Vranov 2011

Ahoj UFOňáci.

Vzhledem k situaci, že není zájem o uspořádání srazu 8g v letošním roce, chtěli bychom nabídnout případným zájemcům možnost setkání na již připravovaném setkání u Vranovské přehrady s největší pravděpodobností 11. a 12. června. Informace Jedná se o setkání přátel, které spojuje nejen vůz Honda Jsem zamilován... , ale i přátelství vzniklá na předešlých srazech a akcích Jsem nadšen .

Tentokrát nebude zaměřen na klasické aktivity spojené s předchozími srazy. Připravujeme zabijačkové grilování, návštěvu a prohlídku hráze Vranovské přehrady s funkční vodní elektrárnou, prohlídku zámku s okolím a pokud stihneme připravit, tak poznávací EKO jízdu, ať se vyblbnem.

Tato akce je však vzhledem k našim možnostem kapacitně omezena na 50 - 60 osob, a to je maximum. Jedná se o penzion Anita, který jsme vloni testovali, je super a majitelé nám vyjdou všestranně vstříc. Palce nahoru

Případní zájemci můžou zaslat požadavek na známý email: civic.8g(zav)seznam.cz nebo se přímo vyjádří tady ve vlákně. Bližší informace k akci budou upřesněny dle počtu zájemců. Čteme pravidla

P.S. Akce je již v běhu se standardní účastí viz. Trenčín, Demenová apod. a uskuteční se i v případě nulového zájmu ostatních. Mrk

Miloš, Milan a Petr To se zapije

Vložil ShadowGS, 12. Leden 2011 - 20:53

Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

Drahošu tak OKStretneme sa v Skalici na colnici. A ten čas necháme na 13 hod.?
ak by sa chcel ešte niekto pridať tak je to bod A na mape
http://www.mapy.cz/#x=17.236999&y=48.869253&z=14&t=o&umc=97BXQxS0TP&uml=48%C2%B052%275.474%22N%2C%2017%C2%B014%2723.923%22E&u=m

--
6. Červen 2011 - 15:10
Dadyn
Obrázek uživatele Dadyn
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010

Miro, ten 1 km se klidně vrátím. Lepší než tam stát někde na hlavní cestě.

--
6. Červen 2011 - 13:24
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
bývalý majitel

ja budu tak nejdriv kolem 15, spis teda 16ty projizdet znojmem, takze kdyby se nekdo chtel pridat Směju se

EDIT: myslim Jihlavu, ale pisu Znojmo Směju se, tj pres Jihlavu! Směju se

--
5. Červen 2011 - 22:56
Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

Ked myslíš hranicu Skalica - Sudomerice, to by si sa musel potom zase vracať, najlepšie by bolo na tom zjazde jak sa to napája na hlavnú cestu, ale nie je tam žiadne odpožívadlo, alebo môžem ísť cez Sudomerice a stretneme sa prd výjazdom z Petrova
mapy.cz

Dadyn napsal:
jj možem se střetnůt v Drslavicích na benzince, záleží kama Miloš pojede? Jinak se můžem potkat třeba u té staré celní budky Směju se na hranicách.Co se týče času, tak já mám celý pátak dovolenů. Jestli je 13 hodin brzo záleží na Vás. Já se přizpůsobím.

--
5. Červen 2011 - 22:00
Dadyn
Obrázek uživatele Dadyn
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010

jj možem se střetnůt v Drslavicích na benzince, záleží kama Miloš pojede? Jinak se můžem potkat třeba u té staré celní budky Směju se na hranicách.Co se týče času, tak já mám celý pátak dovolenů. Jestli je 13 hodin brzo záleží na Vás. Já se přizpůsobím.

--
5. Červen 2011 - 21:45
Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

ty sa možeš s Drahošom stretnúť na tej benzínke v Drslavicích a my sa potom niekde pripojíme ešte musím pohladať nejaké dobré miesto

Jumbik5 napsal:
no ja budem odchádzať z dubnice okolo 12.00 takže v hodoníne by som za hodku mohol byť.
--
5. Červen 2011 - 21:34
Jumbik5
5D 2.2 Executive
mám od: 19.12. 2007

no ja budem odchádzať z dubnice okolo 12.00 takže v hodoníne by som za hodku mohol byť.

--
5. Červen 2011 - 21:28
Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

OK predbežne sme dohodnutí a čas sa postupne doladí
Miloš a ty kedy pôjdeš s nami, alebo skorej?

Kbi napsal:

Nemám problém, v Skalici som ešte nebol, rád tam pôjdem. Tak predbežne sa dohodnime, že sa stretneme v Holíči, následne Skalica a potom za Dadynom do Petrova/Hodonína (okolo 13:00) a smer Vranov.

Dúfam, že sa ešte nájde niekto, kto sa pridá... ;)

--
5. Červen 2011 - 20:52
Kbi
Obrázek uživatele Kbi
4D 1.8 ES
mám od: 1.7. 2010

Miro napsal:
Ak ti nebude vadiť menšia obchádzka tak by si mohol zájsť k nám do Unína, alebo bysme sa mohli stretnúť v Holíči a ja mám ešte zastávku v Skalici tak by som ti ukázal jedno z najkrajších miest na Slovensku

Nemám problém, v Skalici som ešte nebol, rád tam pôjdem. Tak predbežne sa dohodnime, že sa stretneme v Holíči, následne Skalica a potom za Dadynom do Petrova/Hodonína (okolo 13:00) a smer Vranov.

Dúfam, že sa ešte nájde niekto, kto sa pridá... Mrk

--
5. Červen 2011 - 20:18
Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

Ak ti nebude vadiť menšia obchádzka tak by si mohol zájsť k nám do Unína, alebo bysme sa mohli stretnúť v Holíči a ja mám ešte zastávku v Skalici tak by som ti ukázal jedno z najkrajších miest na Slovensku

Kbi napsal:

Správne...treba už nejaké predbežné plány.

Ja mám v pláne zobrať si pol dňa možno celý deň dovolenku. Takže časovo mne to bude úplne jedno, rád sa prispôsobím. Pôvodné som mal plán ísť cez Rakúsko, pozrieť si krajinu, lepšie cesty a tak, ale nakoniec som sa rozhodol, že to vezmem priamo do Čiech. Plánoval som to spôsobom: z Bratislavy po D2 (nemám v pláne kupovať CZ dialničnú známku) (D2), zísť na Lanžhot (425), Břeclav (40), Mikulov (52/E461 - 396, 53, 412), Znojmo (38/E59, 408, 398), Vranov. Máte nejaký iný vhodný smer? Vďaka za info.

--
5. Červen 2011 - 19:55

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".