Vranov 2011

Ahoj UFOňáci.

Vzhledem k situaci, že není zájem o uspořádání srazu 8g v letošním roce, chtěli bychom nabídnout případným zájemcům možnost setkání na již připravovaném setkání u Vranovské přehrady s největší pravděpodobností 11. a 12. června. Informace Jedná se o setkání přátel, které spojuje nejen vůz Honda Jsem zamilován... , ale i přátelství vzniklá na předešlých srazech a akcích Jsem nadšen .

Tentokrát nebude zaměřen na klasické aktivity spojené s předchozími srazy. Připravujeme zabijačkové grilování, návštěvu a prohlídku hráze Vranovské přehrady s funkční vodní elektrárnou, prohlídku zámku s okolím a pokud stihneme připravit, tak poznávací EKO jízdu, ať se vyblbnem.

Tato akce je však vzhledem k našim možnostem kapacitně omezena na 50 - 60 osob, a to je maximum. Jedná se o penzion Anita, který jsme vloni testovali, je super a majitelé nám vyjdou všestranně vstříc. Palce nahoru

Případní zájemci můžou zaslat požadavek na známý email: civic.8g(zav)seznam.cz nebo se přímo vyjádří tady ve vlákně. Bližší informace k akci budou upřesněny dle počtu zájemců. Čteme pravidla

P.S. Akce je již v běhu se standardní účastí viz. Trenčín, Demenová apod. a uskuteční se i v případě nulového zájmu ostatních. Mrk

Miloš, Milan a Petr To se zapije

Vložil ShadowGS, 12. Leden 2011 - 20:53

Iček 11
Obrázek uživatele Iček 11
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006

Iček +1 jsou jední z možných na otočku na 100% a přijedou kolem 17:00 hod. a zůstanou v sobotu s vámi dlouho. A ráno si s vámi možná dají i to kafe......, Iček je totiž kouzelník!! Akorát to zdraví Hvězda už tolik neslouží Brečím
Tož, mávajte sa!
Hvězdazdraví = To se zapije

--
16. Květen 2011 - 21:27
ShadowGS
Obrázek uživatele ShadowGS
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008

Tak mi dnes dorazily poslední podklady pro Vranov a některé, kteří nečtou maily a telefon půjčují neoprávněné osobě jsem konečně uhnal po telefonu Jsem potměšilý .

Zakulatili jsem se na 20 vozítek Jsem nadšen (i když ne všechno už budou UFOnci) Brečím Aby někteří nebyli nervozní tak pro přehled, kdo jede: ok1wu, Bejk, Miro, Dadyn, Pesada, Miky, Asterix, Mirda, Nasja, Viper, wizi, VAKOVLK, Dr.Hans, zitnyp, Papay P, Kbi, 2bep + tři s tím černým vzadu. No a někteří se možná objeví na otočku, a to se necháme překvapit.

Seznam objednávky triček dnes odesílám Jumbikovi a zbytek paní domácí. Dostanete mailem i Povolenku příjezdu do Vranova klasickou cestou. Čteme pravidla

Spritmonitor.deVroumVroum01.gif

--
16. Květen 2011 - 17:37
Kbi
Obrázek uživatele Kbi
4D 1.8 ES
mám od: 1.7. 2010

Ahojte, rád sa pridám ak sa bude dať. Prosím o prepáčenie, ale zaregistroval som sa len nedávno a kým som sa zorientoval, už ste dávno rozposlali registrácie a objednávku.

Budete mať voľno ešte pre jednu osobu? Ak nie, tak si to zariadim sám. Treba mi len povedať. Ešte raz ďakujem pekne. Prajem príjemný deň.

--
11. Květen 2011 - 21:22
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

Vím, že zima je daleko, ale začínám řešit gumové koberečky. Byly mi doporučeny tyto za 665,- od Gumáren Zubří:

http://www.guzu.cz/?view=autoprislusenstvi&display=autorohoze-specialni-detail&id=77&lang=cz

Nabízím účastníkům Vranova 2011, že objednám víc sad a přivezu se sebou, proto to píšu i do tohoto vlákna.
Pokud dáme dohromady objednávku na 5 sad, bude doprava zdarma (jinak 120,-).
Dodací lhůtu uvádějí 5 dní, tak pokud má někdo zájem, dal bych dead line na závazné objednávky do 22.5.

Snad mě odsud nevypískáte z důvodu Offtopic

--
11. Květen 2011 - 19:38
ShadowGS
5D 1.8 Sport

2 shamania: No tak teď už věřím, že jo. Však dojeď, budeš vítán. To se zapije

Nejlépe v sobotu. Nápad V pátek se budem asi scházet jak švábi na pivo a toulat po okolí Jsem nadšen a v neděli s náma moc řeč nebude. AndílekAndílek

--
9. Květen 2011 - 7:08
shamania
Obrázek uživatele shamania
5D 1.8 Sport
mám od: 28.11. 2008
v provozu od: 28.11. 2008

Datum 11. a 12. června plati? Premyslim ze bych se zastavil na otocku kouknout na hejno ufounu Směju se

--
8. Květen 2011 - 19:55
ShadowGS
5D 1.8 Sport

Už vidím problémek. Z HOTMAILU se mi vrátilo jako nedoručitelné pro NASJU a KOLYHO. Třeba jsem i debil, ale pošlete mi prosím nový email, vždycky to chodilo BrečímNechápu

--
8. Květen 2011 - 19:33
ShadowGS
5D 1.8 Sport

Tak email s informacemi, pokyny a přihláškou je odeslán. Čteme pravidla Prosím pečlivě pročíst a co nejrychleji odpověď. Email me! Nebude-li něco jasné tak se ptejte. Andílek

Pokud jsem na někoho omylem zapomněl Červenám se , ozvěte se. Nápad

--
8. Květen 2011 - 19:28
ShadowGS
5D 1.8 Sport

Podle předběžných požadavků to vypadá, že to bude něco nad 20 UFOnů a 45-50 osob. Informace

Konkrétní přehled vyvěsím, až mi budou požadavky potvrzeny v přihláškách emailem. Tučňák

Můžeš ale počítat se standardní sestavou jako vždycky a pokud jsi opravdu zvědavý, tak ve vlákně níže ti zájemci jsou Jsem potměšilý .

--
6. Květen 2011 - 10:05
Iček 11
Obrázek uživatele Iček 11
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006

Petr alias ShadowGS: Komplimento!! Poklona!! Palce nahoruJaponec
A kdo všechno tudíž tedy přijede? Směju se

"Přijedevši" zdraví

Iček

--
6. Květen 2011 - 9:29

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".