Vranov 2011

Ahoj UFOňáci.

Vzhledem k situaci, že není zájem o uspořádání srazu 8g v letošním roce, chtěli bychom nabídnout případným zájemcům možnost setkání na již připravovaném setkání u Vranovské přehrady s největší pravděpodobností 11. a 12. června. Informace Jedná se o setkání přátel, které spojuje nejen vůz Honda Jsem zamilován... , ale i přátelství vzniklá na předešlých srazech a akcích Jsem nadšen .

Tentokrát nebude zaměřen na klasické aktivity spojené s předchozími srazy. Připravujeme zabijačkové grilování, návštěvu a prohlídku hráze Vranovské přehrady s funkční vodní elektrárnou, prohlídku zámku s okolím a pokud stihneme připravit, tak poznávací EKO jízdu, ať se vyblbnem.

Tato akce je však vzhledem k našim možnostem kapacitně omezena na 50 - 60 osob, a to je maximum. Jedná se o penzion Anita, který jsme vloni testovali, je super a majitelé nám vyjdou všestranně vstříc. Palce nahoru

Případní zájemci můžou zaslat požadavek na známý email: civic.8g(zav)seznam.cz nebo se přímo vyjádří tady ve vlákně. Bližší informace k akci budou upřesněny dle počtu zájemců. Čteme pravidla

P.S. Akce je již v běhu se standardní účastí viz. Trenčín, Demenová apod. a uskuteční se i v případě nulového zájmu ostatních. Mrk

Miloš, Milan a Petr To se zapije

Vložil ShadowGS, 12. Leden 2011 - 20:53

Kbi
Obrázek uživatele Kbi
4D 1.8 ES
mám od: 1.7. 2010

Miro napsal:
Myslím, že už nastáva ten správny čas a môžeme začať plánovať cestu do Vranova.
S Dadynem sme dohodnutý, že sa stretneme niekde na ceste Petrov - Hodonín. Na čase sme sa ešte nedohodli ten sa postupne upresní, ale bude to okolo 13 hod. Kto sa k nám ešte pridá (žeby Jumbík5, KBI, Viper)

Správne...treba už nejaké predbežné plány.

Ja mám v pláne zobrať si pol dňa možno celý deň dovolenku. Takže časovo mne to bude úplne jedno, rád sa prispôsobím. Pôvodné som mal plán ísť cez Rakúsko, pozrieť si krajinu, lepšie cesty a tak, ale nakoniec som sa rozhodol, že to vezmem priamo do Čiech. Plánoval som to spôsobom: z Bratislavy po D2 (nemám v pláne kupovať CZ dialničnú známku) (D2), zísť na Lanžhot (425), Břeclav (40), Mikulov (52/E461 - 396, 53, 412), Znojmo (38/E59, 408, 398), Vranov. Máte nejaký iný vhodný smer? Vďaka za info.

--
5. Červen 2011 - 19:44
Jumbik5
5D 2.2 Executive
mám od: 19.12. 2007

Iček 11 napsal:
Jumbik5 napsal:
Zdravím všetkých, konečne som dorazil od mora.
Oznamujem že tričká a nálepky sú zabezpečené.
Pozdravujem všetkých a teším sa na stretnutie.

Milošu, budú dajaké zvyšné tričká XXL, lebo som zabudol? Doparoma!
Iček

Zobral som niečo naviac, neboj

--
5. Červen 2011 - 19:05
kocour
Obrázek uživatele kocour
5D 2.2 Comfort
mám od: 24.1. 2011

Palec dolu nabývám stejného dojmu Kleju

volňaska napsal:
Kubajsu napsal:
A tak sory, že mám potřebu reagovat na příspěvek z kterého se mi dělá špatně a který se někomu jinému vysmívá. A vysmívá se speciálně někomu, kdo se majitelem stal teprve před měsícem a teprve si dělá obrázek o lidech na fóru. Nejsem si jist

Spritmonitor.de http://moje.auto.cz/Kubajsu/honda.html

bohuzel tak to tady nekteri lide reši,kdyz neni po jejich tak jisi blb :thumsbup:
--
5. Červen 2011 - 16:54
Koly
Obrázek uživatele Koly
Administrátor
bývalý majitel

Tak je mi to ľúto, zvažoval som do poslednej chvíle, že by som sa zastavil, ale nevychádza mi to. Mám povinnosti inde. Užite si to! Mrk

--
5. Červen 2011 - 16:05
Iček 11
Obrázek uživatele Iček 11
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006

Jumbik5 napsal:

Milošu, budú dajaké zvyšné tričká XXL, lebo som zabudol? Doparoma!
Iček
--
5. Červen 2011 - 15:45
Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

Myslím, že už nastáva ten správny čas a môžeme začať plánovať cestu do Vranova.
S Dadynem sme dohodnutý, že sa stretneme niekde na ceste Petrov - Hodonín. Na čase sme sa ešte nedohodli ten sa postupne upresní, ale bude to okolo 13 hod. Kto sa k nám ešte pridá (žeby Jumbík5, KBI, Viper)

--
5. Červen 2011 - 12:00
Jumbik5
5D 2.2 Executive
mám od: 19.12. 2007

--
25. Květen 2011 - 19:55
volňaska
Obrázek uživatele volňaska
obdivovatel

Kubajsu napsal:
A tak sory, že mám potřebu reagovat na příspěvek z kterého se mi dělá špatně a který se někomu jinému vysmívá. A vysmívá se speciálně někomu, kdo se majitelem stal teprve před měsícem a teprve si dělá obrázek o lidech na fóru. Nejsem si jist

Spritmonitor.de http://moje.auto.cz/Kubajsu/honda.html

bohuzel tak to tady nekteri lide reši,kdyz neni po jejich tak jisi blb Palce nahoru
--
25. Květen 2011 - 18:25
kremilek007
Obrázek uživatele kremilek007
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009

jen bych doplnil, že třeba konkrétně mě až včera bylo jasno na 100% (po x SZ), jak to vše funguje s těma přihláškama, stavení se na otočku, buřtama, seletem...., škoda asi jsem četl mezi řádky celou dobu, ty pravidla měli být jasněji daný (ne že by asi nebyly, spíš jsem to měl víc číst), taky pojem sraz/setkání jsem chápal trochu jinak, v tom je asi dle mne ten problém a asi se to týká i pár ostatních jedinců

Kubajsu: z pruvu jsem to cítil dosti podobně, než sem prozřel, tak že v poho

každopádně už mám jasno Palec nahoru

--
24. Květen 2011 - 16:03
Iček 11
Obrázek uživatele Iček 11
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006

Kubajsu napsal:
To psal na to, že se sele možná na všechny nedostane. Ale to je celkem jedno.
Nechápu, jak se tady můžeš pohoršovat nad tím, že by si někdo chtěl na soukromém pozemku opéct buřta a zároveň pobízet k přivezení vlastního pitiva. V tomhle mi chybí elementární kontinuita myšlení WTF! .

Nebudu vysvětlovat a komentovat. Shadow napsal vše!

Ostatním opakuji, že vlastní slivovici, třešňovici, broskvovici atp. se opravdu meze nekladou. Pivo bude točené vom Fass (barell).

Do té doby se mějte fajn a na shledanou ve Vranově nad Dyjí. To se zapije

Iček

--
24. Květen 2011 - 14:30

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".