Hledat |
Vranov 2011Ahoj UFOňáci. Vzhledem k situaci, že není zájem o uspořádání srazu 8g v letošním roce, chtěli bychom nabídnout případným zájemcům možnost setkání na již připravovaném setkání u Vranovské přehrady s největší pravděpodobností 11. a 12. června. Tentokrát nebude zaměřen na klasické aktivity spojené s předchozími srazy. Připravujeme zabijačkové grilování, návštěvu a prohlídku hráze Vranovské přehrady s funkční vodní elektrárnou, prohlídku zámku s okolím a pokud stihneme připravit, tak poznávací EKO jízdu, ať se vyblbnem. Tato akce je však vzhledem k našim možnostem kapacitně omezena na 50 - 60 osob, a to je maximum. Jedná se o penzion Anita, který jsme vloni testovali, je super a majitelé nám vyjdou všestranně vstříc. Případní zájemci můžou zaslat požadavek na známý email: civic.8g(zav)seznam.cz nebo se přímo vyjádří tady ve vlákně. Bližší informace k akci budou upřesněny dle počtu zájemců. P.S. Akce je již v běhu se standardní účastí viz. Trenčín, Demenová apod. a uskuteční se i v případě nulového zájmu ostatních. Miloš, Milan a Petr Vložil ShadowGS, 12. Leden 2011 - 20:53
|
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
Nechci se nikoho dotknout, ale s těmi špekáčky a kouskem ohně to není ideální nápad a tak všem, kdož jsou v situaci, že se na opékané sele z jakýchkoliv vážných důvodů nemohou přihlásil, dělám vážně míněnou nabídku:
Kdokoliv, kdo vlastníte Civica 8G a jste v takové sociální situaci, že si nechcete dopřát tu přátelskou kolektivní klubovou pohodovou atmosféru se zábavou kolem na rožní se otáčejícího a opékajícího se selete, nabízím ze svého důchodu úhradu této částky. Hlavním důvodem je zachování dekóra akce, neboť se obávám toho, že by si eventl. někdo mohl i otevřít vlastní sardinky, které nesnáším pro jejich odér. Žádosti o dotaci zasílejte na SZ a to pro zachování anonymity, nikomu to neprozradím.
Vlastním nápojům se meze nekladou a jsou žádoucí.
Zdarec a těším se!
Iček
5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009
JOJOJO
bývalý majitel
V pořádku, děkuji i tak za odpověď. Bereme to jako poznávačku. Jsme měsíc nový majitelé a rádi bychom poznali nový lidi. Takže nejdeme za nějakou atrakcí, ale za posezením a popovídáním si. Zámek a koupání v přehradě bereme jako větší zpříjemnění
na otočku pro nás znamená přijet na 10 a užívat si pokecu a poznávání UFOnů
co se týče jídla, špekáčky hodíme do auta a max. poškemráme o trochu ohně
Do 31. určitě definitivně potvrdíme naší "otočku". Díky.
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
2 Rocky: Pevný program není daný, jen orientační. Předpokládám, že v sobotu vyrazíme dle zájmu na zámek, ostatní po okolí nebo jen koupání v přehradě nebo v penzionu. Prohlídka vnitřku hráze dle opatření vlády je pozastavena, takže nebude.
Mezi 5 a 6 odpoledne budem zřejmě zpátky a vyčkáme až bude hotové prasátko. 
Pro všechny: Nikomu nejsou dveře zavřeny a budete vítáni. Nečekejte však hromadnou zábavu a činnost jak bylo organizováno dříve na srazech. Nic v průběhu dne "nebude hromadně organizováno". Pokud někdo dojede a dorazí do 11 dopoledne, tak se určitě k někomu přidá. Je otázkou, na kolik se bude dát s většinou lidí pokecat, protože program bude opravdu volný a může se stát, že se utvoří několik skupinek s různými zájmy a cílem procházek. Na předchozích akcích nás bylo podstatně méně a program se měnil dle nálady, počasí a chuti.
Je však otázka, co znamená "na otočku". Takových se ozvalo několik a na večer už bude problém, to je jediný předem domluvený program a párty je objednáváno v množství na přihlášený počet lidí a dle toho rozpočítáno a placeno. Takže kdo to má blízko, není vázán na ubytování a bude chtít zůstat na večerní posezení, prosím dejte nejpozději do 31. května vědět
. Zkusil bych ještě kontaktovat paní domácí, ať můžeme vhodně upravit počty a dle toho nachystat vše potřebné. Nejedná se bohužel o klasické restaurační zařízení se zásobami a kontinuální kuchyní. 

Tedy suma sumárum "nepřihlášené" návštěvě nemůžu nic zaručit a jede na vlastní risk, což nás mrzí, protože o akci se mluví už hodně dlouho a vše šlo domluvit a dojednat s předstihem. Myslím si však, že všichni rádi uvidí co největší hejno UFOnů a poznají nové přátele.
P.S.: Bohužel bych byl hrozně nerad terčem kritik a přetřásán na tomto webu, že to nebo ono nebylo, či se událo jinak. Nic nikomu nemůžu slíbit, ani zaručit.
bývalý majitel
Malý dotaz, mohu se zeptat v tu sobotu cca v kolik začíná "program", prohlídka hráze, zámku atd.? Rádi bychom přijeli, ale pouze na otočku
a nic bychom nechtěli propásnout
Předem díky.
5D 1.8 Sport
mám od: 8.4. 2009
vyzera to tak ze ok1wu nedobrzdil
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010
Tak to mě mrzí.
Jinak se nikom nic nestalo? Jak se to vůbec semlelo? A co civic, jak je na tom?
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
2bep: Z Prahy jede ještě VAKOVLK.
bývalý majitel
to ok1wu: Tak to nas***, já se podobně loučil 30.3. s mou stařičkou 323
Do 10.6. Ti to asi opravit nestihnou?
to zitnyp, Papay Pavel: Já budu vyrážet z Prahy - Pankráce a jelikož budu z Prahy asi jediný, tak s Pavlem bychom se mohli sejít na Benzině, Praha - Üjezd (50°0'33.349"N, 14°32'32.665"E).

Se těmi co přijedou ze severu, co třeba po sjezdu z D1 na Jihlavu na čerpačce Radek Holub - Slovnaft, U Boroviny 4714/23, Jihlava (49°25'16.986"N, 15°34'57.257"E)
bývalý majitel
teoreticky by slo domluvit u vyjezdu z dalnice, ja pojedu nejspise nejako takto - http://goo.gl/maps/KOEN