Hledat |
Vranov 2011Ahoj UFOňáci. Vzhledem k situaci, že není zájem o uspořádání srazu 8g v letošním roce, chtěli bychom nabídnout případným zájemcům možnost setkání na již připravovaném setkání u Vranovské přehrady s největší pravděpodobností 11. a 12. června. Jedná se o setkání přátel, které spojuje nejen vůz Honda , ale i přátelství vzniklá na předešlých srazech a akcích . Tentokrát nebude zaměřen na klasické aktivity spojené s předchozími srazy. Připravujeme zabijačkové grilování, návštěvu a prohlídku hráze Vranovské přehrady s funkční vodní elektrárnou, prohlídku zámku s okolím a pokud stihneme připravit, tak poznávací EKO jízdu, ať se vyblbnem. Tato akce je však vzhledem k našim možnostem kapacitně omezena na 50 - 60 osob, a to je maximum. Jedná se o penzion Anita, který jsme vloni testovali, je super a majitelé nám vyjdou všestranně vstříc. Případní zájemci můžou zaslat požadavek na známý email: civic.8g(zav)seznam.cz nebo se přímo vyjádří tady ve vlákně. Bližší informace k akci budou upřesněny dle počtu zájemců. P.S. Akce je již v běhu se standardní účastí viz. Trenčín, Demenová apod. a uskuteční se i v případě nulového zájmu ostatních. Miloš, Milan a Petr Vložil ShadowGS, 12. Leden 2011 - 20:53
|
4D 1.8 ES
mám od: 1.7. 2010
Správne...treba už nejaké predbežné plány.
Ja mám v pláne zobrať si pol dňa možno celý deň dovolenku. Takže časovo mne to bude úplne jedno, rád sa prispôsobím. Pôvodné som mal plán ísť cez Rakúsko, pozrieť si krajinu, lepšie cesty a tak, ale nakoniec som sa rozhodol, že to vezmem priamo do Čiech. Plánoval som to spôsobom: z Bratislavy po D2 (nemám v pláne kupovať CZ dialničnú známku) (D2), zísť na Lanžhot (425), Břeclav (40), Mikulov (52/E461 - 396, 53, 412), Znojmo (38/E59, 408, 398), Vranov. Máte nejaký iný vhodný smer? Vďaka za info.
5D 2.2 Executive
mám od: 19.12. 2007
Zobral som niečo naviac, neboj
5D 2.2 Comfort
mám od: 24.1. 2011
nabývám stejného dojmu
bývalý majitel
Tak je mi to ľúto, zvažoval som do poslednej chvíle, že by som sa zastavil, ale nevychádza mi to. Mám povinnosti inde. Užite si to!
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
Milošu, budú dajaké zvyšné tričká XXL, lebo som zabudol? Doparoma!
Iček
majitel jiné generace
Myslím, že už nastáva ten správny čas a môžeme začať plánovať cestu do Vranova.
S Dadynem sme dohodnutý, že sa stretneme niekde na ceste Petrov - Hodonín. Na čase sme sa ešte nedohodli ten sa postupne upresní, ale bude to okolo 13 hod. Kto sa k nám ešte pridá (žeby Jumbík5, KBI, Viper)
5D 2.2 Executive
mám od: 19.12. 2007
Zdravím všetkých, konečne som dorazil od mora.
Oznamujem že tričká a nálepky sú zabezpečené.
Pozdravujem všetkých a teším sa na stretnutie.
obdivovatel
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009
jen bych doplnil, že třeba konkrétně mě až včera bylo jasno na 100% (po x SZ), jak to vše funguje s těma přihláškama, stavení se na otočku, buřtama, seletem...., škoda asi jsem četl mezi řádky celou dobu, ty pravidla měli být jasněji daný (ne že by asi nebyly, spíš jsem to měl víc číst), taky pojem sraz/setkání jsem chápal trochu jinak, v tom je asi dle mne ten problém a asi se to týká i pár ostatních jedinců
Kubajsu: z pruvu jsem to cítil dosti podobně, než sem prozřel, tak že v poho
každopádně už mám jasno
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
Nebudu vysvětlovat a komentovat. Shadow napsal vše!
Ostatním opakuji, že vlastní slivovici, třešňovici, broskvovici atp. se opravdu meze nekladou. Pivo bude točené vom Fass (barell).
Do té doby se mějte fajn a na shledanou ve Vranově nad Dyjí.
Iček