Hledat |
Vranov 2011Ahoj UFOňáci. Vzhledem k situaci, že není zájem o uspořádání srazu 8g v letošním roce, chtěli bychom nabídnout případným zájemcům možnost setkání na již připravovaném setkání u Vranovské přehrady s největší pravděpodobností 11. a 12. června. Jedná se o setkání přátel, které spojuje nejen vůz Honda , ale i přátelství vzniklá na předešlých srazech a akcích . Tentokrát nebude zaměřen na klasické aktivity spojené s předchozími srazy. Připravujeme zabijačkové grilování, návštěvu a prohlídku hráze Vranovské přehrady s funkční vodní elektrárnou, prohlídku zámku s okolím a pokud stihneme připravit, tak poznávací EKO jízdu, ať se vyblbnem. Tato akce je však vzhledem k našim možnostem kapacitně omezena na 50 - 60 osob, a to je maximum. Jedná se o penzion Anita, který jsme vloni testovali, je super a majitelé nám vyjdou všestranně vstříc. Případní zájemci můžou zaslat požadavek na známý email: civic.8g(zav)seznam.cz nebo se přímo vyjádří tady ve vlákně. Bližší informace k akci budou upřesněny dle počtu zájemců. P.S. Akce je již v běhu se standardní účastí viz. Trenčín, Demenová apod. a uskuteční se i v případě nulového zájmu ostatních. Miloš, Milan a Petr Vložil ShadowGS, 12. Leden 2011 - 20:53
|
bývalý majitel
Neboj, sluníčko svítí, zimu nenáme. Oleje je dost.
Takže se na Tebe všichni těší
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
Já ještě blouzním a představuji si jestli vám tam neprší a není zima i když??!! mazání máte dost, ne? Dorazíme dnes kol 17:00 hod. a zůstaneme až do neděle poledne. Přečte to někdo?
------------------------------------------------------------------------
Kedykoľvek sa chrapún navlečie do vojvodských spodkov, vždy ich predrie.
majitel jiné generace
a já za 57 min. start
5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009
JÁ za 58 min taky
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
Za chvilku startuju.
5D 1.8 Sport
mám od: 26.9. 2008
V 8,00 start z Vrchlabí.
Jirka
bývalý majitel
Tak! Dopracovano, rano do skoly na zkousku a hura na Vranov!
Petr Žitný
majitel jiné generace
OK Miloš tak na teba nebudeme čakať, ale spolujazdec počká
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
Geuui sa-eob-eun chingu lobuteo uli keulleob e anbuleul . Olae Gia jadongcha manse!
------------------------------------------------------------------------
Kedykoľvek sa chrapún navlečie do vojvodských spodkov, vždy ich predrie.
5D 2.2 Executive
mám od: 19.12. 2007
Nazdar All,
Tak ja sa zajtra pripojím až poobede resp k večeru, naši kórejský priatelia nám dnes zadali zákazku že sa zajtra asi pos...
takže budem rád ak sa mi podarí zdrhnúť o 15.00 z firmy.
Ale trička a nálepky veziem, manželku, syna a fľašu tiež.