Hledat |
Vranov 2011Ahoj UFOňáci. Vzhledem k situaci, že není zájem o uspořádání srazu 8g v letošním roce, chtěli bychom nabídnout případným zájemcům možnost setkání na již připravovaném setkání u Vranovské přehrady s největší pravděpodobností 11. a 12. června. Jedná se o setkání přátel, které spojuje nejen vůz Honda , ale i přátelství vzniklá na předešlých srazech a akcích . Tentokrát nebude zaměřen na klasické aktivity spojené s předchozími srazy. Připravujeme zabijačkové grilování, návštěvu a prohlídku hráze Vranovské přehrady s funkční vodní elektrárnou, prohlídku zámku s okolím a pokud stihneme připravit, tak poznávací EKO jízdu, ať se vyblbnem. Tato akce je však vzhledem k našim možnostem kapacitně omezena na 50 - 60 osob, a to je maximum. Jedná se o penzion Anita, který jsme vloni testovali, je super a majitelé nám vyjdou všestranně vstříc. Případní zájemci můžou zaslat požadavek na známý email: civic.8g(zav)seznam.cz nebo se přímo vyjádří tady ve vlákně. Bližší informace k akci budou upřesněny dle počtu zájemců. P.S. Akce je již v běhu se standardní účastí viz. Trenčín, Demenová apod. a uskuteční se i v případě nulového zájmu ostatních. Miloš, Milan a Petr Vložil ShadowGS, 12. Leden 2011 - 20:53
|
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
2 Koly: Zdravíme "trosečníka" . Jsem rád, že Tě to vyburcovalo z radiového klidu a vyjádřil jsi zájem. Nevěřím, že do té doby nebudeš mít auto. Když Ti vyjde čas, možná Tě vezme Vakovlk na palubu .
Je jasné, že pro některé je dlouhodobé plánování takřka nemožné a s tím se počítá. Plus mínus kapacita je brána v úvahu jako vždy.
bývalý majitel
Ja upresním, že som účasť naisto neprisľúbil, zatiaľ ju zvažujem. Závisí od viacerých okolností, napríklad zatiaľ ešte nemám ani auto. Budem sa môcť rozhodnúť až keď sa veci vykryštalizujú.
5D 1.8 Sport
mám od: 27.11. 2008
Nesmíš to brát tak doslovně... Víš jak to bejvá: ,, starej se jednou to bude tvoje´´
5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009
5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009
Pracuji totiž ve firmě mého otce, tak jsem brán jako nevolník:-) což mi většinou zmaří většinu klubových setkání
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
Upřesňuji informací o údajném Kolyho sdělení, který mi napsal že se pokusí, aby mu to vyšlo a do Vranova dorazil, ale nic na 100 % neslíbil?? Auto s H na přední masce už sice nemá, avšak jeho srdce stále bije pro 8g. Dával nám léta a často neocenitelné rady a hlavně uměl sestavit a zorganizovat excelentně ECORALLY na našich srazech a jeho veseloherním talentem nás nakonec vždycky pobavil při rozdílení cen. Tudíž se domnívám, že ho s nadšením uvítáme.
Za další sděluji, že proti původní přihlášce do Vranova přijedu až v sobotu ráno a na otočku, mám to 100 km a odjet můžu i hodně pozdě, za 70 minut jsem doma. Pít nemusím a můj momentální zdravotní stav si o to přímo koleduje, abych spal doma.
to Shadow: Tímto se omlouvám a odhlašuji z ubytování. Neřeším to SZ. Jednoduše mi to tak z důvodů stáří mnohém lépe vyhovuje. Těším se a rád celý den pobudu.
Zdravím
Iček
bývalý majitel
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009
prej delegace z vysočiny
5D 1.8 Sport
mám od: 27.11. 2008
Taky bych se rád přidal ke křemílkovi se ukázat na otočku... třeba přijet jako delegace z vysočiny.. Ale k tomu životu a zdraví bych přidal ještě abych měl čas.. Pracuji totiž ve firmě mého otce, tak jsem brán jako nevolník:-) což mi většinou zmaří většinu klubových setkání
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
2 kremilek007: Paráda , přidám Tě do DL, ať máš alespoň přes mail přehled co a kdy se bude dít.