Hledat |
Vranov 2011Ahoj UFOňáci. Vzhledem k situaci, že není zájem o uspořádání srazu 8g v letošním roce, chtěli bychom nabídnout případným zájemcům možnost setkání na již připravovaném setkání u Vranovské přehrady s největší pravděpodobností 11. a 12. června. Jedná se o setkání přátel, které spojuje nejen vůz Honda , ale i přátelství vzniklá na předešlých srazech a akcích . Tentokrát nebude zaměřen na klasické aktivity spojené s předchozími srazy. Připravujeme zabijačkové grilování, návštěvu a prohlídku hráze Vranovské přehrady s funkční vodní elektrárnou, prohlídku zámku s okolím a pokud stihneme připravit, tak poznávací EKO jízdu, ať se vyblbnem. Tato akce je však vzhledem k našim možnostem kapacitně omezena na 50 - 60 osob, a to je maximum. Jedná se o penzion Anita, který jsme vloni testovali, je super a majitelé nám vyjdou všestranně vstříc. Případní zájemci můžou zaslat požadavek na známý email: civic.8g(zav)seznam.cz nebo se přímo vyjádří tady ve vlákně. Bližší informace k akci budou upřesněny dle počtu zájemců. P.S. Akce je již v běhu se standardní účastí viz. Trenčín, Demenová apod. a uskuteční se i v případě nulového zájmu ostatních. Miloš, Milan a Petr Vložil ShadowGS, 12. Leden 2011 - 20:53
|
bývalý majitel
A tak sory, že mám potřebu reagovat na příspěvek z kterého se mi dělá špatně a který se někomu jinému vysmívá. A vysmívá se speciálně někomu, kdo se majitelem stal teprve před měsícem a teprve si dělá obrázek o lidech na fóru.
http://moje.auto.cz/Kubajsu/honda.html
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
I když se plně neztotožňuji s Ičkovými komentáři, každý se vyjadřuje podle svých pocitů. Mylně jsem předpokládal, že když se budu snažit vše řešit v klidu a věnovat více času komunikaci se zainteresovanými cestou PM atd., tak vše půjde v klidu.
Bohužel se vždy najde někdo, kdo nemá s celou záležitostí nic společného, který cítí potřebu vyjadřovat se k něčemu, o čem nemá ani páru.
Jasně bylo myslím mnou řečeno, že je jedná opravdu o soukromou akci. Nikdy jsem nikomu novému nebránil v účasti, naopak každý nový je vítán. Myslím, že všichni zainteresovaní, klasická sestava i nováčci, mohou potvrdit naprosto bezproblémovou komunikaci a zabezpečení se vším všudy. Bohužel je třeba si uvědomit, že byla dána určitá pravidla, která nejsou závislá jen na mě.
Souhlasím s oponenty, že nemůžou leccos pochopit, ale to je tak vše co s tím mohu dělat, jak by řekl klasik (JdC). Protože nemám čas ani zájem už organizovat akce jako byly srazy, kde se spousta věcí řeší jinak a somozřejmě je s tím i více práce. Proto byly záměrně dlouho předem stanovena pravidla, která kdo nemůže nebo z jiných důvodů nedodrží, má bohužel smůlu. Bylo hodně lidí, kteří se hlásili a nakonec nemůžou. Přesto jsem nikomu nic nevyčítal a věřím, že si nemají na co ztěžovat.
Především všechny problémy, které se vyskytly, jsem neřešil na těchto stránkách ve snaze vyhnout se podobným situacím. Vidím, že tady to asi opravdu nejde.
Všem podobným myslitelům mohu slíbit, že toto je poslední akce mnou organizovaná s využitím tohoto webu a pokud budou organizovány, tak opět jinak (viz Jeseníky) a kdo se o nich dozví bude vítán. Samozřejmě za předpokladu, že jako ostatní bude dodržovat stanovená pravidla.
Prosím administrátory, aby zde ponechávali pouze relevantní příspěky a fitrovali myslitelské poznámky vyvolávající spory.
Děkuji. HOWG
bývalý majitel
To psal na to, že se sele možná na všechny nedostane. Ale to je celkem jedno.
Nechápu, jak se tady můžeš pohoršovat nad tím, že by si někdo chtěl na soukromém pozemku opéct buřta a zároveň pobízet k přivezení vlastního pitiva. V tomhle mi chybí elementární kontinuita myšlení.
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
to Kubajsu: Po termínu uzávěrky přihlášek už nejde "lavírovar" s účastí. Jsou 2 možnosti: ANO nebo NIC. To není o tom, že bychom něco zakazovali nebo někoho nechtěli. Dost přesně to napsal ShadowGS. A opékat vlastní buřty není možné. To jsem tu napsal a vysvětlil proč?
Objednat se jednoznačně pouze jen na opékání selete v sobotu bylo možné, ale něco mezi asi a možná, kdyby tak by, jak to chtěl Rocky, to není možné, včetně požadavku o kousek ohýnku na vlastní buřty.
Jsme dospělí a musíme umět vyjádřit, co chceme. Jasně a jednoznačně.
Nicméně, je stále možnost komunikovat privátně s majiteli penziónu ohledně ubytování na poslední chvíli, na to neexistuje zákaz a dle sdělení volné pokoje snad ještě jsou. Takové iniciativě se meze nekladou, to je byznys majitele penziónu. Pokud to bude možné, a to teď nevím, i porce selete se třeba najdou?
Zdarec!
Iček
P. S. Marně jsem hledal to Rockyho vyjádření, že kdyby se na něj sele nedostalo, tak......:
Rocky wrote: V pořádku, děkuji i tak za odpověď. Bereme to jako poznávačku. Jsme měsíc nový majitelé a rádi bychom poznali nový lidi. Takže nejdeme za nějakou atrakcí, ale za posezením a popovídáním si. Zámek a koupání v přehradě bereme jako větší zpříjemnění se na otočku pro nás znamená přijet na 10 a užívat si pokecu a poznávání UFOnů se co se týče jídla, špekáčky hodíme do auta a max. poškemráme o trochu ohně Do 31. určitě definitivně potvrdíme naší "otočku". Díky.
Já jsem to pochopil tak, že jde přímo na špekáčky a trochu ohně , zmínku o seleti jsem nenašel. No, a tím to pro mě končí s poučením, že se již do žádného pořádání setkání nepohrnu, venkoncem toto setkání (všimněte si, že nepoužívám výraz sraz ) stejně zorganizoval na 80% ShadowGS úplně sám.
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
bývalý majitel
Upřímě ani trochu nechápu co to tady řešíte? Původně tady Rocky psal, že když by se na něj už prase nedostalo, tak si přinejhorším upeče buřta. Nikdo ani nenaznačoval, že by nechtěl dát adekvátní finanční částku za sele, ale že by se eventuelně rád přijel podívat na "kolegy" a vy tady začnete dávat takovýhle příspěvky. Tak napište rovnou, že nestojíte o nikoho dalšího, kdo z jakýhokoliv důvodu nevěděl 3 měsíce dopředu jestli mu náhodou vyjde jeden volný víkend v červnu
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009
iček a shadow: že vás dokáže něco takového rozházet, vás dva, takový matadory, životem prozkoušený a chytáte se takovéhle blbosti a řešíte ji ?...
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
K tomu co oznámil Shadow skromně dodávám, že já Iček osobně bych si nikdy ani netroufl něco v tom smyslu jako např. škemrat o kousek ohýnku a pod. a na soukromém pozemku na soukromém ohni a roštu si opékat vlastní dovezené buřty, maje ve vlastnictví osobní automobil za půl mega a dávaje tudíž tím pádem najevo, že nemám na zaplacení Kč 220,- za opečené sele, protože jsem si plně vědom toho, že i to dřevo je dodáno majitelem objektu a něco stojí a talíře a vidličky a nože a sklenice jsou vypůjčené a jejich pořízení či mytí také není zdarma, takže v té částce Kč 220,-- za sele je obsažená i další finanční režie spojená s pořádáním hezkého večera u ohně a s opékaným seletem, protože nakonec i to sele nám majitelé penziónu zajistí a dovezou až pod nos a to také cosi stojí. Já takové sele, vážení přátelé, nejsem a nebudu!
Takže žádosti o sponzorink Kč 220,-- nadále zasílejte na moji osobu v SZ. Upřímně a rád vypomůžu.
to ShadowGS: Oceňuji, že jsi to tak slušně a mírně napsal, na rozdíl ode mne. Myslím, že až na místě docením, co jsi pro nás všechno zajistil a bez startovného.
Iček
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
Vážení přátelé.
Abych se vyhnul neustálé korespondenci ohledně možné návštěvy kohokoliv z Vás na Vranově, kteří nejsou oficiálně přihlášeni.
Bohužel nemůžu s majiteli penzionu komunikovat na úrovni nevím kolik nás bude, případně objednat akci pro 45 osob a ve finále nás bude 40 a pro nepřítomé to platit za ně. A neustále pořád někomu něco vysvětlovat už mne nebaví. Kdo má opravdový zájem, dávno se přihlásil a je to bez problémů.
Tudíž večerní akce bude zabezpečena jen pro dříve přihlášené - ok1wu, Bejk, Miro, Dadyn, Pesada, Miky, Asterix, Mirda, Nasja, Viper, wizi, VAKOVLK, Dr.Hans, zitnyp, Papay P, Kbi, 2bep, Jumbik a Iček. Ubytování by snad ještě mělo být k dispozici, ale s JAKÝMIKOLIV požadavky se již neobracejte na mne. Stejně tak případná účast na večer bude záviset na přístupu majitele, zda umožní vstup do jinak uzavřeného prostoru penzionu.
Jak většina jistě pochopí, nemohu něco zabezpečovat na základě ohlášení. "Snad se stavím na otočku, tak aby se se mnou +/- počítalo s prasátkem."
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Čauky bohužel u nás ve zdravotnictví je to též nereálné. Dříve jak kolem 11 hod. se neutrhnu
bývalý majitel
Bohužel, pro mě dost nereálné:-(