Vranov 2011

Ahoj UFOňáci.

Vzhledem k situaci, že není zájem o uspořádání srazu 8g v letošním roce, chtěli bychom nabídnout případným zájemcům možnost setkání na již připravovaném setkání u Vranovské přehrady s největší pravděpodobností 11. a 12. června. Informace Jedná se o setkání přátel, které spojuje nejen vůz Honda Jsem zamilován... , ale i přátelství vzniklá na předešlých srazech a akcích Jsem nadšen .

Tentokrát nebude zaměřen na klasické aktivity spojené s předchozími srazy. Připravujeme zabijačkové grilování, návštěvu a prohlídku hráze Vranovské přehrady s funkční vodní elektrárnou, prohlídku zámku s okolím a pokud stihneme připravit, tak poznávací EKO jízdu, ať se vyblbnem.

Tato akce je však vzhledem k našim možnostem kapacitně omezena na 50 - 60 osob, a to je maximum. Jedná se o penzion Anita, který jsme vloni testovali, je super a majitelé nám vyjdou všestranně vstříc. Palce nahoru

Případní zájemci můžou zaslat požadavek na známý email: civic.8g(zav)seznam.cz nebo se přímo vyjádří tady ve vlákně. Bližší informace k akci budou upřesněny dle počtu zájemců. Čteme pravidla

P.S. Akce je již v běhu se standardní účastí viz. Trenčín, Demenová apod. a uskuteční se i v případě nulového zájmu ostatních. Mrk

Miloš, Milan a Petr To se zapije

Vložil ShadowGS, 12. Leden 2011 - 20:53

Iček 11
Obrázek uživatele Iček 11
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006

zitnyp napsal:
a nejaky fotky jak to vypada jsou ? :)

Informace Trička jsou pořád stejná, akorát se mění nápis na zádech a to dle ročníku konání. Miloš (Jumbik5) určitě fotku má (tuším, že je i někde zde ve vlákně o minulých srazech a setkáních), ale 80% zdejších přispívatelů je má doma, prostě jsou notoricky známá a nic mimořádného, kromě popisků a loga, na nich není a jsou dobré kvality (cena je odpovídající, není přemrštěná). Nejde o módu, nýbrž o cenný suvenýr do sbírky. Nápad

Iček Japonec

--
19. Duben 2011 - 10:20
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
bývalý majitel

a nejaky fotky jak to vypada jsou ? Směju se

--
18. Duben 2011 - 21:50
Jumbik5
5D 2.2 Executive
mám od: 19.12. 2007

Tričká samozrejme budú, výrobu zabezpečím. Záujemci nech pošlú mail Shadowovi aby to skompletoval.
Bolo by dobré keby ste objednávali do 20.5.
V čase od 26.4 - do 15.5 som v Chorvátsku na na skúškach nováčikov a Scuba feste, tak po návrate hneď zariadim výrobu.
pripomínam farby : Modrá, červená, biela a čierna.

--
18. Duben 2011 - 19:32
ShadowGS
Obrázek uživatele ShadowGS
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008

No doufám, že Miloš zabezpečí. Objednávat se pak bude asi až v květnu to by mělo stačit. Tučňák

Spritmonitor.deVroumVroum01.gif

--
18. Duben 2011 - 19:19
Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

Petre a budú aj tričká?

--
18. Duben 2011 - 19:13
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

Díky za dodatečné dopsání. Směju se

--
17. Duben 2011 - 22:26
ShadowGS
5D 1.8 Sport

No tak to vypadá, že opozdilci eště mají štěstí. Do "komůrek pod střechou" Jsem potměšilý se ještě něco vleze, ale je toho
málinko Jsem smutný . (do 10 osob). Je sice možné, že někdo nebude moct a uvolní kapacitu, ale to už teď neovlivním a bylo by to na telefon v poslední chvíli, zda je volno. Brečím Nelze tedy další místa zaručit. Varování

Do konce dubna se objeví konečné podmínky o cenách a zabezpečení (maximum za ubytko je všem jistě známo ze stránek penzionu). Čteme pravidla Já doufám, že se to podaří ukecat jako vloni v Jeseníkách k oboustranné spokenosti. To se zapije

P.S. 2bep a czrocha jsou už v počtu. Mrk

--
17. Duben 2011 - 22:10
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

Ahoj, vím, že jsem zde silně s křížkem po funusu a navíc jako "greenhorn" nikoho z Vás neznám, ale byla by možnost se k Vám ještě připojit? Byla by to objednávka pro 2 osoby.
Děkuju předem za info.

--
17. Duben 2011 - 16:44
ShadowGS
5D 1.8 Sport

Iček: No já si myslím, že střevní chřipka je zákeřná mrcha. Pískám si

--
11. Duben 2011 - 6:37
Iček 11
Obrázek uživatele Iček 11
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006

ShadowGS napsal:
Iček byl postižen "zákeřnou" Směju seHlasitě se směju chorobou. Brečím Jednání se odsouvá na později. Jsem smutný O dalším budu včas informovat. Tučňák

Je to beligní (helicobakter p. to také není), žiji si! Zdravím všechny a v létě snad už budu OK. Palec nahoru
Iček
P. S. Takže žádná "zákeřná" choroba, což by bylo něco mezi trvalou invaliditou a exodem, sic za keře někdy chodívám... Jsem nadšenPískám si
--
10. Duben 2011 - 17:19

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".