Vranov 2011

Ahoj UFOňáci.

Vzhledem k situaci, že není zájem o uspořádání srazu 8g v letošním roce, chtěli bychom nabídnout případným zájemcům možnost setkání na již připravovaném setkání u Vranovské přehrady s největší pravděpodobností 11. a 12. června. Informace Jedná se o setkání přátel, které spojuje nejen vůz Honda Jsem zamilován... , ale i přátelství vzniklá na předešlých srazech a akcích Jsem nadšen .

Tentokrát nebude zaměřen na klasické aktivity spojené s předchozími srazy. Připravujeme zabijačkové grilování, návštěvu a prohlídku hráze Vranovské přehrady s funkční vodní elektrárnou, prohlídku zámku s okolím a pokud stihneme připravit, tak poznávací EKO jízdu, ať se vyblbnem.

Tato akce je však vzhledem k našim možnostem kapacitně omezena na 50 - 60 osob, a to je maximum. Jedná se o penzion Anita, který jsme vloni testovali, je super a majitelé nám vyjdou všestranně vstříc. Palce nahoru

Případní zájemci můžou zaslat požadavek na známý email: civic.8g(zav)seznam.cz nebo se přímo vyjádří tady ve vlákně. Bližší informace k akci budou upřesněny dle počtu zájemců. Čteme pravidla

P.S. Akce je již v běhu se standardní účastí viz. Trenčín, Demenová apod. a uskuteční se i v případě nulového zájmu ostatních. Mrk

Miloš, Milan a Petr To se zapije

Vložil ShadowGS, 12. Leden 2011 - 20:53

ShadowGS
Obrázek uživatele ShadowGS
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008

Zdravím všechny a pro zájemnce o Vranov mám dobrou zprávu. Jsem nadšenJsem nadšenJsem nadšen

Mám pohromadě podklady pro setkání od majitelky penzionu a během víkendu se mi doufám podaří dát dohromady formulář pro přihlášení s informacemi o všem podstatném a rozeslat jej mailem všem, kteří projevili zájem o účast.

Předpokládám mechanismus stejný jako vloni v Jeseníkách, proto prosím přihlášky pečlivě vyplnit a obratem poslat zpět Email me!

Jinak z objížďky ve Vranově si hlavu nedělejte, budeme mít povolenky na standardní příjezd. Podrobnosti budou v přihlášce. Informace

Vypadá to zatím To se zapijeTo se zapijeTo se zapije a Cool . TučňákTučňákTučňák

Spritmonitor.deVroumVroum01.gif

--
6. Květen 2011 - 8:51
Jarra
5D 1.8 Sport
mám od: 1.10. 2010

Pozor všichni, kdo se chystáte do Vranova nad Dyjí. Příjezdová cesta po serpentinách je uzavřena (rekonstrukce), potrvá až do září! Je nutno objet přehradu přes Šumnou, Štítary, Bítov, Cornštejn, Lančov a tudy do Vranova. Cesta kolem Cornštejna je ale opravdu v dezolátním stavu. Jiná (a delší) cesta je přes Uherčice, příp. přes Rakousko... Jsem smutný

--
23. Duben 2011 - 18:25
ShadowGS
Obrázek uživatele ShadowGS
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008

Rocky napsal:
Jsou ještě volná místa ? Případně kolik ?

Ahoj.

Pokud máš zájem, pošli mi maila na civic.8g(zav)seznam.cz s počtem osob a pobyt Pá-Ne nebo So+Ne. Kolik je mist jsem psal níže ve vláknu cca 8-10. Mrk

Spritmonitor.deVroumVroum01.gif

--
21. Duben 2011 - 21:46
Rocky
Obrázek uživatele Rocky
bývalý majitel

Jsou ještě volná místa ? Případně kolik ?

--
20. Duben 2011 - 18:55
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
bývalý majitel

Iček 11 napsal:
to zitnyp: Fajn, ale zatím nebylo ušito ani jedno tričko k setkání ve Vranově, tak jak může vypadat? NechápuNechápu
Zdravím! To se zapije

Iček

sak jasne, me slo o ty prechozi Směju se

--
19. Duben 2011 - 21:47
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

Dadyn napsal:
Stačí projít galerii srazů a hle, Michal a Miro.
http://8g.hondaclub.cz/index.php?q=gallery&g2_itemId=40549&g2_imageViewsIndex=1

Díky, jak jsem psal níže, proletěl jsem to jen v rychlosti v práci. Každopádně dík MOC.

--
19. Duben 2011 - 17:21
Dadyn
Obrázek uživatele Dadyn
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010

Stačí projít galerii srazů a hle, Michal a Miro.
http://8g.hondaclub.cz/index.php?q=gallery&g2_itemId=40549&g2_imageViewsIndex=1

--
19. Duben 2011 - 16:06
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

zitnyp napsal:
Iček 11 napsal:
zitnyp napsal:
a nejaky fotky jak to vypada jsou ? :)

Informace Trička jsou pořád stejná, akorát se mění nápis na zádech a to dle ročníku konání. Miloš (Jumbik5) určitě fotku má (tuším, že je i někde zde ve vlákně o minulých srazech a setkáních), ale 80% zdejších přispívatelů je má doma, prostě jsou notoricky známá a nic mimořádného, kromě popisků a loga, na nich není a jsou dobré kvality (cena je odpovídající, není přemrštěná). Nejde o módu, nýbrž o cenný suvenýr do sbírky. Nápad

Iček ^_^

sak jasne, to ja chapu, jen zadny doma nemam Směju se takze by me zajimalo jak to vlastne vypada :)

Taky bych se přidal s prosbou o fotku oněch triček, zkoušel jsem v rychlosti projet zdejší web, ale marně:-(

--
19. Duben 2011 - 15:31
Iček 11
Obrázek uživatele Iček 11
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006

to zitnyp: Fajn, ale zatím nebylo ušito ani jedno tričko k setkání ve Vranově, tak jak může vypadat? NechápuNechápu
Zdravím! To se zapije

Iček

--
19. Duben 2011 - 15:28
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
bývalý majitel

Iček 11 napsal:
zitnyp napsal:
a nejaky fotky jak to vypada jsou ? :)

Informace Trička jsou pořád stejná, akorát se mění nápis na zádech a to dle ročníku konání. Miloš (Jumbik5) určitě fotku má (tuším, že je i někde zde ve vlákně o minulých srazech a setkáních), ale 80% zdejších přispívatelů je má doma, prostě jsou notoricky známá a nic mimořádného, kromě popisků a loga, na nich není a jsou dobré kvality (cena je odpovídající, není přemrštěná). Nejde o módu, nýbrž o cenný suvenýr do sbírky. Nápad

Iček ^_^

sak jasne, to ja chapu, jen zadny doma nemam Směju se takze by me zajimalo jak to vlastne vypada Směju se

--
19. Duben 2011 - 12:32

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".