Hledat |
Vranov 2011Ahoj UFOňáci. Vzhledem k situaci, že není zájem o uspořádání srazu 8g v letošním roce, chtěli bychom nabídnout případným zájemcům možnost setkání na již připravovaném setkání u Vranovské přehrady s největší pravděpodobností 11. a 12. června. Jedná se o setkání přátel, které spojuje nejen vůz Honda , ale i přátelství vzniklá na předešlých srazech a akcích . Tentokrát nebude zaměřen na klasické aktivity spojené s předchozími srazy. Připravujeme zabijačkové grilování, návštěvu a prohlídku hráze Vranovské přehrady s funkční vodní elektrárnou, prohlídku zámku s okolím a pokud stihneme připravit, tak poznávací EKO jízdu, ať se vyblbnem. Tato akce je však vzhledem k našim možnostem kapacitně omezena na 50 - 60 osob, a to je maximum. Jedná se o penzion Anita, který jsme vloni testovali, je super a majitelé nám vyjdou všestranně vstříc. Případní zájemci můžou zaslat požadavek na známý email: civic.8g(zav)seznam.cz nebo se přímo vyjádří tady ve vlákně. Bližší informace k akci budou upřesněny dle počtu zájemců. P.S. Akce je již v běhu se standardní účastí viz. Trenčín, Demenová apod. a uskuteční se i v případě nulového zájmu ostatních. Miloš, Milan a Petr Vložil ShadowGS, 12. Leden 2011 - 20:53
|
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
No není všem dnům konec. Snad se příště trefíme lépe. Ať se Ti jezdí a bez nehod a poruch.
bývalý majitel
Byt to o tyden driv nebo o 2 tydny pozdeji tak dojedu i pres tech 1000 km co to mam. Budem tu mit prodlouzene vikendy kvuli st. svatkum a stejne jsem se chtel otocit v Cesku. Skoda.
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009
jestli bude pěkně, budu živ a zdráv, tak bych se tam taky rád ukázal, nicméně jen na otočku, žádný ubytko mi nerezervujte
5D 1.8 Sport
Ahoj přátelé.
Blíží se konec února, kdy musím dle domluvy potvrdit penzionu počet rezervací, rád bych Vás informoval o prozatímní účasti na Vranovském setkání. Jsem rád, že akce nebude s megalomanskou účastí, která by se těžko organizovala a kapacitně nezvládla. Přesto je hejno lidí se kterými jsme se dlouho neviděli a přátelům se dveře nezavírají. Takže pokud se ještě rozhodnete, dejte včas vědět.
Účast zatím vykrystalizovala do optimálního počtu i složení: VAKOVLK, Dr.Hans, Masox, Mirda, Viper, wizi, Asterix, bejk, Pesada, Dadyn, Miro + stálá suita, Iček, Jumbik a pokud vyjde časově, když jsme se tak trefili do termínu i ok1wu (věřím, že se podaří časově zkoordinovat - držím palce) a jak důvěrně sdělil Iček i Koly (nečekejte ale vybroušenou EKO, protože o tom to nebude). Jak vidíte není už to jen o autech, protože "někteří" už UFOnky nemají .
Tedy v současnosti 15-16 aut, což je 30 lidí.
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
Posledního února/februara je uzávěrka přihlášek na toto setkání.
5D 1.8 Sport
Info pro kolektiv, zatím 13 UFOnků, bez dětí 26 lidí.
Vzhledem k domluvě s majitelkou penzionu potřebuji znát počet zájemců nejpozději do konce února, kdy musím poslat objednávku na rezervace.
Hondááááá.
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
Zájemci hlaste se rovnou na Petrův (Shadow of Gordon Shamway) email:
civic.8g(@)seznam.cz
5D 1.8 Sport
mám od: 27.11. 2009
v provozu od: 27.11. 2009
Já bych prosil dva kousky rezervé,dík Honza
5D 1.8 Sport
2 Kubajsu: Vidím, že nejen nám se penzion Anita líbí a vyhovuje. Díky za pochvalu výběru místa.
inak bych chtěl podotknout, že akce začíná jak bývá zvykem již v pátek. Celkový počet účastníků potřebujeme znát do konce února, kdy musíme potvrdit obsazení penzionu. Zatím je tedy volných cca 40 míst.
2 Vakovlk: Zdravím vlka, počítáme s Tebou. Pošli prosím oznámení o účasti hlavně na můj uvedený email.
O totéž prosím všechny potencionální zájemce, ať si můžu evidovat počty, pouze to vyhledávat ve vláknu by mě asi zabilo. Díky.
bývalý majitel
Anita je fajn. Ale obávám se, že se zrovna budu pohybovat někde v okolí Le Mans...
http://moje.auto.cz/Kubajsu/honda.html