a to je maximum. Jedná se o penzion Anita, který jsme vloni testovali, je super a majitelé nám vyjdou všestranně vstříc. Případní zájemci můžou zaslat požadavek na známý email: civic.8g(zav)seznam.cz nebo se přímo vyjádří tady ve vlákně. Bližší informace k akci budou upřesněny dle počtu zájemců. P.S. Akce je již v běhu se standardní účastí viz. Trenčín, Demenová apod. a uskuteční se i v případě nulového zájmu ostatních. Miloš, Milan a Petr Vložil ShadowGS, 12. Leden 2011 - 20:53
|
5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009
A co tak udělat si v pátek volno a jedem jako já v 09:00hod.

bývalý majitel
jako ja vyjedu urcite tak kolem 14hodiny, driv to je pro me nerealny
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Ahoj,
Zatím zdarec.
i já se snažím zařídit v práci tak,abych mohl alespoň kolem 11 hodiny vyrazit z Bíliny do Prahy.Počítám,že bych mohl v Praze na Benzině / Praha - Újezd/ být tak kolem 12.30 - 12.45 hod.Pokud by to vyšlo i třeba dříve vyjet,dal bych vědět ještě večer před odjezdem.Dále záleží jak bude Praha průjezdná/pátek bývá zlý/.
Pavel P
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
Milda: Vesničko mááá 8G klubová

5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
A: Opékáme sele. Najednou tam pod to sele kdosi strčí tyčku se špekáčky a já nemůžu otočit hlavu, abych se podíval kdo tak činí.
B: A celý se otočíš můžeš?
A: No, to ano!
B: Tak se otoč celej! Co tam máš dalšího?
A: On má auto za půl mega a opéká vlastní špekáčky.
B: A Ty nemáš podobné auto? A co pečeš Ty?
A: Auto mám skoro to samé, ale čekám až se dopeče to sele, jako ostatní.
B: Auto máš stejné, tak si nestěžuj.
A: Ale pane, Vy všechno zlehčujete.
P. S. Hádejte, kdo je kdo?
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009
že je pro mě víc kofola než pivo či nějaká lihovina
(abstinent není to vhodné slovo, prostě nepiju alkohol a není to jen momentálně ze zdravotních důvodů, ale vypít flašků "jégrmajstra" sám, tak to taky jsem üž párkrát dal ...
)
5D 1.8 Sport
mám od: 20.8. 2007
Co je to abstinent!?!?!?
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009
prosil bych připsat na seznam poloúčastníků zájezdu
, aby nevznikly nějaký nedorozumnění, pokud, tak bych se stavil na pokec, případně to protáhnul i k přátelskému posezení, doufám, že v teplém letním podvečeru, přespávat nehodlám, jsem abstinent, tak že odjet dom mi nečiní sebemenší problém kdykoliv večer podle potřeby, ať už se zůčastním, či ne, kam mám poslat nějaký příspěvek na stravné a režije atd. zatím se nějak živím sám, tak že nepotřebuji Ičkův příspěvek ?
PS: Ičku, co máš proti opečenému buřtu ?
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
Iček: "nabízím ze svého důchodu úhradu této částky"

Mildo, tak to už je moc aji na mě co se tady řeší, ale někteří jsou toho fakt schopni...
bývalý majitel
to VAKOVLK, zitnyp a Papay Pavel:
Myslím, že asi bude hodně záležet na hodině, kdy bude kdo vyrážet.
Osobně se snažim si to zařídit, tak abych cca v poledne vyrazil, ale může se taky stát, že budu vyrážet až navečer

Když to shrnu, tak se na odjezd z Prahy hlásim jen já, VAKOVLK a Pavel, uvidíme, zda se nám podaří se sjednotit na hodině odjezdu:-)