Hledat |
Vranov 2011Ahoj UFOňáci. Vzhledem k situaci, že není zájem o uspořádání srazu 8g v letošním roce, chtěli bychom nabídnout případným zájemcům možnost setkání na již připravovaném setkání u Vranovské přehrady s největší pravděpodobností 11. a 12. června. Jedná se o setkání přátel, které spojuje nejen vůz Honda , ale i přátelství vzniklá na předešlých srazech a akcích . Tentokrát nebude zaměřen na klasické aktivity spojené s předchozími srazy. Připravujeme zabijačkové grilování, návštěvu a prohlídku hráze Vranovské přehrady s funkční vodní elektrárnou, prohlídku zámku s okolím a pokud stihneme připravit, tak poznávací EKO jízdu, ať se vyblbnem. Tato akce je však vzhledem k našim možnostem kapacitně omezena na 50 - 60 osob, a to je maximum. Jedná se o penzion Anita, který jsme vloni testovali, je super a majitelé nám vyjdou všestranně vstříc. Případní zájemci můžou zaslat požadavek na známý email: civic.8g(zav)seznam.cz nebo se přímo vyjádří tady ve vlákně. Bližší informace k akci budou upřesněny dle počtu zájemců. P.S. Akce je již v běhu se standardní účastí viz. Trenčín, Demenová apod. a uskuteční se i v případě nulového zájmu ostatních. Miloš, Milan a Petr Vložil ShadowGS, 12. Leden 2011 - 20:53
|
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
Zdravím všechny a pro zájemnce o Vranov mám dobrou zprávu.
Mám pohromadě podklady pro setkání od majitelky penzionu a během víkendu se mi doufám podaří dát dohromady formulář pro přihlášení s informacemi o všem podstatném a rozeslat jej mailem všem, kteří projevili zájem o účast.
Předpokládám mechanismus stejný jako vloni v Jeseníkách, proto prosím přihlášky pečlivě vyplnit a obratem poslat zpět
Jinak z objížďky ve Vranově si hlavu nedělejte, budeme mít povolenky na standardní příjezd. Podrobnosti budou v přihlášce.
Vypadá to zatím a .
5D 1.8 Sport
mám od: 1.10. 2010
Pozor všichni, kdo se chystáte do Vranova nad Dyjí. Příjezdová cesta po serpentinách je uzavřena (rekonstrukce), potrvá až do září! Je nutno objet přehradu přes Šumnou, Štítary, Bítov, Cornštejn, Lančov a tudy do Vranova. Cesta kolem Cornštejna je ale opravdu v dezolátním stavu. Jiná (a delší) cesta je přes Uherčice, příp. přes Rakousko...
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
Ahoj.
Pokud máš zájem, pošli mi maila na civic.8g(zav)seznam.cz s počtem osob a pobyt Pá-Ne nebo So+Ne. Kolik je mist jsem psal níže ve vláknu cca 8-10.
bývalý majitel
Jsou ještě volná místa ? Případně kolik ?
bývalý majitel
sak jasne, me slo o ty prechozi
bývalý majitel
Díky, jak jsem psal níže, proletěl jsem to jen v rychlosti v práci. Každopádně dík MOC.
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010
Stačí projít galerii srazů a hle, Michal a Miro.
http://8g.hondaclub.cz/index.php?q=gallery&g2_itemId=40549&g2_imageViewsIndex=1
bývalý majitel
Taky bych se přidal s prosbou o fotku oněch triček, zkoušel jsem v rychlosti projet zdejší web, ale marně:-(
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
to zitnyp: Fajn, ale zatím nebylo ušito ani jedno tričko k setkání ve Vranově, tak jak může vypadat?
Zdravím!
Iček
bývalý majitel
sak jasne, to ja chapu, jen zadny doma nemam takze by me zajimalo jak to vlastne vypada