Vranov 2011

Ahoj UFOňáci.

Vzhledem k situaci, že není zájem o uspořádání srazu 8g v letošním roce, chtěli bychom nabídnout případným zájemcům možnost setkání na již připravovaném setkání u Vranovské přehrady s největší pravděpodobností 11. a 12. června. Informace Jedná se o setkání přátel, které spojuje nejen vůz Honda Jsem zamilován... , ale i přátelství vzniklá na předešlých srazech a akcích Jsem nadšen .

Tentokrát nebude zaměřen na klasické aktivity spojené s předchozími srazy. Připravujeme zabijačkové grilování, návštěvu a prohlídku hráze Vranovské přehrady s funkční vodní elektrárnou, prohlídku zámku s okolím a pokud stihneme připravit, tak poznávací EKO jízdu, ať se vyblbnem.

Tato akce je však vzhledem k našim možnostem kapacitně omezena na 50 - 60 osob, a to je maximum. Jedná se o penzion Anita, který jsme vloni testovali, je super a majitelé nám vyjdou všestranně vstříc. Palce nahoru

Případní zájemci můžou zaslat požadavek na známý email: civic.8g(zav)seznam.cz nebo se přímo vyjádří tady ve vlákně. Bližší informace k akci budou upřesněny dle počtu zájemců. Čteme pravidla

P.S. Akce je již v běhu se standardní účastí viz. Trenčín, Demenová apod. a uskuteční se i v případě nulového zájmu ostatních. Mrk

Miloš, Milan a Petr To se zapije

Vložil ShadowGS, 12. Leden 2011 - 20:53

Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

Petre to je super na prasiatko sa teším. Civiček je umytý ešte natankujem spolujazdca a zajtra môžem vyraziť

--
9. Červen 2011 - 17:07
ShadowGS
Obrázek uživatele ShadowGS
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008

Hlášení místního rozhlasu. Andílek

Oznamuji, že prasátko i ostatní masíčko je na místě a naložené v ingrediencích i vše ostatní potřebné je připraveno. Jsem nadšen Pro milovníky vína je jak jsem slíbil také něco málo připraveno, případně si v pátek něco můžeme přiobjednat dle chuti. Informace

Budu tam v pátek mezi 13 a 14, abych paní domácí pomohl s organizací příjezdu (dostanu klíč a kdo bude zlobit, tak ho nepustím dovnitř a bude koukat přes plot Jsem potměšilý ) a ubytování. Cesta v pátek bude na povolenku průjezdná a soboťáci se s tím budou muset poprat přes Bítov a Cornštejn (to znamená v Šumné na křižovatce do prava směr Bítov; od Brna v Lesné doprava na Šumnou a tam doleva). Varování

Teď už teda jen počasí a náladu. Těším se na setkání. To se zapijeTo se zapijeTo se zapije

P.S.: Platby v pensionu a vůbec na Vranově pouze v hotovosti, vědecko-technologický pokrok na úrovni těsně pod bodem mrazu. Je tam jen jeden bankomat Spořky a minule byl prázdný, jinak až Znojmo. Dostatek hotovosti raději s sebou. Čteme pravidlaVarováníJsem smutný

Spritmonitor.deVroumVroum01.gif

--
9. Červen 2011 - 16:41
kremilek007
Obrázek uživatele kremilek007
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009

ty jedeš úpa z jinej strany ... sem myslel že jsi z vysočiny

Spritmonitor.de

--
6. Červen 2011 - 21:58
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
bývalý majitel

tak jako navrhni vid Směju se, resp posli jak pojedes, treba to nak vymyslime

kremilek007 napsal:
tak to já pojedu jinak, myslel jsem, že bych se mohl někde přidat, ale to by bylo až s koro na místě Směju se

zitnyp napsal:
predpoklad nejak takto http://goo.gl/maps/pKf8

kremilek007 napsal:
a pojedeš dál kudy ?
zitnyp napsal:
ja budu tak nejdriv kolem 15, spis teda 16ty projizdet znojmem, takze kdyby se nekdo chtel pridat Směju se
EDIT: myslim Jihlavu, ale pisu Znojmo Směju se, tj pres Jihlavu! :)

Spritmonitor.de

Spritmonitor.de
--
6. Červen 2011 - 21:50
kremilek007
5D 2.2 Sport

tak to já pojedu jinak, myslel jsem, že bych se mohl někde přidat, ale to by bylo až s koro na místě Směju se

zitnyp napsal:

kremilek007 napsal:
a pojedeš dál kudy ?
zitnyp napsal:
ja budu tak nejdriv kolem 15, spis teda 16ty projizdet znojmem, takze kdyby se nekdo chtel pridat Směju se

Spritmonitor.de

Spritmonitor.de
--
6. Červen 2011 - 21:30
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
bývalý majitel

kremilek007 napsal:
a pojedeš dál kudy ?
zitnyp napsal:

Spritmonitor.de
--
6. Červen 2011 - 21:23
Kbi
Obrázek uživatele Kbi
4D 1.8 ES
mám od: 1.7. 2010

Miro napsal:
OK uvdíme čo povie na to Miloš.
Kbi my by sme sa mohli stretnúť tak o pol jednej v Holíči za benzínkou Avanti

No problemo boss.

--
6. Červen 2011 - 21:12
Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

OK uvdíme čo povie na to Miloš.
Kbi my by sme sa mohli stretnúť tak o pol jednej v Holíči za benzínkou Avanti

Dadyn napsal:
Ok takže tak kolem 13. Hodiny u te celní budky. +- 15 min.

--
6. Červen 2011 - 19:58
kremilek007
5D 2.2 Sport

a pojedeš dál kudy ?

zitnyp napsal:

Spritmonitor.de
--
6. Červen 2011 - 19:35
Dadyn
Obrázek uživatele Dadyn
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010

Ok takže tak kolem 13. Hodiny u te celní budky. +- 15 min.

--
6. Červen 2011 - 19:12

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".