Vranov 2011

Ahoj UFOňáci.

Vzhledem k situaci, že není zájem o uspořádání srazu 8g v letošním roce, chtěli bychom nabídnout případným zájemcům možnost setkání na již připravovaném setkání u Vranovské přehrady s největší pravděpodobností 11. a 12. června. Informace Jedná se o setkání přátel, které spojuje nejen vůz Honda Jsem zamilován... , ale i přátelství vzniklá na předešlých srazech a akcích Jsem nadšen .

Tentokrát nebude zaměřen na klasické aktivity spojené s předchozími srazy. Připravujeme zabijačkové grilování, návštěvu a prohlídku hráze Vranovské přehrady s funkční vodní elektrárnou, prohlídku zámku s okolím a pokud stihneme připravit, tak poznávací EKO jízdu, ať se vyblbnem.

Tato akce je však vzhledem k našim možnostem kapacitně omezena na 50 - 60 osob, a to je maximum. Jedná se o penzion Anita, který jsme vloni testovali, je super a majitelé nám vyjdou všestranně vstříc. Palce nahoru

Případní zájemci můžou zaslat požadavek na známý email: civic.8g(zav)seznam.cz nebo se přímo vyjádří tady ve vlákně. Bližší informace k akci budou upřesněny dle počtu zájemců. Čteme pravidla

P.S. Akce je již v běhu se standardní účastí viz. Trenčín, Demenová apod. a uskuteční se i v případě nulového zájmu ostatních. Mrk

Miloš, Milan a Petr To se zapije

Vložil ShadowGS, 12. Leden 2011 - 20:53

ShadowGS
Obrázek uživatele ShadowGS
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008

Bully napsal:
Byt to o tyden driv nebo o 2 tydny pozdeji tak dojedu i pres tech 1000 km co to mam. Budem tu mit prodlouzene vikendy kvuli st. svatkum a stejne jsem se chtel otocit v Cesku. Skoda.

No není všem dnům konec. Snad se příště trefíme lépe. To se zapije Ať se Ti jezdí a bez nehod a poruch. Tučňák

Spritmonitor.deVroumVroum01.gif

--
13. Únor 2011 - 18:11
Bully
Obrázek uživatele Bully
bývalý majitel

Byt to o tyden driv nebo o 2 tydny pozdeji tak dojedu i pres tech 1000 km co to mam. Budem tu mit prodlouzene vikendy kvuli st. svatkum a stejne jsem se chtel otocit v Cesku. Skoda.

--
13. Únor 2011 - 16:44
kremilek007
Obrázek uživatele kremilek007
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009

jestli bude pěkně, budu živ a zdráv, tak bych se tam taky rád ukázal, nicméně jen na otočku, žádný ubytko mi nerezervujte

Spritmonitor.de

--
13. Únor 2011 - 16:17
ShadowGS
5D 1.8 Sport

Ahoj přátelé. To se zapije

Blíží se konec února, kdy musím dle domluvy potvrdit penzionu počet rezervací, rád bych Vás informoval o prozatímní účasti na Vranovském setkání. Jsem rád, že akce nebude s megalomanskou účastí, která by se těžko organizovala a kapacitně nezvládla. Přesto je hejno lidí se kterými jsme se dlouho neviděli Brečím a přátelům se dveře nezavírají. Informace Takže pokud se ještě rozhodnete, dejte včas vědět. To se zapije

Účast zatím vykrystalizovala do optimálního počtu i složení: VAKOVLK, Dr.Hans, Masox, Mirda, Viper, wizi, Asterix, bejk, Pesada, Dadyn, Miro + stálá suita, Iček, Jumbik a pokud vyjde časově, když jsme se tak trefili do termínu i ok1wu (věřím, že se podaří časově zkoordinovat - držím palce) a jak důvěrně sdělil Iček i Koly (nečekejte ale vybroušenou EKO, protože o tom to nebude). Jak vidíte není už to jen o autech, protože "někteří" už UFOnky nemají Jsem smutný .

Tedy v současnosti 15-16 aut, což je 30 lidí. Jsem nadšenTo se zapije

--
13. Únor 2011 - 12:15
Iček 11
Obrázek uživatele Iček 11
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006

Informace Posledního února/februara je uzávěrka přihlášek na toto setkání. Čteme pravidla

--
22. Leden 2011 - 20:37
ShadowGS
5D 1.8 Sport

Info pro kolektiv, zatím 13 UFOnků, bez dětí 26 lidí. Jsem nadšen

Vzhledem k domluvě s majitelkou penzionu potřebuji znát počet zájemců nejpozději do konce února, kdy musím poslat objednávku na rezervace. Čteme pravidlaTučňák

Hondááááá. Jsem zamilován...

--
18. Leden 2011 - 20:40
Iček 11
Obrázek uživatele Iček 11
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006

Zájemci hlaste se rovnou na Petrův (Shadow of Gordon Shamway) email:

civic.8g(@)seznam.cz

--
21. Leden 2011 - 9:13
Masox
Obrázek uživatele Masox
5D 1.8 Sport
mám od: 27.11. 2009
v provozu od: 27.11. 2009

Já bych prosil dva kousky rezervé,dík Honza

--
14. Leden 2011 - 19:32
ShadowGS
5D 1.8 Sport

2 Kubajsu: Vidím, že nejen nám se penzion Anita líbí a vyhovuje. Díky za pochvalu výběru místa. Palec nahoru

inak bych chtěl podotknout, že akce začíná jak bývá zvykem již v pátek. Celkový počet účastníků potřebujeme znát do konce února, kdy musíme potvrdit obsazení penzionu. Zatím je tedy volných cca 40 míst.

2 Vakovlk: Zdravím vlka, počítáme s Tebou. Pošli prosím oznámení o účasti hlavně na můj uvedený email.

O totéž prosím všechny potencionální zájemce, ať si můžu evidovat počty, pouze to vyhledávat ve vláknu by mě asi zabilo. Díky.

--
13. Leden 2011 - 16:02
Kubajsu
Obrázek uživatele Kubajsu
bývalý majitel

Anita je fajn. Ale obávám se, že se zrovna budu pohybovat někde v okolí Le Mans...

Spritmonitor.de http://moje.auto.cz/Kubajsu/honda.html

--
13. Leden 2011 - 12:54

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".