Hledat |
Vranov 2011Ahoj UFOňáci. Vzhledem k situaci, že není zájem o uspořádání srazu 8g v letošním roce, chtěli bychom nabídnout případným zájemcům možnost setkání na již připravovaném setkání u Vranovské přehrady s největší pravděpodobností 11. a 12. června. Jedná se o setkání přátel, které spojuje nejen vůz Honda , ale i přátelství vzniklá na předešlých srazech a akcích . Tentokrát nebude zaměřen na klasické aktivity spojené s předchozími srazy. Připravujeme zabijačkové grilování, návštěvu a prohlídku hráze Vranovské přehrady s funkční vodní elektrárnou, prohlídku zámku s okolím a pokud stihneme připravit, tak poznávací EKO jízdu, ať se vyblbnem. Tato akce je však vzhledem k našim možnostem kapacitně omezena na 50 - 60 osob, a to je maximum. Jedná se o penzion Anita, který jsme vloni testovali, je super a majitelé nám vyjdou všestranně vstříc. Případní zájemci můžou zaslat požadavek na známý email: civic.8g(zav)seznam.cz nebo se přímo vyjádří tady ve vlákně. Bližší informace k akci budou upřesněny dle počtu zájemců. P.S. Akce je již v běhu se standardní účastí viz. Trenčín, Demenová apod. a uskuteční se i v případě nulového zájmu ostatních. Miloš, Milan a Petr Vložil ShadowGS, 12. Leden 2011 - 20:53
|
majitel jiné generace
Drahošu tak OKStretneme sa v Skalici na colnici. A ten čas necháme na 13 hod.?
ak by sa chcel ešte niekto pridať tak je to bod A na mape
http://www.mapy.cz/#x=17.236999&y=48.869253&z=14&t=o&umc=97BXQxS0TP¨=48%C2%B052%275.474%22N%2C%2017%C2%B014%2723.923%22E&u=m
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010
Miro, ten 1 km se klidně vrátím. Lepší než tam stát někde na hlavní cestě.
bývalý majitel
ja budu tak nejdriv kolem 15, spis teda 16ty projizdet znojmem, takze kdyby se nekdo chtel pridat
EDIT: myslim Jihlavu, ale pisu Znojmo , tj pres Jihlavu!
majitel jiné generace
Ked myslíš hranicu Skalica - Sudomerice, to by si sa musel potom zase vracať, najlepšie by bolo na tom zjazde jak sa to napája na hlavnú cestu, ale nie je tam žiadne odpožívadlo, alebo môžem ísť cez Sudomerice a stretneme sa prd výjazdom z Petrova
mapy.cz
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010
jj možem se střetnůt v Drslavicích na benzince, záleží kama Miloš pojede? Jinak se můžem potkat třeba u té staré celní budky na hranicách.Co se týče času, tak já mám celý pátak dovolenů. Jestli je 13 hodin brzo záleží na Vás. Já se přizpůsobím.
majitel jiné generace
ty sa možeš s Drahošom stretnúť na tej benzínke v Drslavicích a my sa potom niekde pripojíme ešte musím pohladať nejaké dobré miesto
5D 2.2 Executive
mám od: 19.12. 2007
no ja budem odchádzať z dubnice okolo 12.00 takže v hodoníne by som za hodku mohol byť.
majitel jiné generace
OK predbežne sme dohodnutí a čas sa postupne doladí
Miloš a ty kedy pôjdeš s nami, alebo skorej?
4D 1.8 ES
mám od: 1.7. 2010
Nemám problém, v Skalici som ešte nebol, rád tam pôjdem. Tak predbežne sa dohodnime, že sa stretneme v Holíči, následne Skalica a potom za Dadynom do Petrova/Hodonína (okolo 13:00) a smer Vranov.
Dúfam, že sa ešte nájde niekto, kto sa pridá...
majitel jiné generace
Ak ti nebude vadiť menšia obchádzka tak by si mohol zájsť k nám do Unína, alebo bysme sa mohli stretnúť v Holíči a ja mám ešte zastávku v Skalici tak by som ti ukázal jedno z najkrajších miest na Slovensku